Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Hunde
4 / 5 (4 stemmer )

Heide Camp

Sankt Barbara Strasse 38
41379, Brüggen
Tyskland

Heide Camp er en campingplads i Brüggen , Tyskland, beliggende i regioneno Nordrhin-Vestfalen. Heide Camp har wifi og en restaurant. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Snackbar
Restaurant

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Carl
Hollandsk
Wij hebben hier 2 dagen gestaan mooie zonnige plek stonden bij een vooroorlogs toiletgebouw. Een gerenoveerd toiletgebouw, simpel, met veel te grote douche ruimtes! was wel verder weg bij zielige camperplaatsen. Het huishoudelijk afval moesten wij in kleine tasjes aan een hek hangen, zie foto. Bruggen is een leuk stadje!! Conclusie: als je 1000 km gereden hebt en je moet een kampeerplek voor de nacht hebben? Doen! Maar verwacht geen luxe!
2 år siden

Erik
Hollandsk
Kleine camping gelegen achter de mooie bossen tussen de Nederlandse en Duitse grensovergang Roermond en Venlo. Op loopafstand het pittoreske stadje Bruggen. Zeer gemoedelijke sfeer, vriendelijk en no nonsens ontvang. Zeer geschikt voor doortrekkende reizigers of degene die er een enkele dagen de mooie omgeving wil gaan verkennen. Rustig gelegen, schoon sanitair. Niet geschikt voor gezinnen met kinderen door geen animatie. Er ligt op het terrein een restaurant met biergarten, echter hebben wij daar niet zelf gegeten, maar zag er netjes uit. Geen winkel/super op het terrein. We verbleven er zelf met een enkele tent.
2 år siden

Fam. Rooijakkers
Hollandsk
Eenvoudige camping, met goed sanitair, super vriendelijke mensen en erg behulpzaam. Je kunt van daar uit mooi fietsen in de omgeving, er is veel te doen en de prijs/ kwaliteit is erg goed. Wel jammer dat ze geen winkeltje hebben.
2 år siden

kees
Hollandsk
Deze camping is zeer goed en vooral erg schoon en rustig en zeker betaalbaar. De douches zijn zo groot dat je niet weet wat je overkomt en vrij van munten o.i.d. Zeer goed en betaalbaar resaurant naast de camping. Vriendelijke ontvangst bij de receptie.
2 år siden