Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
5 / 5 (8 stemmer )

Magnesse

D77
F-24450, Mialet
Frankrig

Magnesse er en campingplads i Mialet, Frankrig. Magnesse har wifi, en snackbar og et indendørs pool. Hunde er tilladt på denne campingplads. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Mobile bungalower

Faciliteter
Wifi
Snackbar
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads
Udendørs pool


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Rosa
Hollandsk
We bleven de laatste van onze 3 vakantieweken op deze camping. Na 2 campings met glijbanen, heggetjes tussen de plekken en veel volk, vonden we het spannend wat onze dochters van 7 en 10 hiervan zouden vinden: dit was de enige van de 3 waar ze naar terug willen! Kleinschalig, maar ruim, eigen plek kiezen, uitzicht over de kastanjebomen. De eerste avond hadden we mazzel: Pizza-avond en daarna en ‘hangen aan de trekker’, boven het zwembad. Beste activiteit ooit! Brood bestel je via de app, hangt de volgende ochtend klaar in je eigen tas. We hebben gekanood en gevist in de vijver (10 min lopen vanaf de camping), en wat stadjes bezocht (waaronder het indrukwekkende Oradour, op 50 min rijden). We hadden wat pech qua weer (regen en onweer), waardoor er net onze week vanuit de eigenaren Henri en Sophie, verder niet zoveel werd georganiseerd. Wellicht gaan we nog een keer terug en kunnen we dan wel mee op de 4x4 door het bos!
1 år siden

Martijn
Hollandsk
Erg leuke boeren camping! Erg stoer, rauw, relaxed, alles kan, niets moet. Wat kun je dan doen? - Met de 4x4 het bos in en broodjes bakken bij het vuur. - Zelfgemaakte-boten race door de beek. - Vanaf de hooibalen met een supergrote glijbaan naar beneden. - Met 'le patron' Henri op de MTB door de omgeving, dan kom je écht nog eens ergens. - Gezellig aanschuiven bij de BBQ, patat of pizza avond. - Kinder activiteiten waar de kids iets leuks kunnen maken - Gezellig wat drinken in de bar of bij het kampvuur - Naar het zwemmeer lopen en kanoën met een bootje varen of vissen - Leuke stad bezoeken Brantome, Périgueux, Angoulême - Deelnemen aan een excursie of kanotocht georganiseerd vanaf de camping - Je bestelde broodjes ophalen in de bar - IJsje halen (€ 0,50 / 1,00) Tip, neem oude schoenen of laarzen mee!
2 år siden

Ellen
Hollandsk
Overzichtelijk, ruime plaatsen. Aansluiting met andere kinderen. Niets hoeft, veel mag. Leuke activiteiten (hutten bouwen, brooddeeg boven kampvuur, crossen met een jeep etc.) voor de kinderen en voor volwassenen (kasteel bezoeken, kanoën). Mountainbiken met de campinggasten. Prachtige omgeving. Veel te doen in de omgeving. Kinderen willen volgend jaar weer terug. Gezellige barbecue,- en pizza avond gehad. Back to basic. Ik miste een aparte ruimte om je te wassen aan een wastafel (met een deur, die op slot kan). Spiegel en prullenbak in de doucheruimte zou fijn zijn. Fijne douches (4 in 1, dus je kan met heel je gezin douchen, maar als het heel druk is of je bent niet met een gezin, dan zou een aparte douche erbij economischer zijn.
2 år siden

anoniem
Hollandsk
Een camping waar alles mag en niets moet. Vooral voor kinderen tm 12 erg leuk.
2 år siden

Marc
Hollandsk
Wij hebben twee weken Maison Magnesse (een van de twee gites die bij de camping horen) gehuurd met een gezelschap van zeven kinderen. De kinderen konden varen of zwemmen in de rivier of op het meertje bij de camping of het grote meer bij Saint Saud, dammen bouwen in de rivier en kampvuren maken. De camping organiseert zelf ook nog activiteiten. Het meeste indruk op de kinderen maakte het zaterdagprogramma: het bossencrossen. De eigenaar en een aantal vaste gasten gaan dan met hun 4x4 terreinwagens door het bos crossen en de kinderen mogen meerijden. De rit wordt afgesloten met een kampvuur waarop de kinderen zelf hun brood mogen bakken. De camping is een echte boerderij met vee, wat een hele eigen dynamiek met zich meebrengt. Twee keer is er een kudde ontsnapt, waarna de kinderen vervolgens mochten helpen ze te vinden in het bos en weer terug te drijven naar de wei. Onvergetelijk!
2 år siden

Paul
Hollandsk
Magnesse is een gezellige camping voor kinderen van alle leeftijden Dagelijks leuke kinderactiviteiten en in de avond en gezellig kampvuur.
2 år siden

Schee
Hollandsk
't is een camping maar dan net even anders. Geen heggen of vaste plekken maar gewoon je tent, vouwwagen of caravan op een leuke plek zetten. Heerst een groepssfeer; ook voor nieuwe gasten. Voor kids een botenrace, meerijden met de 4x4 jeeps en broodjes bakken op het kampvuur. Voor de sportieve ouders wekelijks een MTB of wandeltocht. Zwembad, trampoline, pingpongtafel op de camping dus de kinderen zijn de hele dag onder de pannen. Wil je er op uit dan zijn er grotten in de buurt of klimbos en kanovaren. Aan het einde van het seizoen is er de Cross Noir, met sloopauto's wedstrijdjes rijden over het weiland, leuk om te kijken of zelf mee te doen. Als er een minpuntje genoemd moet worden is het gebrek aan bomen voor schaduw; maar de eigenaren kennende wordt ook dit opgelost.
2 år siden

Groenwold
Hollandsk
Erg leuke boeren camping! Erg stoer, rauw, relaxed, alles kan, niets moet. Wat kun je dan doen? - Met de 4x4 het bos in en broodjes bakken bij het vuur. - Zelfgemaakte-boten race door de beek. - Vanaf de hooibalen met een supergrote glijbaan naar beneden. - Met 'le patron' Henri op de MTB door de omgeving, dan kom je écht nog eens ergens. - Gezellig aanschuiven bij de BBQ, patat of pizza avond. - Kinderactiviteiten waar de kids iets leuks kunnen maken - Gezellig wat drinken in de bar of bij het kampvuur - Naar het zwemmeer lopen en kanoën met een bootje varen of vissen - Plonzen in het zwembad - Met een kano of bootje in het zwemmeer - Van de omgeving genieten en een leuke stad bezoeken (Perigueux, Brantôme, Angouleme) - Deelnemen aan een op de camping georganiseerde excursie of kanotocht - Je bestelde broodjes ophalen in de bar - IJsje halen (€ 0,50 / 1,00) Tip, neem oude schoenen of laarzen mee!
2 år siden