Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
4 / 5 (10 stemmer )

Mohrenhof

Lauterbach 3
91608, Geslau
Tyskland

Mohrenhof er en campingplads i Geslau, Tyskland. Mohrenhof har wifi og en restaurant. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

For tøjvask, er vaskemaskiner tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Madlavningsfaciliteter
Snackbar
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads

Hygiejne
Vaskemaskiner


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Paul Hamaekers
Hollandsk
Kwamen aan op zaterdag. Geschrokken van de grootte van de camping en de hectiek. Behoorlijk chaotisch alles, zelfs de receptie is amper te vinden. Alle voorzieningen links en rechts verspreid. Een klein meertje met een nog kleiner strandje voor een enorm aantal plekken en mensen. Onze accommodatie was ok en het nieuwe sanitair fantastisch, maar verder een drukke bende en dat in corona tijd. Restaurant idem. Veel kwantiteit, weinig kwaliteit. En nee het hoeft op een camping zeker niet chique maar dit was wel de onderkant. Weinig verfijnd en chaotisch geheel.
1 år siden

Willem en Connie
Hollandsk
man, vrouw en 2 labradors mooie plek (nr2) Dicht bij sanitair gebouw, waar ik werd verrast door de mooie toilet en douche gelegenheid. Op toilet was al het nodige aanwezig. Vriendelijk, lekkere broodjes. Restaurant is goed van eten en drinken, vriendelijke bediening in soms traditionele kleding. Mooie wandelgelegenheden met hier en daar een water poeltje konden onze honden lekker zwemmen, er waren ook mooie visplekjes. Een paar mooie dagen gehad, en als we nog eens in de buurt zijn en we zoeken een plekje, staat deze camping zeker op het lijstje.
2 år siden

Michel van Heerden
Hollandsk
Deze camping was uitgezocht omdat hij dicht bij Rothenburg ob der Tauber ligt. De camping heeft zwemgelegenheid in een (kunstmatig) meertje grotendeels op zand. Aan het meertje een mooi terras en een cafe/restaurant. Iets buiten de camping een binnen speelplaats voor de jongere kinderen. De camping is beter geschikt voor jonge kinderen. Mooie ruime plaatsen (half bestraat) op terrassen. Het sanitair was schoon maar portacabin. De plannen zijn er op volgend seizoen een vast gebouw neer te zetten. Geen winkel maar broodjes service met als extra verse ham en melk direct van de koe.
2 år siden

Willeke Peeters
Hollandsk
camping heeft leuke voorzieningen voor kinderen vanaf een jaar of vier. Wij waren met een kleintje (1,5jaar) en al het water en de hoge glijbaan zijn dan niet ideaal. Op het grasveld voor tenten stond een grote groep die tot 2u snachts lawaai maakte (op een dinsdagavond) dus wij zijn na 1 nacht weer vertrokken ipv na de geplande tien nachten. Tip: ga naar tourist information in Röthenbach o/d Tauber. Daar hebben ze genoeg info over rustige campings in de buurt. Bv Taubberromantik in Detwang. Rustige camping maar wel beetje last van doorgaand verkeer.
2 år siden

omaing
Hollandsk
Door een wegafsluiting kwamen wij aan de achterkant het terrein op en schrokken. Wat is dit? Rechts op een heuveltje een rits jaarplaatsen waarvan sommigen aan afbreken toe zijn. Een van wat wij dachten rode schuur. Op een wat groter veld verharde staplaatsen en een grote parkeerplek vol kuilen en regenplassen. Als het niet zo geregend had, waren we echt verder gereden. Maar hebben ons aangemeld en toen kwam de verrassing. Een heel vriendelijke jonge dame vertelde ons dat een doorreisovernachting € 13.00 incl. water / douchen en stroom ( 4amp) kost. Een verharde plek uitgezocht en wat gaan wandelen. Het komplex ligt aan een zwemvijver en er is genoeg te doen voor kleine kinderen. De terrassen zijn met goede meubels uitgerust. Het eten eenvoudig maar erg lekker. De nieuwe sanitairgebouwen verdienen een pluim. Alles verwarmd en super schoon. Zelfs op de asbak aan de buitendeur was geen smetje te vinden. Al met al een aangenaam overnachtingsadres en voor gezinnen ook een aanrader.
2 år siden

