Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
Hunde
3.5 / 5 (7 stemmer )

Le Moulin Naudin

route de Corvol
58210, Varzy (Nievre)
Frankrig

Le Moulin Naudin er en campingplads med 100 teltpladser i Varzy (Nievre), Frankrig. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Conny bakker
Hollandsk
Prima doorreiscamping maar verwacht geen luxe! Sanitair is sterk veroudert en hard aan renovatie toe! Verder vriendelijke mensen en fijn dat de bakker langskomt!
2 år siden

gijs heesen
Hollandsk
Veel geweest op deze camping 3 weken is prima maar ook een paar dagen in deze omgeving. Eenvoudig sanitair geen last van bemoeizuchtige leiding , lekker rustig 's-nachts (mooie sterrenhemel) mwa, goed vol te houden zowel met de tent als caravan /camper.
2 år siden

Pimprenelle
Fransk
Le Moulin Naudin est un petit camping municipal très ancien qui aurait besoin d'être restauré notamment au niveau des sanitaires ! Les sanitaires d'une autre époque ne sont pas toujours très propres. Les bacs à vaisselle étaient bouchés lorsque nous y étions. Nous l'avons signalé à la réception mais la dame n'a rien fait pour améliorer la situation. Le matin, aucune possibilité d'acheter une baguette car il n'y a pas de petit magasin de dépannage ! La réception n'est ouverte qu'à certaines heures de la journée... Un sympathique étang se trouve sur le site du camping. Camping à réserver aux personnes d'un certain âge et ne convenant pas du tout à des familles avec des jeunes enfants ou des adolescents. Aucune animation, rien à faire... Par contre, prix démocratique en concordance avec l'état des sanitaires.
2 år siden

Roberto
Hollandsk
Prima plek als je op zoek bent naar een betaalbare no-nonsense camping. Basic accomodatie maar voldoende voor de echte kampeerder. Het dorp is vlakbij, daar aten we 's avonds een hapje. Wij zijn er met twee personen een paar dagen gebleven en hadden een mooi plekje met uitzicht op het meer. (wij hebben een tentje en blijven overal maar een paar dagen) De camping wordt meer als doorreis dan als verblijfcamping gebruikt. De bakker komt wel altijd rond 08:00, echt makkelijk!
2 år siden

mja rust
Hollandsk
Voor nederlanders voornamelijk een doorreis camping met sterk wisselend gezelschap. Zelf heb ik er een week gestaan en fietstochtjes gemaakt. Er zijn afgeschermde plekjes, 3 velden waar men los kan gaan staan, 1 ligt wat lager ligt en aan de visvijver , 2 velden hebben geen bomen voor schaduw. Prettig is dat elke ochtend om 08:00 uur de bakker langs komt. Het sanitair wordt 2x per dag schoongemaakt. Jammer dat de douches niet regelbaar zijn zodat je ook een koude douche kunt nemen als je het warm hebt na een flinke fietstocht. Onderhoud blijft een probleem in Frankrijk en dat kom je natuurlijk ook hier tegen. Reparaties worden niet altijd binnen een week uitgevoerd. Het CI in het dorp biedt een een duidelijke plattegrond met tour en beschrijving in het Nederlands. Prijs/prestatie; 1 persoon met tent en auto kost 6 euro per nacht.
2 år siden

MJA Rust
Hollandsk
Omdat dit voor nederlanders voornamelijk een doorreis camping is, is het een sterk wisselend gezelschap. Zelf heb ik er een week gestaan en verschillende fietstochtjes gemaakt. Er zijn 3 velden waar men los kan gaan staan waarvan er eentje wat lager ligt en aan de visvijver ligt. Prettig is dat elke ochtend om 0-8:00 uur de bakker langs komt. Jammer dat de douches niet regelbaar zijn zodat je ook een koude douche kunt nemen. Onderhoud blijft een probleem in Frankrijk en dat kom je natuurlijk ook hier tegen. Reparaties worden niet altijd binnen een week uitgevoerd. Het CI biedt een een duidelijke plattegrond met tour en beschrijving in het Nederlands. Prijs/prestatie; 1 persoon met tent en auto kost 6 euro per nacht.
2 år siden

L.J.M.Pasveer
Hollandsk
kleine camping aan een meertje, hellend terrein. bij het meertje slecht weer naar boven te rijden. slippend
2 år siden