Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
4 / 5 (5 stemmer )

Municipal Le Marnant

Route de Mamant
58250, La Nocle-Maulaix (Nievre)
Frankrig

Municipal Le Marnant er en campingplads i La Nocle-Maulaix (Nievre), Frankrig.

Billeder

Vurderinger

Annelies Willems
Hollandsk
Mooi uitzicht op een fantastisch meer
2 år siden

Frederic du Nid
Hollandsk
Klopt, wanneer anderen zeggen dat er weinig te beleven is maar dat is de charme van deze camping. Op de camping vind je rust en bij mooi weer kun je een duik nemen in het aangrenzende meer, prachtige wandelingen, kleine dorpjes in de directe omgeving. Wat grotere plaatsen, iets verder is alles te vinden wat je nodig hebt. Gastvrije beheerder, wat ouder maar zeer schoon sanitair. Veel markten, brocantes en andere festiviteiten, wel een overzicht ophalen bij de Mairie. We komen terug.
2 år siden

John Smit
Hollandsk
Op de camping is niets te beleven, ongeschikt voor kinderen. De camping wordt nauwelijks bezocht. Ideaal voor rustzoekers. Een prachtig zwemmeer onder handbereik, ideaal om te vissen. geen WIFI, sanitair gedateerd, maar brandschoon. Je krijgt de sleutel van het toiletgebouw. Bij de prijs € 12,50 is alles inbegrepen, ook electra, water en de wasmachine. Na 10 dagen staan krijg je op het hele bedrag 10% korting. We komen hier elk jaar wel een keer langs. De omgeving prachtig.
2 år siden

Arie en Jeanne
Hollandsk
Het lijkt aardig, maar blijkt niets. Gevlucht naar de andere camping in dit dorp. Omgeving is prima.
2 år siden

ALVS
Hollandsk
In augustus 2017 bezochten we deze camping Municipal in de Morvan Sud. Een prima camping, met goed sanitair (dat op slot zit: je ontvangt bij aankomst direct een sleutel) Zeer rustig, en toch gelegen aan een redelijk groot meer, waar in je kunt zwemmen, en waar je in drie kwartier omheen kunt wandelen. Uitstekend geschikt voor onze honden0 Probleem is de aanwezigheid van winkels: brood was in het dorp te bestellen en af te halen (400 meter), maar Fours (8 km.) had een klein winkelaanbod. Voor meer boodschappen gingen we naar Luzy (18 km.). Overigens was dit ook een gezellig plaatsje. in de omgeving kon je prima met de racefiets tochten maken.
2 år siden