Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
4.5 / 5 (10 stemmer )

Het Smokkelpad

Cranenburgsestraat 180
6562 LV, Groesbeek
Nederlandene

Het Smokkelpad er en campingplads med 30 teltpladser i Groesbeek, Nederlandene. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge
Bil gratis


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Iris
Hollandsk
De ontvangst was uiterst hartelijk met tal van keuzemogelijkheden voor de locatie. We kregen uitstekend advies. Het verblijf was uiterst ontspannen met talrijke opties voor fietstochten. De faciliteiten op de camping zijn uitstekend, met klassieke melodieën die elke ochtend in het gebouw worden afgespeeld als ritueel. Het enige kleine probleem was een lek in de slang bij het storten van het chemisch toilet. De beheerders zijn uitzonderlijk gastvrij en benaderbaar. Een aanbeveling voor wandelaars, fietsers en mensen die graag luieren.
1 år siden

JK
Hollandsk
Ontvangst bijzonder vriendelijk met veel keuze opties voor de plek. Goed advies gekregen. Verblijf was super relaxed met de vele mogelijkheden om fietstochten te maken. Faciliteiten op de camping zijn prima in orde met als ochtend ritueel klassieke deunen in het gebouw. Enig klein probleem was een lekkage in de slang bij de stort vh chemisch toilet. Beheerders zijn buitengewoon gastvrij en toegankelijk. Aanrader voor wandelaars , fietsers en luieraars.
1 år siden

Ina
Hollandsk
Ik was met een trekkerstentje en het was stormachtig, maar gelukkig was er een blokhut waarin het prettig verblijven was voor de tijd dat ik niet in de tent was. Net als de rest van de camping was ook de blokhut aangekleed en verzorgd. En toen ik - dom, dom, dom - mijn opgeladen telefoon vergeten was mee te nemen uit deze hut, kwam de campingeigenaar deze brengen op mijn volgende camping. Dit zei alles over de gastvrijheid van de campingeigenaren en hun betrokkenheid bij de gasten. Erg aangenaam. Zo ver ik weet was er geen eetgelegenheid en zwembad, maar dat wordt wel gevraagd bij de becijfering. Hoog ingezet, omdat ik wil dat het gemiddelde hoog is.
2 år siden

Hedwig
Hollandsk
Mooie rustige camping, geschikt als uitvalsbasis voor wandelen en fietsen. Ruime plaatsen met voldoende eigen ruimte rondom. Weg naast camping overdag wat drukker, maar 's nachts niet gehoord.
3 år siden

Michiel janssen
Hollandsk
Zo fijn om hier te komen!!! Een plek waar je thuis voelt,, zeker ook voor alleengaande! Je maakt hier makkelijk contact, er heerst hier een zeer prettige sfeer. En een bijzonder mooie verzorgde plek. Dit heeft alles te maken met de lieve fijne eigenaren! Echt een aanrader!!! Een camping waar ik steeds terug kom, en dat zegt echt alles!!! Michiel Arnhem,
3 år siden