Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (2 stemmer )

l'Ile sur Mezelet

Route des Gorges
7150, Vallon Pont d'Arc (Ardeche)
Frankrig

l'Ile sur Mezelet er en campingplads med 100 teltpladser i Vallon Pont d'Arc (Ardeche), Frankrig. l'Ile sur Mezelet har wifi og en snackbar. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Snackbar
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

fam Schuring
Hollandsk
Mooie ligging direct aan de rivier de ardeche. Geen animatieprogramma voor kinderen. De plaatsen varieren van matig tot zeer ruim. Op de camping is een kleine bar met de gelegenheid broodjes te halen, te ontbijten of een eenvoudige pizza te eten. Kanovaren start op de camping, meerdere afstanden mogelijk. Overwegend franse en duitse gasten, weinig nederlands georienteerd. Vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Met de fiets 4 min tot in hartje Vallon. Te voet net iets te ver van het dorp. Als vertrekpunt voor een autorit of wandeltocht door de Gorges perfect gelegen. Sanitair ietwat gedateerd maar wel schoon.
2 år siden

Nico
Hollandsk
De camping ligt fantastisch naast een stroom-versnellinkje in de Ardeche plm 2 kilometer van Vallon pont d'Arc. Direct achter de stroomversnelling is het diep en stroomt het water rustig en kan je prima zwemmen. (Blijf wel in de buurt als je kleine kinderen hebt !!). Overdag wemelt het op de Ardeche van de kano's waarvan er veel vastlopen op de rotsen... prachtig om te zien. De camping heeft een klein barretje waar je ook kan eten, en keuze hebt uit een een beperkte kaart met een selectie aan pizza's, steak en wat lokale gerechten. 's ochtends vers brood. Bij het keetje van de receptie wordt ijs, gekoelde drank en wat basic dingetjes verkocht. Vriendelijke eigenaar. Het sanitair is op z'n Frans. Heel erg basic, maar wel schoon. Geen wasmachine aanwezig, maar handwas-plaats. Deze camping is ons erg goed bevallen. De kinderen waren de hele tijd in de weer met zich laten afdrijven in de Ardeche, dammetjes bouwen, visjes vangen, of zwemmen. Prima plek om tot rust te komen!
2 år siden