Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Elektricitet
Grill tilladt
3.5 / 5 (12 stemmer )

Imbrock

Imbrock
29614, Soltau
Tyskland

Imbrock er en campingplads med 500 teltpladser i Soltau, Tyskland. Imbrock har en camping butik og en restaurant. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

For tøjvask, er tørretumblere tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Elektricitet
Camping butik
Restaurant
Kørestolsadgang
Grill tilladt

Betingelser
Pladser med skygge
Åben hele året rundt

Hobby
Legeplads
Børne animation

Hygiejne
Puslebords faciliteter
Tørretumblere


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Mirjam
Hollandsk
Wij hebben vorige week een paar dagen op deze camping gestaan. Voor de kinderen zijn er leuke speeltuintjes en het sanitair is goed verzorgd. Verder is het eenvoudig, er is een klein winkeltje waar je 's morgens broodjes kunt kopen. Het restaurant was nu nog dicht en ook de animatie was nog niet aanwezig, maar ik denk dat die in de zomer ook erg leuk zijn. Ook het meer met strandje zullen met goed weer erg leuk zijn. Verder zijn er veel vaste standplaatsen. Nadeel is dat je niet met pin kunt betalen bij de receptie, dus zorg bij het afrekenen dat je voldoende contant geld hebt.
3 år siden

Jan
Hollandsk
Deze grote camping was maar van één kant bewegwijzerd, helaas kwamen wij van de andere kant en moesten lang zoeken naar de ingang. Bij aankomst was de camping tot 15 uur gesloten. Daarna maakten wij onze wensen kenbaar voor een plaats en kregen een prima advies waar te gaan staan. Er zijn grote plaatsen met en zonder schaduw. Het sanitair is goed en goed schoon. Het afval kan op beperkte tijden worden afgegeven E was af en toe wat lawaai van een restaurant in aanbouw. Bij de ingang van de camping kon je prima eten. Op de camping is een heerlijke zwemvijver, waar helaas de neef van de eigenaar meende tot twee maalt toe zijn jetski te moeten uitproberen waarop kinderen en volwassenen maakten dat zij weg kwamen. Hierover heb ik een klacht ingediend bij de receptie. Het Serengeti park in Hodenhagen is een aanrader.
3 år siden

Wolfgang u. Gislinde Schick
Tysk
Haben schon ein paar mal diesen Platz besucht, da wir Bekannte Dauercamper dort besuchen. Werden auch in diesem Jahr wieder für einpaar Tage diesen C.Platz aufsuchen, da wir auch mit allem zufrieden waren.Er liegt sehr zentral, sodaß man in wenigen Kilomtern Soltau und andere Sehenswürdigkeiten erreicht.
3 år siden