Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Hunde
2.5 / 5 (10 stemmer )

Moulin de Prissey

14 rue du Moulin de Prissey
21700, Prémeaux/Prissey
Frankrig

Moulin de Prissey er en campingplads med 100 teltpladser i Prémeaux/Prissey, Frankrig. Hunde er tilladt på denne campingplads. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Mobile bungalower

Betingelser
Hunde

Hobby
Legeplads


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Jozefien
Hollandsk
Prima camping voor 1 nachtje op doorreis. Sanitair is basic en matig schoon, maar wel te doen voor 1 nacht. Onze kleuter vermaakte zich prima in de speeltuin. Toch was het eens maar nooit meer: de eigenaar was bot en onvriendelijk, voor ons reden niet terug te komen.
2 år siden

Henk de Vries
Hollandsk
De plek was uitstekend. De ontvangst was prima. De escargots waren subliem ! Je moet deze camping niet vergelijken met 4 of 5 sterrencamping, dat is niet fair. Wij komen er terug.
2 år siden

Tanja Klees
Hollandsk
In tegenstelling tot meerdere reviews hebben wij vannacht prima op deze camping overnacht op de terugweg vanuit Zuid-Frankrijk. Vlakbij de route du soleil; je rijdt praktisch niet om. Prima ontvangst. Ging lekker snel. 29 euro voor 5 personen, caravan en auto. Broodjes besteld voor volgende morgen. Er was een nieuwer gedeelte bij het sanitair. Dat was schoon! Vuilcontainers netjes. Camping ligt midden in een wijngebied. Volgende keer dat wij hier overnachten willen we eerder aankomen om bij de vele wijnboeren langs te gaan. Dorpje alleen doorheen gereden; zag er gezellig uit! Vlak voordat je de tolpoort weer doorgaat richting Dijon/Nancy heb je supermarkten. Op zondagmorgen zijn deze gesloten.
2 år siden

Richard3535
Hollandsk
Het is vlakbij de snelweg dus handig als je op doorreis bent. De plekken zijn prima. Maar het sanitair......Vreselijk. Maak er geen gebruik van en gebruik de je caravan. Broodjes ' s ochtends zijn prima en de boer was tegen mij wel vriendelijk.
2 år siden

Suzanne Matthijssen
Hollandsk
Wat vond je wel goed.... Het enige wat goed was, was de ruime plek voor de caravan .. Voor de rest jeetje .. Sanitair echt vreselijk! Toen ook maar besloten om er niet te gaan eten, gezien de recensies hier onder maar goed ook. De eigenaar was bij het inchecken al nors, maar s'avonds om 22:00 (!) uur was hij woest!! We hadden de auto 5 cm te ver naar voren staan... Woest was hij! Als hij dat nou iets vriendelijker en eerder had vermeld was het prima geweest.. Volgende ochtend vroeg vertrokken zonder het te melden... Hier komen we echt nooit weer!
2 år siden

Kim
Hollandsk
Mooie grote, groene plekken met stroom. Toiletgebouw oud maar schoon. Ontvangst was vriendelijk, meteen de gelegenheid om brood te bestellen voor de volgende dag. Het was er erg rustig en wij hebben er een fijne overnachting gehad.
2 år siden

Arjan Luchies
Hollandsk
Op zoek naar een simpele doorreiscamping vanuit Spanje op weg naar huis hier terechtgekomen. Op zich prima om met onze vouwwagen een kort nachtje wat rust te pakken, niet ver van de Route. Maar wat een chagrijn van een eigenaar zeg... Bot, kortaf, ook wanneer je je in het Frans prima kunt redden krijg je het gevoel dat deze man niet blij is met gasten. Pinpas wordt na betaling terug gesmeten op de balie, ondanks een uitgestoken hand om deze weer aan te nemen. Broodjes bestellen voor de ochtend gaat gepaard met diep zuchten en het sanitair ademt dezelfde instelling als haar eigenaar. Desondanks zijn de plekken prima, en is het 's nachts lekker rustig. Als je het een nachtje zonder fatsoenlijk sanitair kunt stellen, en je niet teveel aantrekt van de norse campingbaas is deze camping best te overwegen. Langer dan noodzakelijk zou ik hier niet blijven...
2 år siden

PeMo
Hollandsk
Onvriendelijke ontvangst.Boer bij receptie zegt niets. Wel camping prijs verhogen met €1,50 belasting en ook nog toeristen belasting zonder enige toelichting.Toiletten (franse mikpunten) zeker 40 jaar oud,zonder beugels om je vast te houden,alles was bruin. Douche of koud water of loei heet. Kijk niet omhoog naar alle spinnen webben. Chemisch toilet moeilijk te vinden. Kamperen op moderige ondergrond na regen, zelfs mover had er moeite mee.Zeker geen aanrader. .
2 år siden

M Pos
Hollandsk
Erg onaardige ontvangst. Ik betaalde met pinpas, hij deed heel geirriteerd zei dat ik mijn pas er te snel uittrok. Verfrommelde snel het papiertje dat er uitkwam. En ja hoor naderhand zag ik dat ik 2x heb betaald. 3 mails gestuurd geen enkele reactie
2 år siden

Sjaak
Hollandsk
Sinds de vorige recensies is de benadering door de eigenaar geen spat verbeterd! Lomp en nors! Sanitair totaal verouderd en vies. In het toilet hangt een wc-borstel met een touwtje aan een waterleidingpijp gebonden. Uiteraard zit die borstel vol poep! BahBah! De camping was erg modderig na aanhoudende regen. Prijzen in het "restaurant", een soort keet, véél te hoog voor wat ze leveren. Iets goeds: leuk gekletst met doorreizende Engelsen. De volgende morgen gauw weg, en tot nooit meer ziens!
2 år siden