Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (4 stemmer )

Municipal le Pont de la Drome

Route D'Aurel
26340, Vercheny
Frankrig

Municipal le Pont de la Drome er en campingplads med 30 teltpladser i Vercheny, Frankrig. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Snackbar
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

jansen
Hollandsk
Helaas, campingterrein ligt prachtig aan de Drome met redelijk ruime plaatsen maar is erg verwaarloosd. Sanitair is oud en oogt niet erg schoon . Daarnaast was de ontvangst ronduit bot en onvriendelijk en begon de beheerster te schreeuwen/schelden tegen ons omdat we de auto op een verkeerde plek hadden neergezet. Kampeerterrein wordt afgesloten door een hek met daarna nog een ketting met cijferslot, wat ook erg ongastvrij overkomt.
2 år siden

R Dekker
Hollandsk
Camping was bij aankomst vrij rustig, mooie plek voor het uitzoeken. Het is wel aan te raden om van te voren te reserveren. 25 meter van de 'de Drome' heerlijk met je stoel in het water. Leuke uitstapjes rond de camping.
2 år siden

sonja peterse
Hollandsk
Op deze kleine camping, met merendeels beschutte plekken is het goed toeven. Je stap haast vanuit je tent zo de rivier in. Prachtige plek ook om te vertrekken voor een kanotocht over de Drome. Ook is er de mogelijkheid om een pizza of kleine gerechten te eten op het terrasje. Goede mix van bezoekers, tot ca. 45 plekken!
2 år siden

Rein
Hollandsk
Op deze kleine familiecamping, zonder commercieel vermaak, sta je rechtstreeks a/d rivier de Drome. Kanoën, zwemmen, wandelen,de gemoedelijkheid en kleinschaligheid maar vooral het onthaasten is waar je hier voor terug komt. Prachtige uitzichten op rivier en bergen, mooie colletjes en dito dorpen. Misschien moeten we dit eigenlijk helemaal niet doorvertellen.....!
2 år siden