Marc
Hollandsk
Er veel duits duitsers. Unsere heimat mentaliteit. Ok, het is niet verboden voor buitenlanders, maar moeite doen om je thuis te laten voelen....nee. Ach op zich waren ze niet onvriendelijk, qua camperen is het behoorlijk behelpen. Sanitair is deels (betaald) ok, maar het vrij douche gedeelte is in porta cabins. Van alle mooie boeren activiteit verhalen hebben we eigenlijk nauwelijks iets gemerkt (misschien vanwege het weer) de skelters voor de jeugd is een echte melkkoe (bedoelden ze dat misschien met boerderij activiteiten?) € 11,-- per dag. Elke ochtend ophalen, en 's-avonds inleveren. Het eten in de kneipe was eenvoudig, eetbaar, maar niks bijzonders, en het meertje mag die naam niet hebben. Meer een tot recreatie plas gebombardeerde wat grotere vijver. Deels vies en niet uitnodigend om in te gaan zwemmen. Al met al, aardig om er een keer gestaan te hebben, maar niet om naar terug te keren.
2 år siden

G
Hollandsk
Camping Mohrenhof in Geslau is gemakkelijk te bereiken met auto en caravan. Wij hebben aan het meer gestaan met 2 kinderen van 5 jaar en drie jaar. Meer is voor ongeveer de helft niet diep, diepte tot aan je middel (volwassen persoon). En een uitgelezen plek voor kinderen. Eten is het restaurant is prima en zeer betaalbaar, net als de camping. Wij hebben er een fijne vakantietijd gehad
2 år siden

Angela
Hollandsk
In juli verbleven we twee nachten op deze camping op doortocht naar Oostenrijk en om het stadje Rothenburg te bezoeken. De camping is te groot en onpersoonlijk om een SVR-camping te kunnen zijn. De camping is zeer kinderrijk en de kinderen zullen er zich niet vervelen. Wij zoeken echter meer de rust van de kleinere campings, dus voor ons hoeft het geen tweede keer. Er is een groot tentenveld voor groepen. Dat veld stond vol tijdens ons verblijf en deze groep kon de hele dag ongestoord keiharde muziek spelen. Op de klacht dat het om 23:30 uur wel eens stil mocht zijn werd overigens door de eigenaar wel adequaat gereageerd. Voor douchen moet apart betaald worden, maar het sanitair is wel keurig netjes. In het restaurant kun je prima eten voor een redelijke prijs. De plekken zijn wat aan de krappe kant waardoor de camping erg vol oogt. Niet voor herhaling vatbaar.
2 år siden

Karin
Hollandsk
Camping Mohrenhof in Geslau is een echte kinderrijke camping. Dus als je wilt dat ze zich niet vervelen, kan deze camping uitkomst bieden. Voor ons zelf vonden wij het te veel lawaai, kinderen die constant huilen, daar werden wij niet vrolijker van. Na een uur ben je dat wel beu! Dus daar moet je wel tegen kunnen. Tevens kan je 's avonds een vuurtje stoken bij de daarvoor gebouwde stookplekken! Wij stonden hier 4 nachten om dit gedeelte van Duitsland eens te zien. En om Rothenburg te zien. Een romantisch stadje aan de Tauber. Ook hebben wij mooie wandelingen gemaakt door het heuvelachtig landschap. De tijd is hier stil blijven staan, zo lijkt het. Een fijne plek om een paar dagen te blijven of voor langer verblijf. Sanitair is erg schoon!
2 år siden

e.brouwer
Hollandsk
Accommodatie wordt door ons jaarlijks bezocht om naar Italië door te reizen. In 2006 was de eerste maal en sindsdien zijn wij hier 5 maal geweest. Het is een mix van boeren en landschapscamping die nu groter gaat worden, dat komt niet altijd ten goede van de kwaliteit. Wel is het heden ten dage lawaaiiger dan toen. Vaak is in Juli de brandweer groots verzameld. Waar je altijd wat meer hinder van hebt dan als men individueel komt. Redelijk gezellig veel kids. Klein zwem watertje. Een restaurant waar men geen overzicht heeft. Dit is hilarisch om te zien en men dient geduld te hebben. ook serveren ze soms verkeerde menu's uit of met tussen vetraging. Sanitair is goed genoeg. Prima voor overnachting en ligt ca 8 km van de A-7 50 km onder Würzburg.
2 år siden