Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (4 stemmer )

La Cité d'Alet

Allée Gaston Buy
35400, St. Malo (Ille et Vilaine)
Frankrig

La Cité d'Alet er en campingplads i St. Malo (Ille et Vilaine), Frankrig. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

jacqueline schelleman
Hollandsk
Mooie camping hoog gelegen, wandeling rond de camping wordt beloont met adembenemend mooi uitzicht op de haven en kust. Tenten zonder stroom staan aan de rand van de camping leuk voor jongeren. Overige plaatsen veel campers afgewisseld met caravans en tenten (ruime plaatsen). Twee douche / toiletblokken schoon (2x per dag schoongemaakt), warme douchen, overdekte ruimtes voor afwas en handwas. Geen wasmachine of droger. Camping wordt veel bezocht door door-trekkers die slechts een paar dagen verblijven. Veel Fransen, enkele Nederlanders en Engelsen. Op vrijdag kraam op de camping met friet met mosselen (lekker). Midgetgolf, speeltuin aanwezig. Enkele groepen kinderen toen wij er waren, geen last van gehad staan op groot terrein. Dorpje 15 minuten lopen vanaf de camping met winkeltjes. Op 5 minuten lopen van camping pizzeria, eetcafé, zandstrandjes.
2 år siden

bubu
Fransk
Camping municipal, les personnes de ce camping ne sont pas motivées pour accueillir les vacanciers, dommage car situé dans un cadre splendide. Les sanitaires sont mal entretenus, cela terni beaucoup l'image!
2 år siden

hvdvoorde
Hollandsk
Eenvoudige gemeentelijke camping op ideale locatie dichtbij Saint Malo. De eerste keer niet heel makkelijk te vinden. De camping ligt op een heuveltop verscholen tussen de bomen. Behoorlijk hellende weg naar de camping. Mooi uitzicht op de haven van Saint Malo. Wel wat lawaai van de veerhaven. Vanaf de camping een wandelpad naar Saint Malo. Camping is niet voorzien van wasmachine. Ook geen Wifi. De bezetting van de camping is internationaal: Italianen, Spanjaarden, Duitsers, Belgen, Scandinaviërs enz. Veel Fransen, heel weinig Nederlanders.
2 år siden

mark
Hollandsk
Camping cite d'alet is een goed verzorgde camping met een breed uitzicht op Saint-Malo, Dinard en barrage de la rance. Het sanitair is er proper en de douches zijn er lekker warm. Er is geen restaurant aanwezig en ook geen winkeltje. Wel komt er ierdere morgen een bakker vers brood verkopen op de camping.
2 år siden