Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingplads kan kun reserveres pr. telefon. +49 (0)5602 3659
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (10 stemmer )

Grundmuehle Quentel

Grundm 14
D-37235, Hessisch Lichtenau
Tyskland

Grundmuehle Quentel er en campingplads med 30 teltpladser i Hessisch Lichtenau, Tyskland, beliggende i regioneno Hessen. Grundmuehle Quentel har en restaurant og et indendørs pool. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Snackbar
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads
Udendørs pool


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Edwin
Hollandsk
We zijn hier een nacht met de tent geweest op doorreis. Alles op de camping doet ouderwets aan. Douches zijn wisselend koud en warm en wc's zo oud dat ze niet meer schoon te krijgen zijn. Toch een fijne plek, waar je helemaal je gang kunt gaan. Onze tent stond op de weide, omzoomd door bos, dus voor plassen konden we de wc vermijden. Alsof je terug gaat in de tijd, met een kampvuurtje erbij. Ons hoor je niet klagen, maar als je een luxe camping zoekt, kom dan niet hier.
2 år siden

lavina
Hollandsk
Zeer vriendelijk eigenaren en een topsfeer. Veel vaste gasten die zeer gastvrij zijn. Een camping waar je naar toe gaat om de omgeveing te verkennen, geen camping om de hele dag van de luxe te genieten. Dan is er niet veel. Maar om gewoon te camperen en overdag te wandelen een topcamping!!!!!!
3 år siden

A.Verheijen
Hollandsk
gemoedelijke zweer en veel natuur schoon. En lekker etten in het restaurant op de camping.
3 år siden

Hans
Hollandsk
Vriendelijke en behulpzame ontvangst maar wat is deze camping verouderd! Tegels in het toiletgebouw vallen van de muren. Schoonmaken kan beter. We waren hier voor 1 nacht. Was ook wel voldoende.
3 år siden

j.w.timmerman
Hollandsk
prachtige omgeving voor wandelingen , vriendelijke beheerders Toiletgebouw gedateerd doch schoon, restaurantje op camping met eenvoudig doch lekker eten
3 år siden

Gunnar
Hollandsk
Verouderde camping met langzaam instortende stacaravans. Maar wat een vriendelijkheid!! Onze groep van 26(!) persondn werd met open armen ontvangen. Geen enkele klacht over herrie of de kinderen. Een zee van vriendelijkheid. Geweldig!!
3 år siden

Gunnar
Tysk
Kampingplatz ist alt. Das Sanitär auch, aber Sauber. Die Besitzer sind sehr freundlich und für die Kinder ist es PERFEKT!
3 år siden

Gunnar
Hollandsk
Wat verouderde camping met langzaam instortende stacaravans. Maar de eigenaren zijn de vriendelijkheid zelve en staan garant voor een leuk verblijf. Niks is te veel om het je naar de zin te maken.
3 år siden

kathleen martens
Hollandsk
Een zeer back to basics camping : damesdouches werken met D-marken, te halen bij de uitbaters. Sanitair is zeer verouderd, geen warm water. Tweede toiletgebouw in het midden van de camping gesloten per 26 oktober, dus steeds naar voren lopen. Weinig verlichting langs de paden, maar : Helmut en Martine doen alles voor je ! Je kan heerlijk eten boven, gezellig "bieren" of gewoon even zitten. Water komt rechtstreeks uit de bron. Het is er rustig ondanks de weg die erboven loopt. Voor ons een toppertje !!
3 år siden

kloezen
Hollandsk
licht in een hele mooie omgevingen de beheerdes zijn enorme vriendelijke en gast vrije mensen die nog tijd voor iemand maken als men daar als vreemde aankomt wij waren op door reis van uit tsjechie en kwamen daar langs en gevraagt voor een nacht gastvrij ontvangen de moeite waard om daarheen tegaan
3 år siden