Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
3.5 / 5 (10 stemmer )

Municipal d'Étretat

69 Rue Guy de Maupassant
76790, Etretat
Frankrig

Municipal d'Étretat er en campingplads i Etretat, Frankrig. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Grill tilladt

Betingelser
Hunde

Hobby
Legeplads


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Marije
Hollandsk
Éen nacht met de camper hier gestaan. Camping ligt 3 km van de zee vandaan. Ontvangst was vriendelijk, dame bij de receptie sprak goed Engels. Relatief rustige camping. Sanitair was klein, maar schoon. Warme temperatuur van het water. Fijne camping, is een aanrader!
1 år siden

Wilma
Hollandsk
Prima camping op loopafstand van het dorp en de bekende kliffen. Sanitair was oud maar schoon en verwarmd. Ook douchen en afwassen met heet water. Wifi gratis met zeer goede ontvangst.Houdt er rekening mee dat de receptie tussen 12 en 15 gesloten is.
2 år siden

Jaapbr
Hollandsk
Camping aan de rand van Etretat: dagelijks komen dagtoeristen (ca 70% van de populatie) aan om falaisekust te bekijken en vertrekken volgende dag weer: een erg onrustige camping. Dame bij de receptie erg behulpzaam en de bakker komt dagelijks brood brengen, maar deze positieve elementen staan in schril contrast met de hopeloos vieze douches, waardoor we na enkele dagen weer vertrokken.
2 år siden

Leveau
Fransk
Nous voyageons en camping car mais je n'ai jamais vu des sanitaires aussi sales . Tout porte à croire que le municipal n'a rien à faire des campeurs car les touristes viennent pour les falaises. Impossible de faire une machine à laver car il faut acheter sa lessive en ville. Les sanitaires hommes sentent l'urine. Les prises électriques vous procurent du 5 ampères bien insuffisant, et juste pour un frigo. Dommage ??????
2 år siden

Fam.Smit
Hollandsk
Het is een drukke camping. 's Morgens vroeg gaan de eerste kampeerders weer weg en rond 10.30 komen de eerste nieuwe kampeerders weer aan. 's Middags rond 14.00 is de camping weer "complet". Het sanitair is gedateerd, maar wordt wel goed schoongehouden. Er is een wasmachine en een droger. Er zijn grotere en kleinere kampeerplekken. Als je voor je rust komt, dan moet je niet naar deze camping gaan. De ligging is prachtig aan de rand van het stadjes Etretat. Iedere morgen - 7 dagen in de week - komt de bakker met vers brood langs op de camping. Nadeel is dat ze dan toeterend de camping op komt rijden.
2 år siden

J. Eising
Hollandsk
Nette camping, zorg wel dat je er vóór 12 uur bent anders vaak geen plek. Veel doorreis maar wij vonden het een prima plek om de omgeving te verkennen.
2 år siden

LaureF
Fransk
Bien qu'il s'agisse surtout d'un camping de passage, nous avons passé 3 jours très agréable. Camping très propre, emplacement très spacieux, personnel serviable et très agréable. Et à un prix plus qu'abordable Il mériterait au moins 3 étoiles A recommander
2 år siden

familie de Mik
Hollandsk
Mooie camping om een paar dagen te verblijven en de omgeving te bekijken. Ruime plekken. In het hoogseizoen is het belangrijk om vroeg in de middag aan te komen ( ruim voor 15:00 uur), anders is het vol. Vriendelijke beheerder/personeel.
2 år siden

C. Bukkens
Hollandsk
Kleine municipal camping. €14,- buiten het seizoen (2014). Om 8.30 u. komt de bakker langs. Santair zeer oud, kleine douches, kan eigenlijk niet meer. Grote plaatsen. Naar dorpje 3 km, prima te fietsen. Leuk centrumpje met idem boulevard. Receptie gesloten van 12.00 tot 14.00 u. Leuk voor een paar dagen. Kleine Carrefour in dorp.
2 år siden

Michel
Hollandsk
Camping is wat ligging en plaatsen betreft goed. Maar het sanitair is echt te smerig voor woorden. Er komt iedere ochtend een dame om de boel schoon te maken maar die heeft het vooral druk met roken en haar mobiele telefoon oftewel er gebeurt op schoonmaak gebied niets. Het vuil van haren zeepresten en toiletpapier heeft er het gehele verblijf van 3 dagen gelegen. De topper waren wel de douches, daar zou je hond nog niet willen wassen echt ranzig.. Wij hebben het douchen maar uitgesteld tot de volgende camping. Jammer want verder is het een prima camping maar sanitair is tijdens en kampeervakantie wel belangrijk
2 år siden