Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
3.5 / 5 (4 stemmer )

Minicipal en Bagatelle

Rue en Bagatelle
71700, Tournus
Frankrig

Minicipal en Bagatelle er en campingplads i Tournus, Frankrig.

Billeder

Vurderinger

Henny
Hollandsk
De plaatsen waren mooi en groot maar het sanitair was te vies voor woorden. 2dames en 2 heren toiletten waarvan nog bij allebei een staande dus maar 1 zit toilet. Het papier was 'smorgens al op en werd niet meer aangevuld er werd niet schoongemaakt en de spinnewebben en spinnen waren er overal. 1 sanitair gebouw was afgesloten. Het was naseizoen maar iedere dag waren er toch 30 tot 40 caravans en al die mensen moesten op 2 toiletten Het was echt vies.
2 år siden

Pieter
Hollandsk
Geen personeel-geen eetgelegenheid-onvoldoende toiletten-En GEEN chemisch toilet afvoer dus de rest kan je raden!!! Volgende dag snel weg ( en wij niet alleen )
2 år siden

Bert
Hollandsk
Op de terug van Spanje naar Nederland deze camping gebruikt als overnachtingscamping. Er zijn plekken met en zonder stroomaansluiting. Er is weing te doen voor de kinderen maar er is wel een kleine speeltuintje aanwezig. 's Nachts veel vrachtnachttreinen die vlakbij passeren, bijna elke 10 minuten wel een trein. Maar als je moe bent van het reizen slaap je wel redelijk goed op de ritme van de trein.
2 år siden

Maria
Hollandsk
Perfekte overnachtingscamping vlak bij de snelweg. Goede restaurants in de buurt.
2 år siden