Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
4 / 5 (2 stemmer )

Municipal de Fontcouverte

Fontcouverte
5100, Nevache
Frankrig

Municipal de Fontcouverte er en campingplads med 100 teltpladser i Nevache, Frankrig, beliggende i regioneno Provence-Alpes-Côte d'Azur. Municipal de Fontcouverte har en camping butik og en restaurant.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Camping butik
Restaurant

Betingelser
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Mieke
Hollandsk
Bergwei met bomen en open stukken, prachtige uitzichten. Eenvoudig maar schok sanitair, wat weinig douches als camping vol staat (wij waren er begin juli, toen was het rustig). De camping ligt 6 km. na Nevache, over een smalle weg met regelmatig passeermogelijkheden, en 3 km. voor de laatste parkeerplaats in het einddal. Vanaf de camping gaan prachtige wandelingen. Naast camping ligt herberg met eenvoudig eten.
2 år siden

Tanja Posthouwer
Hollandsk
De camping ligt 26 km boven Briancon, midden in de natuur aan de voet van de bergen waar je tegen op kijkt. In de campingwinkel kun je basisbenodigdheden vinden en vers brood halen elke dag. Voor de overige boodschappen moet je in Briancon zijn. De camping levert geen elektriciteit, maar de koelelementen kun je gratis invriezen. Wij hadden ook geen bereik voor de telefoon (boven in de bergen wel en richting Nevache ook). Omdat de camping hoog ligt (1850 m) is het er 's ochtends en 's avonds fris en de nachten kunnen koud zijn.'s nachts slapen bij het rustgevende geluid van het riviertje dat langs de camping stroomt. Meteen vanaf de camping kun je de meest fantastische wandelingen maken en met een busje kun je ook verderop of terug ri Nevache om vanaf daar te wandelen. In Nevache zit een klein buitensportwinkeltje die ook wat souvenirs verkoopt. alleen in de douches warm water.Wij vonden dit een fantastische camping vanwege de natuur, het uitzicht en de wandelmogelijkheden.
2 år siden