Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (2 stemmer )

Municipal de Clefmont


F-52240, Clefmont
Frankrig

Municipal de Clefmont er en campingplads med 30 teltpladser i Clefmont, Frankrig. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

nanette_s
Hollandsk
Camping ligt in een klein dorp, zonder enige faciliteiten. Sanitair is prima verzorgd, beheerder komt tussen 19.30 en 20.00 uur kijken welke gasten er nieuw zijn. Voor €6,00 kun je een tent opzetten, voor €1,50 extra heb je ook nog stroom. Er staan een paar picknicktafels en er is een BBQ plek. 's Morgens komt de bakker langs.
2 år siden

stanklijs
Hollandsk
Fijne camping als je op weg bent naar een verdere bestemming. Eenvoudige goed verzorgde camping met mooie ruime plaatsen in de zon of in de schaduw onder de bomen. Keurig sanitair gebouwtje voorzien van alle benodigdheden zoals goede douches met voldoende warm water. De vriendelijke mevrouw die de camping beheert komt s'morgens en s'avonds langs om afterekenen. Voor ons twee personen en auto en een caravan was dat 9,50 euro. Op de camping staan diverse verplaatsbare picknicktafels wat handig is als je je eigen spullen niet voor de dag wilt halen. Ook is er grote vaste overkapte barbecue die vrij te gebruiken is.
2 år siden