Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
Hunde
4.5 / 5 (8 stemmer )

Le Grand Pre

Route d'Albiosc
04800, Esparron-de-Verdon
Frankrig

Le Grand Pre er en campingplads med 30 teltpladser i Esparron-de-Verdon, Frankrig. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

menses
Hollandsk
Ons favoriete plekje sinds 1999. Soms voor een paar dagen, soms voor een hele vakantie. Meneer en Mevrouw Aréne doen hun best om rust op de camping te houden en dat gaat meestal prima. De locatie is prachtig, het sanitair is goed en dat er niet altijd erg warm water in de douches is vinden wij niet erg bij 35 graden plus. Een gedeelte van de douches wordt door zonnewarmte verwarmd en dat vraagt een klein beetje, bewuste aanpassing. Prijs / kwaliteit is 10 +. De sterrenhemel, het meer, de niet in woorden te vatten sfeer en de liefde en inzet van de familie Arène krijg je er gratis bij. Geen vertier, geen animatie, geen muziek. Houden zo. Op deze camping maak je vrienden als je wil en zo niet, dan niet. Tot volgend jaar.
2 år siden

Woestijne
Hollandsk
9 nachten verbleven in juli- augustus. Een zeer mooi gelegen (goedkope) camping met de charme van een oude boer als campingbaas. Prachtig weer en vooral rust...? Helaas bleek dat laatste niet het geval. Ondanks dat er officieel maar 25 plaatsen zouden zijn, telde ik bij vertrek 41 bezette plekken. Dit had een aantal nadelige gevolgen: - te weinig wc's (slecht 1 normale pot en een invalide wc) - 4 douches met niet altijd warm water - sowieso geen warm afwaswater (1 tappunt met warm/ lauw water) - veel drukte tot laat in de avond (officieel na 22.00 uur stil, praktijk 23.00 uur) Aangezien we echt rust zoeken begon dit ons aardig tegen te staan en moesten we concluderen dat deze camping niet in het hoogseizoen de status van aire naturelle mag hebben. Positieve punten: + goedkoop (100 euro voor 9 nachten, 2 p. 1 tent, auto geen elek.) + mooi gelegen + echte franse boer als eigenaar + grote p
2 år siden

Wendy
Hollandsk
Supercamping voor wie rust en kalmte zoekt. Wij zijn hier reeds 5 x geweest en gaan volgend jaar zeker terug. Het Lac de Verdon ligt op 5 min met de auto van de camping. Zalig om daar reeds 's ochtends vroeg een frisse duik te nemen. Zeer ruime en schaduwrijke plaatsen. Sanitair wordt dagelijks onderhouden en er is steeds warm water om te douchen. Voor ons was dit telkens een geslaagde vakantie !!! Een echte aanrader.
2 år siden

jardin
Hollandsk
Een sterrenhemel om u tegen te zeggen. Bij zeer warm weer altijd wel lucht. Leuke inloop douches met ruimte. Kabbelend verfrissend beekje.Dorpafstand 3 km maar eetgelegenheden zijn beperkt. Mooie ruime plaatsen met veel schaduw. Voor rust en natuurliefhebbers, met of zonder kinderen, een plaats om nooit te vergeten.
2 år siden

Nelleke
Hollandsk
Hier heerst nog echte rust. Ruime plaats gekregen. Prachtige omgeving met een heel mooi meer in de buurt. Voor een camping waar verder niks is, is hij niet echt goedkoop. Afwaswater was koud. Om uit te rusten een aanrader.
2 år siden

Elisa Ruarus-Krüger
Tysk
eine herrliche Camping mitten in der Natur. Etwa 4 Km vom Esperron See entfernt. Schöne schattige Plätzen und sogar im Hauptsaison nicht überlaufen. Sanitäre Anlage wird jeden Tag sauber gemacht.
2 år siden

Vansteenkiste
Hollandsk
camping voor rustzoekers.Grote plaatsen met en zonder schaduw. In hoogseizoen te weinig toiletten.
2 år siden

Ilse
Hollandsk
Onbeschrijfbaar hoe het oude boertje op zijn snorfietsje jouw plaats aan wijst nadat je bent ingeschreven op het kleine papiertje in de kaartenbak. heerlijke ruime plekken met veel privacy, toch heerst er veel gezelligheid en sfeer op de camping. Mensen maken een praatje. Kinderen, jong en oud, spelen allemaal met elkaar, verstoppertje, ping pong of voetbal. Goede mix van Fransen, Nederlanders en Duitsers. Hier zijn we echt volledig tot rust gekomen, Uitstapjes naar het meer zijn aan te raden, gratis op één van de mooiere locaties en tegen betaling als je een bootje of waterfiets huurt.
2 år siden