Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingplads kan kun reserveres pr. telefon. +49 151 55574730
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
4 / 5 (8 stemmer )

Mosel Stellplatz Wintrich


54487, Wintrich
Tyskland

Mosel Stellplatz Wintrich er en campingplads i Wintrich, Tyskland, beliggende i regioneno Rheinland-Pfalz.

Billeder

Vurderinger

Dyrks iris
Hollandsk
Komen hier elk jaar 2 à 3 keer voor een paar dagen staan is een hele leuke plek maar de laatste jaren ondervinden we dat er een Nederlands oud koppel is die denken dat de plaats van hun is op de site staat geen reservatie maar hun houden gewoon plaatsen 2 à 3 dagen gewoon vrij voor hun vrienden schandalig want andere mensen kunnen hierdoor niet staan en moeten door reizen omdat er door hun geen plaats meer vrij is als je ze daarop aanspreekt bijten ze gelijk je neus af geen reservatie zijn geen reservatie en dat telt voor iedereen wie dan eerst komt heeft plaats wij betalen er ten slotte ook voor als het in de toekomst nog gebeurd overwegen wij om toch ergens anders te staan
3 år siden

GB
Hollandsk
Mooie ruime plaatsen voorzien van stroom en wifi.Fraai uitzicht over de Moezel, leuk dorpje met winkel en restaurants vlakbij.Handig betaalsysteem .
3 år siden

danny lefieuw
Hollandsk
leuke en nette camperplaats
3 år siden

kees arendse
Hollandsk
Met mooi weer is het goed vertoeven! Hondvriendelijk en voldoende schaduw.
3 år siden

Jacqueline
Hollandsk
We hebben er in deafgelopen herfstvakantie gestaan. Het weer werkte enorm mee. We hebben heerlijk van de douche gebruik gemaakt. Werkt prima! Wifi ontvangts was wat minder.Ook hadden e last van een nederlands echtpaar in een Laika, die denken dat ze de eigenaar van het terrein zijn. Ze bemoeien zich met iedereen. Later toen we op een andere plek stonden hoorden van een andere camperaar dezelfde ervaring. Bij ons ging het om onze hond. We hebben haar altijd vast liggen. We lieten haar even (5 min.) achter een balletje aanrennen, ze staat volledig onder appel, bemoeide zich met niemand , kwam direct bij mij terug. Eerst had de nederlandes vrouw staan kijken en toen werd ik door de man zeer belerend toegesproken. Jammer, dat je zo met elkaar om moet gaan. Maar voor ons blijft dit een TOP plek.
3 år siden

Astrid Riegman
Hollandsk
Rustig gelegen tussen de wijnvelden. Prachtige locatie om te wandelen en ook zeer hondvriendelijk. Wat verder van de weg gelegen. Je loopt zo het wandel en fietsgebied in. Mooi uitzicht op de moezel en grote plaatsen. Je kunt er ook heerlijk douchen. De douche is niet groot, maar wel super schoon en heerlijk warm.
3 år siden

a.fokker4
Hollandsk
Wij zijn hier geweest op zaterdag 24-9-2011. We waren met een kleine camper, en dachten dit is een leuke plaats voor 1 nacht....En de eigenaar van deze camperplatz heeft ook een hele leuke camping in Traben -Trabach (Rissbach), dus moest goed zijn....dachten we....Het kostte maar € 7,00 ...90 plaatsen met stroom en zo'n 50 plekken zonder stroom. De stroomplekken waren vol, dus dan maar zonder..... 2 gebouwtjes, bleken....douche en toiletten te zijn. En wel 2 van ieder. Maar nu komt t....er werkte 1 toilet en 1 douche!!! Op zoveel mensen???!!! Eens maar nooit meer!!!!
3 år siden

Marga
Hollandsk
Super camperplaats vlak aan de moezel. Je kan de camperplaats op dmv slagbomen en een kaart automaat. Je betaalt 8 euro per 24 uur. Deze prijs is inclusief (goede) wifi en electriciteit. Douchen 1 euro, toilet 50 eurocent. Mooi schoon sanitair. Wij komen zeker terug
3 år siden