Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (5 stemmer )

La Crau

4 AVENUE DE SAINT ROCH
13310, St. Martin De Crau
Frankrig

La Crau er en campingplads med 100 teltpladser i St. Martin De Crau, Frankrig. La Crau har wifi, en restaurant og et indendørs pool. Hunde er tilladt på denne campingplads. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Mobile bungalower

Faciliteter
Wifi
Snackbar
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads
Udendørs pool


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Kees
Hollandsk
Mooi zwembad, goed sanitair, deels goede schaduwplekken. Ideale ligging vlak bij winkels en supermarkten. Het natuurmuseum van de Crau is om de hoek. Een bezoek aan het bijzondere gebied de Crau (7km) met een rijke vogelfauna is een aanrader.
2 år siden

M Jongkind
Hollandsk
Het is een stadscamping achter een goed restaurant, met ruime plekken. het zwembad is recht toe recht aan, maar voldoet. Sanitair is redelijk nieuw en wordt 1x per dag schoongemaakt. Prima voor enkele dagen, zeker in het weekend. Achter de camping wordt een appartement gebouwd en dit geeft overlast. De bouw zal nog tot voorjaar 2013 duren. De camping is dag en nacht op te rijden, er is geen slagboom/hek. Berichten gelezen op internet over overvallen. Voor ons een van de redenen (naast de bouwactiviteiten) om eerder te vertrekken.
2 år siden

Gerrit O
Hollandsk
Prachtige camping in het midden van dorp met vrijdagmorgen markt Afstand naar kust 30 km. Op korte afstand van de stad Arles.In de omgeving kun je goed fietsen 2e weekend van mei groot dorpsfeest.
2 år siden

g.oosterink
Hollandsk
gezellige rustige camping midden in dorp. nieuw santairgebouw gratis internet, met acsi-card in voorjaar €13 (2010)
2 år siden

Hennie
Hollandsk
Het is een kleine camping maar is erg goed. De plekjes zijn ruim en lekker afgeschermd. Sanitair is prima. Er is gratis Wifi. En een zwembad, maar dat was eind september natuurlijk dicht. De camping ligt midden in het dorp, om de hoek is de winkelstraat. Grote Super-u supermarkt vlakbij. Een prima camping dus om het vele moois hier in de omgeving te bekijken.
2 år siden