Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
Hunde
3 / 5 (6 stemmer )

Genienau

Im Frankenkeller
D-53179, Bonn
Tyskland

Genienau er en campingplads med 100 teltpladser i Bonn, Tyskland. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Madlavningsfaciliteter
Snackbar
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Annemarie
Hollandsk
Zeer vriendelijke eigenaar.Het sanitair was prima en is er is een leuke biergarten.Voor kinderen is er niets te beleven en de biergarten is niet overdekt. Eten is mogelijk doordat er een foodtruck staat waar lekker eten afgehaald kan worden.Prima voor de doorreis of bezoek aan Bonn. Camping is niet groot dus van te voren contact opnemen is aan te raden.
2 år siden

Winter
Tysk
Schön gelegen Alter Baumbestand,nur Rasen nicht gemäht....ungepflegt ,innen,Sanitär. Über 4 Tage Warmes Wasser defekt....San...Anlagen von 1970 und außen, für Naturliebhaber...Viele Hunde ,Kinder....Fehlanzeige :-(
3 år siden

Miranda
Hollandsk
Camping is niet groot, geen voorzieningen voor kinderen en oud sanitairgebouw. Douchen 1 euro voor 7 minuten. Oude/bruine tegels en achterstallig onderhoud (deuren van de WC sluiten moeilijk, douchecel erg klein, dus alles nat, geheel deed onhygienisch aan) Vriendelijke ontvangst en eigenaresse vriendelijk tegen de kinderen. Konden zelf een plaats op het veld kiezen. Op camping maar 5 electra kasten, het was passen en meten om stroom te kunnen afnemen. Mooi gelegen aan de Rijn, helaas kun je op het strandje bijna niet komen, geen trapje in het talud, alleen verderop van de gemeente. Camping gelegen langs de Rijn waar een fietspad langs loopt.. Lawaai van voorbijgangers en jeugd wat op het strandje rondhangt. Plus veel lawaai van treinen en scheepvaart. Prijs was 39 euro per nacht voor een caravan (voor de voortent apart betaald, dat zagen we pas op de nota), 2 volwassenen en 3 kinderen onder de 12 jaar. Erg duur voor wat er geboden wordt.
3 år siden

Bram
Hollandsk
zeer fraaie schaduwrijke camping maar daarmee is het goede wel gezegd. Sanitair is oud, krap en minimaal. en had gezien de drukte ook wat vaker schoongemaakt mogen worden. Behalve het sanitair is ook het beheer aan renovatie toe. Eigenaresse is op zich vriendelijk maar heerst als een kleine generaal over de camping en maakt je zeer beslists duidelijk wat de bedoeling is. medewerkster was gewoon bot/onvriendelijk. Prijs is hoog voor wat er geboden wordt. Er werd stroom in rekening gebracht omdat ik mijn GSM in de receptie had laten opladen. Mag ze formeel wel gelijk in hebben maar dat is me op nog geen enkele camping overkomen. Daarnaast was het regelen van een stopcontact ook nog een moeizaam process.
3 år siden

marjon
Hollandsk
Wij zijn hier bij toeval terecht gekomen op de terugreis vanuit Italië. Onze zoon belandde in het ziekenhuis. we stonden een nachtje in Lohmar op een camping, maar daar was het verschrikkelijk. We vonden deze camping waar we gastvrij werden ontvangen. Erg ruime plaatsen. Je kunt wandelen of fietsen langs de Rijn en er is in de omgeving veel te bekijken. Wij hadden daar niet zoveel tijd voor omdat we steeds op ziekenbezoek gingen bij onze zoon in het ziekenhuis in Siegburg. De mensen die vast op deze camping staan zijn erg aardig en behulpzaam. Na een week konden we gelukkig met onze zoon naar huis. Het was noodgedwongen, maar onze indruk is heel positief
3 år siden

Angelique van der Wulp
Hollandsk
Een mooie rustige camping, in de buurt van Bonn, waar veel te zien en te doen is. Veel bezienswaardigheden in de buurt. Wij hebben het prima naar ons zin daar. Volgend jaar hopen wij voor de 17de keer af te reizen naar deze camping.
3 år siden