Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
4.5 / 5 (5 stemmer )

L'Ermitage

Route de l'Etang
89450, Vézelay
Frankrig

L'Ermitage er en campingplads i Vézelay, Frankrig.

Billeder

Vurderinger

Ank Verkoeyen
Hollandsk
Rustige niet te grote camping, op loopafstand van het mooie Vezelay. Sommige plekken op de veldjes zijn niet al te groot, achter op de camping mooie plekken met wat meer zicht op het prachtige heuvelllandschap. Wifi rondom de receptie. Omgeving is schitterend om te wandelen en mooie plaatsjes te bezoeken.
2 år siden

D.J.Boontje
Hollandsk
In juni week alhier gekampeerd. Heerlijke plek met fraai uitzicht over heuvels, korenvelden en druiven. Op loopafstand van prachtig stadje met indrukwekkende basiliek. Schitterende wandelomgeving!!!
2 år siden

Teartse vd Zee
Hollandsk
Aparte veldjes voor tenten. Redelijk goed sanitairblok. Aardig beheerdersechtpaar. Mooie ligging in het Bourgondische langschap vlak bij Vezelay. Soms hinder van bezetting van de aanpalende Jeugdherberg.
2 år siden

mary-anne van den broek
Hollandsk
Mooi gelegen camping, vlak bij Vezelay en gelegen aan de Santiago-route. Goedkoop, wij betaalden maar 8 euro per nacht (2 pers). Perfect sanitair. Vezelay is prachtig!
2 år siden

kamaarlvis
Hollandsk
Enkele velden, een sanitair blok dat redelijk was. Ongemotiveerde jongen die in de avond aanwezig was. Elektriciteit deed het niet, werd naar ' gekeken'... Maar niets aan gedaan.... Toch prima plekje om enkele dagen te staan. Vezelay is prachtig, wandelen naar Saint Pere ook.
2 år siden