Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
4.5 / 5 (4 stemmer )

Le Moulin


Wihr-au-Val (Haut-Rhin)
Frankrig

Le Moulin er en campingplads i Wihr-au-Val (Haut-Rhin), Frankrig.

Billeder

Vurderinger

elsbeth v luttervelt
Hollandsk
simpel maar ruim,schoon aan de rand vh dorpje. bakker 5 min lopen en supermarkt 10 min. met auto. 3 gemengde toiletten en douchen maar schoon. zeker als de campi g gasten hier zelf ook aan meewerken. 10 dgn hier gestaan. prachtige omgeving. Door de bergen naar gerardmer. De route de vin met cave om wijn te kopen. ambachtelijke plaatsjes. als je van simpel en rust en ruimte houd is dit een aanrader
2 år siden

Dettibear
Hollandsk
plus - ligt tegen de dorpskern aan maar met landelijk karakter. plus - 200 meter lopen naar bakker (maandag gesloten)........open om 06:00. plus/min - geen kinderspeeltuin. Alleen grote grasvlakte met (schaduw) bomen min - tussen 11:00 en 18:00 is alleen koud waterdouche beschikbaar. Daarvoor en daarna is warme douche wel beschikbaar. plus - eigenaar spreekt ook Duits.
2 år siden

Bert
Hollandsk
Heerlijk rustige camping, vlakbij het dorp. Voldoende zon en schaduw. Eenvoudig schoon sanitair, geen zwembad, nog steeds lange kabels voor stroom nodig. Op de eerste zondag van juli veel lawaai door het dorpsfeest naast de camping.
2 år siden

Kaemingk
Hollandsk
De camping ligt aan de rand van het dorp Wihr au Val. Ze bestaat uit een weide met fruitbomen waartussen je je tent kan plaatsen. Een ander gedeelte bevat een smal stroompje die uitmondt in de verderop gelegen rivier. Op dat terrein is geen stroom en staan veelal tenten. De weide met fruitbomen bevat wel stroom, maar neem een lange kabel mee, want er zijn maar twee stroompunten. Sanitair wordt twee keer per dag schoongemaakt en is eenvoudig. Bazin van de camping is erg aardig en doet erg haar best om alles er netjes en schoon te laten uitzien. Er zijn geen speeltoestellen voor kinderen, maar is genoeg ruimte voor tennis, een balspel en spelen met water. Deze camping wordt ook gebruikt als doortrekcamping, waar mensen veelal een paar dagen blijven. De omgeving is schitterend. Aan de ene kant de wijnvelden route, aan de andere kant de bergen van de Vogezen. Uitstekend wandelgebied. Er is geen campwinkel o.i.d. en geen animatie!
2 år siden