Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
4 / 5 (6 stemmer )

Le Château de Chambonnières

chem Guignes Barres
77540, le Plessis-Feu-Aussoux (Seine et Marne)
Frankrig

Le Château de Chambonnières er en campingplads i le Plessis-Feu-Aussoux (Seine et Marne), Frankrig.

Billeder

Vurderinger

J de Jonge
Hollandsk
We zijn op de andere beoordelingen afgegaan en hebben zo voor ons weekje Parijs voor deze camping gekozen. Het sanitair zou wel wat verouderd zijn, maar wel schoon. Schoon was het wel, maar het gebouwtje hing van lappen plastic, golfplaten en schrootjes aan elkaar. De douches moet je constant ingedrukt houden, wat niet lukt als je je haren wilt wassen en dan is het in mei wel erg koud. Als er nog iemand onder de douche gaat staan komt er amper water meer uit. De camping was op nog een nederlands gezelschap na verlaten en spooky. De speeltoestellen waren onverantwoord verouderd en op de camping staan her en daar compleet vervallen en verlaten caravans. De beheerder is volgens mij alleen (vrouw waarover gesproken wordt overleden??). Wel vriendelijk. Ook ligt de camping niet zo dicht bij Parijs als we gedacht hadden. Voordat we bij de metro waren waren we bijna een uur verder. Disney is ongeveer een half uur rijden.
2 år siden

Fam. Franken
Hollandsk
Een prachtige camping waar wij al jaren met heel erg veel plezier verblijven met absoluut geweldige eigenaars. Wij vinden er vooral veel rust en ruimte.
2 år siden

Jessica
Hollandsk
Een zeer mooie, rustige camping op goede reisafstand naar Disneyland. Een erg vriendelijke eigenaar die meeloopt naar de plaats en alles doet om het je naar je zin te maken. De plaatsen zijn gedeeltijk in de zon en gedeeltelijk in de schaduw met mooie grasvelden. Het sanitair was simpel, maar zeer schoon.Wij gaan hier zeker nog een keer terug.
2 år siden

sacha
Hollandsk
Netjes onderhouden. Sanitair beetje gedateerd maar superschoon. Water heerlijk warm. Douches in een afgesloten en verwarmde ruimte, hetgeen in voor- of najaar wel prettig is. Het echtpaar dat de camping beheert is heel vriendelijk. Bij aankomst krijg je uitgebreide uitleg over de omgeving, de bakker, de supermarkt, hoe Parijs het beste bezichtigd kan worden, idem Euro Disney. Overdekte speelruimte met tafeltennistafels. Daar staat ook een tafel, waar gasten gebruik van maakten die in een tentje kampeerden. Op het terrein staan ook wat picknicktafels. Naar Parijs: half uurtje rijden naar Chateau de Vincennes. Daar de auto parkeren en tien minuten met de metro. Naar Disney: half uurtje rijden. Naar bakker: 5 minuten met de auto. Wij betaalden ongeveer 43,00 per nacht voor 5 personen met caravan en elektra.
2 år siden

anna
Hollandsk
Camping in een bos. Voor kleine kinderen erg saai en erg ver lopen naar het sanitair, wat er wel netjes uit ziet. Ook het continue moeten indrukken van de kranen is erg lastig. Veel kaphout en stronken van omgevallen bomen, die er blijkbaar al jaren liggen. Eerste supermarkt is op 20 min. rijden, maar wel een bakker in het eerstvolgend dorpje. Goed uitgangspunt voor Disneyland en Parijs.
2 år siden

hans
Hollandsk
perfecte camping voor bezoekjes aan parijs, disneyland of parc asterix.
2 år siden