€20.3
pr nat
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Elektricitet
Wifi
3.5 / 5 (17 stemmer )

Haide

Ziegelhäuserlandstraße 91
D-69151, Neckargemünd
Tyskland

Haide er en campingplads i Neckargemünd, Tyskland, beliggende i regioneno Baden-Württemberg.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Elektricitet
TV forbindelse
Wifi
Camping butik
Restaurant
Kørestolsadgang

Hobby
Legeplads


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Hans K
Hollandsk
Langgerekte camping pal aan de Neckar met zeer ruime plaatsen en voldoende (en schoon) sanitair. Broodjesservice en mooi uitzicht op de schepen op de Neckar. Vlak bij Heidelberg (fietsafstand). Enkele raadselachtige vervallen vaste staanplaatsen. Je hoort wel continu de weg aan de overkant van de Neckar en de spoorlijn. Maar de ruime plaatsen en de ligging aan de rivier vergoeden veel.
2 år siden

Wagerer
Tysk
Sehr freundliches und hilfsbereites Personal.Sehr sauber,mit den Bus kann man schön nach Heidelberg fahren.Wenn man etwas braucht sind die sofort zur Stelle und helfen einen.Preisleistungsverhältnis ist in Ordnung.WC und Duschen sind sauber.wir waren leider nur auf der Durchreise und waren nur Zwei Tage da. Brötchen Sevice war auch sehr gut.Der Campingplatz ist schön angelegt und man hat schön Platz für das Wohnmobil. Die Eifahrt könnte ein bisschen besser beschildert sein,aber beim Zweiten mal passt man besses auf dann klappt es auch.
3 år siden

Marianne
Hollandsk
Zeer eenvoudige camping. Als je met auto en caravan rijdt vanaf neckargemund doorrijden naar ziegelhausen, omdraaien en na 2 km rechtsaf naar camping rijden. Stijl weggetje naar beneden. Zwemmen in de Neckar was heerlijk: let op de stroming en neem waterschoentjes mee voor de gladde stenen. Fietspad naar ziegelhausen en Heidelberg langs de Neckar is redelijk vlak, naar neckargemund licht glooiend. Mooi zwembad in neckargemund.
3 år siden

Patrick
Hollandsk
Camping gelegen aan de Neckar. Langgerekt terrein. Sanitair is heel redelijk. Leuk speeltuintje voor de kinderen. Wordt veel gebruikt als doorgangs camping
3 år siden

Jan S
Hollandsk
De accommodatie is wat gedateerd, maar de douches zijn lekker warm. Op het moment dat wij er zijn komt er een hele grote familie met dubbelassen, vermoedelijk handelaren of mandenvlechters. Die rijden de hele dag en nacht over de camping. Niet netjes. Ook komt er een bus vol mensen uit Maleisie en wat je dan meemaakt is niet te geloven. Koken hun eigen potje in de open lucht, de toiletten worden een enorme zwijnenstal. Dat moeten ze niet willen op deze camping, maar er wordt niets tegen gedaan.
3 år siden

Koen
Hollandsk
Camping aan de Nekar die ideaal is om Heidelberg en omgeving te verkennen. Géén camping om langere tijd te blijven staan. Camping is vrij lang en heeft twee sanitaire voorzieningen. De voorste is vrij nieuw en in redelijke staat, de achterste is oud en in matige staat. Schoonmaak mag iets vaker dan één keer per dag. Voorin diverse trekkershutten die voor klein prijsje te huur zijn. Neckar alleen bij receptie (voorin) te bereiken, bij de overige plaatsen zit er een helling met braamstruiken tussen en is de Neckar zodoende niet te bereiken.
3 år siden