Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Hunde
4.5 / 5 (2 stemmer )

Municipal Le Rabioux

St James
5380, Châteauroux-les-Alpes
Frankrig

Municipal Le Rabioux er en campingplads i Châteauroux-les-Alpes, Frankrig. Hunde er tilladt på denne campingplads. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Mobile bungalower

Faciliteter
Wifi

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Manon
Hollandsk
De camping, welke nu luistert naar de naam; New Rabioux, is een onontdekte parel! Het ligt prachtig gelegen aan een wilde rivier tussen de bergen. De camping ziet er schitterend uit, omringd door bomen, hierdoor is er zowel zon als schaduw en is rustig gelegen. Het enige dat je hoort is een kabbelende rivier. Op de camping is een klein zwembadje, prima formaat en wat speeltoestellen voor de kinderen. Overdag is het heerlijk vertoeven aan de rivier waar veel te beleven valt door de rafters/kanoërs die voorbij varen (en de stroomversnelling passeren) of het bouwen van een dammetje. Op zoek naar een rustige, kleine en prachtig gelegen camping? Dan moet je hier zeker naar toe! (Sanitair is dik in orde evenals broodservice en vriendelijkheid van de uitbaters) Kortom; deze parel in de mooie omgeving vd Alpen, verdient de Nederlandse aandacht!
2 år siden

Pahixama
Hollandsk
ik was er met de motorfiets op doorreis zeer vriendelijk onthaal door enthousiaste jongegast met zijn hond heerlijk rustige camping, goedkoop, veel plaats, gratis wifi, sanitair niet geweldig proper maar dat stoorde me niet, aan prachtige rivier La Durance (place to be om te raften!!!), heel lekkere afhaalpizza in het dorpje (op nog geen 10 minuutjes rijden) jammer dat ik niet langer kon blijven ik wil er beslist nog eens naar toe
2 år siden