Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (6 stemmer )

Les Chaumes du Mont

Route de Couches
F-21340, Nolay (Cote d Or)
Frankrig

Les Chaumes du Mont er en campingplads med 100 teltpladser i Nolay (Cote d Or), Frankrig. Les Chaumes du Mont har wifi og en snackbar. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Snackbar
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Sylvie
Hollandsk
Goed gelegen in een mooie streek, maar voor de rest geen aan te raden camping: Het sanitair is splinternieuw en mooi, maar wordt niet voldoende schoon gemaakt. Toen wij er waren logeerden er ook gemeentewerkers, na het werk kwamen ze naar de camping om te drinken/zuipen en zorgden voor overlast tot in de vroege uurtjes. Het meertje naast de camping is niet uitnodigend om in te zwemmen. De campingverantwoordelijken zijn totaal niet betrokken met hun gasten. Als kers op de taart: het terrein zit vol veldmuizen en deze zie je gewoon van het ene holletje naar het andere lopen ; schattig als je van deze diertjes houdt, maar als je deze dieren liever niet voor je voetjes ziet lopen... Wel heel lekkere pizza in de pizzeria (ook al mag je je geen vragen stellen over de hygiëne in de ruimtes waar eten wordt klaargemaakt).
2 år siden

Nicolette
Hollandsk
Mooie camping, maar helaas werd het op het goede sanitair, niet goed schoongehouden. Jammer, anders waren we zeker langer gebleven. In het meertje wil ik niet zwemmen!!!
2 år siden

Lammert
Hollandsk
Leuke camping waar we al meerdere malen geweest zijn. Zowel in de zomer als in het voorjaar. Nadeel is het vrije veld naast de camping waar veel hangjeugd aanwezig kan zijn en voor overlast kan zorgen. Het meertje is in het voorjaar leeg en in de zomer kan het bij warm weer troebel zijn. Wel goede uitval basis voor het verkennen van de omgeving. Goede wandel en fiets mogelijkheden.
2 år siden

Lammert
Hollandsk
De camping hebben we na 9 jaar weer eens bezocht en gezegd moet worden dat de wisseling van de wacht positief heeft gewerkt. Ook is de camping weer terug in de handen van de gemeente. Overlast op het aangrenzende veld wordt goed aangepakt en de standplaatsen zijn sterk verbetert t.o.v. de vorige bezoeken. Reden om weer eens wat vaker hier terug te komen. Bezettingsgraad was inderdaad belagelijk laag, van de 86 plaatsen waren er 14 bezet.
2 år siden

Dirk
Hollandsk
Deze camping verdient meer aandacht. Vele jaren met kleine kinderen bezocht. Nu na 5 jaar terug. De terrassen zijn nu mooi begroeid met struiken. De prachtige bomen zijn volgroeid en geven voldoende schaduw. De terrassen geven uitzicht op prachtige weiden, wijnvelden, en rotspartijen samen met de opkomende. De nieuwe beheerders doen hun uiterste best om de camping netjes n schoon te houden. De prijs is laag: 10,50 voor plaats, tent en 2 personen. De bezettingsgraad was eind juli en begin augustus nog geen 20%. Voor rust, wandelen of fietsen een prima omgeving. Wij komen zeker nog eens terug
2 år siden

elina
Hollandsk
Gezellig kleine camping, met aardige mensen.Niet duur, goede plekken. Leuk meertje wat wel vies kan zijn met warm weer. aanrader
2 år siden