Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
Hunde
4.5 / 5 (5 stemmer )

La Sirene

avenue du Languedoc
11370, Port Leucate
Frankrig

La Sirene er en campingplads med 200 teltpladser i Port Leucate, Frankrig. La Sirene har en camping butik, en restaurant og et indendørs pool. Hunde er tilladt på denne campingplads. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Mobile bungalower

Faciliteter
Camping butik
Snackbar
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Udendørs pool


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

annemarie
Hollandsk
Juli 2014 hier geweest met onze kinderen 2 en 3 jaar. Zwembad helemaal te gek onze oudste wist niet waar hij kijken moest zoveel glijbanen. Wel heel erg koud water, kwamen echt blauwbekkenc t water uit. Wel erg grote camping, wij hadden t kleinste type sta caravan, geen airco ( niet gemist) jammer dat het tuintje voor 3 kwart zand is ipv gras. Geen gebruik gemaakt van animatie team kinderen nog te jong. Ik vond de plekken van de caravans niet handig opgesteld om kinderen met elkaar in contact td laten brengen. Verder wel leuke camping.
2 år siden

Heidi
Hollandsk
Hier geweest eind juni met twee zonen van 5 en 1. Het is een super mooie en nette camping. Het zwembad is ook erg mooi met kunstgras.... echt ideaal. Het water was wel koud maar wel te doen. Er is een supermarkt en een bakkerij op de camping. Hier kun je voldoende krijgen. Het eten op de camping in het restaurant vonden wij niet bijzonder. Wel lekker schepijs. Er zijn ook leuke speeltuinen en trampolines. De caravans van de camping zelf vonden wij de mooiste. Wij hadden via touroperator geboekt en hadden het type Largo, helemaal top! Het is wel een drukke camping maar dit vonden wij niet storend. In de omgeving voldoende te beleven. Argeles is een leuke plaats en in juli en augustus is er een grote kermis. Ook Couliore is echt n bezoek waard. Verder heel dicht bij Spanje, Barcelona is ongeveer 2 uur rijden. Het strand in Rosas (Spanje) is ook leuk om een keer naar toe te rijden. Doen dus!!!!
2 år siden

R. Nuijten
Hollandsk
Heerlijke vakantie gehad. De plaats waar je een caravan toegewezen krijgt is wel bepalend voor het slagen van je vakantie. Bij aankomst kregen we in eerste instantie een caravan bij de entree. Al het verkeer van La sirene kwam daar langs (dit met kleine kinderen 3 5 en 7). In mijn achtertuin had ik nog meer rust gehad. Gelijk naar de receptie gegaan en daarna caravan gehad in een rustig straatje dus dat was geweldig. Eten moet je niet doen op La Sirene het afhalen van frietjes was wel goed. Ook heerlijk dat ze geen ligbedden aan het zwembad hebben. Dan kun je je aan het handoekje leggen ook niet storen en een goede mat en stoeltje doen wonderen. Zwembad was fantastisch onze kids vonden de glijbanen geweldig.
2 år siden

fam. hus
Hollandsk
Wij zijn juni 2009 geweest via touroperator. De caravan die wij hadden was wel minder dan de rest van de organisaties. Voor de rest mooie camping. Zwembad ziet er ook echt zo uit op de foto's. Voor een bezoek naar het strand moet je wel even rijden, maar dan heb je ook een groot strand. Uitstapjes naar Spanje zijn ook te doen. Zeker een aanrader!
2 år siden

marian en jurgen
Hollandsk
echt super het is een camping maar super vooral voor de kids annimatie was geweldig
2 år siden