Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
4.5 / 5 (14 stemmer )

Minicamping-Ezelcamping In 't Niet

Dubbroek 5a
5993 PN, Maasbree
Nederlandene

Minicamping-Ezelcamping In 't Niet er en campingplads med 30 teltpladser i Maasbree, Nederlandene. Minicamping-Ezelcamping In 't Niet har wifi og en camping butik. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

For tøjvask, er vaskemaskiner tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Camping butik
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge
Bil gratis

Hobby
Legeplads

Hygiejne
Vaskemaskiner


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Paul
Hollandsk
Een bijzonder knusse en kleine kampeerplek. De plaatsen zijn royaal en liggen verspreid. Het sanitair is eenvoudig, maar altijd schoon en goed onderhouden. Het warme water is gratis en er is geen muntjessysteem of timer. De eigenaren zijn uiterst vriendelijk, laten je in alle rust je gang gaan, maar staan altijd open voor een praatje. Vanaf de camping zijn er directe wandel- en fietspaden. Voor boodschappen kun je terecht in Maasbree, slechts enkele kilometers verderop. We hebben vooral genoten van de volledige rust en het ontwaken met het gezang van vogels in de ochtend. Een absolute aanrader voor diegenen die op zoek zijn naar rust en natuur. We zullen er in de toekomst zeker terugkeren!
1 år siden

Andy
Hollandsk
Een uiterst knusse en sfeervolle kampeerplek van klein formaat. De plaatsen om te kamperen zijn royaal en verspreid over het terrein. Het sanitair is eenvoudig, maar altijd schoon en goed onderhouden. Er is heerlijk warm water beschikbaar zonder de noodzaak van muntjes of een timer. De eigenaren zijn uitermate vriendelijk, laten je in alle rust je gang gaan, maar staan altijd open voor een praatje. Vanaf de camping zijn er directe routes om te wandelen en fietsen. Voor boodschappen kun je terecht in Maasbree, slechts een paar kilometer verderop.Wat we vooral waardeerden was de absolute rust, en het ontwaken door het gezang van de vogels in de ochtend.Het is een absolute aanrader voor diegenen die op zoek zijn naar rust en natuur.We zijn van plan er in de toekomst zeker terug te keren!
1 år siden

Debora
Hollandsk
We hadden een prachtige locatie, maar de inrichting van het gebied was nogal chaotisch en oneffen. We hebben de eigenaren nooit zien opruimen. Bovendien is de WiFi-connectiviteit niet goed, het hangt echt af van waar je je bevindt.
1 år siden

Anoniem
Hollandsk
Mooi plekje hadden wij, maar de aanleg van het terrein is wat rommelig én hobbelig. Wij hebben de eigenaren nooit zien schoonmaken. En de WiFi verbinding is slecht, erg afhankelijk waar je staat.
1 år siden

Anoniem
Hollandsk
Mooi plekje hadden wij, maar de aanleg van het terrein is wat rommelig én hobbelig.Wij hebben de eigenaren nooit zien schoonmaken.En de WiFi verbinding is slecht, erg afhankelijk waar je staat.
2 år siden

Jans + Frans
Hollandsk
Een heerlijke rust- en groencamping, met lekkere blokhutten en bovendien veel ruimte voor caravans, campers en tenten, met prachtige wandel- en fietsmogelijkheden dichtbij en verderweg, met leuke horeca in de omstreken, met fris en coronaproof sanitair, met allerhartelijkste eigenaren. Kortom, een camping om minstens één lange vacantie per jaar door te brengen en/of een aantal zalige lange weekenden. !
3 år siden

J & F
Hollandsk
Kom hier voor rust & stilte & groen, en geniet jezelf ondersteboven. 'n Aards paradijs, waar je je hele hart kunt ophalen en al je hersens ontladen. Het enige jammere is dat je er niet voltijds mag wonen :-)
3 år siden

Sandra en Paul
Hollandsk
Ons plan was een paar dagen op deze camping te verblijven. We zijn echter niet meer weggegaan en hebben de volledige vakantie doorgebracht op deze camping. We hadden uitzicht over de vijver vol koikarpers en bomen. Heerlijk rustig ( het is dit jaar een adult camping geworden) Iedere dag visite van de kippetjes. Er vliegen enorm veel vogels rond, zoals een ijsvogel, roodbonte specht koolmees, mus en meer. Wandelgebied begint direct om de hoek. Zalige omgeving. Lily en Wim zijn lieve eigenaren, die er alles aan doen om je verblijf zo prettig mogelijk te maken. Wij zijn uitgerust naar huis gegaan. Een dikke 10 ??
3 år siden

Nika
Hollandsk
Heerlijke en rustige kamping en verblijf gehad. Midden in de natuur, met zingende vogels. De eigenaren zijn gastvrij, heel vriendelijk en denken graag met je mee. Deze camping behoord tot mijn favoriete en ik kom er graag nog een keer terug!
3 år siden