Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
4.5 / 5 (11 stemmer )

Elztalblick

Biehlstraße 10
D-79183, Gutach
Tyskland

Elztalblick er en campingplads i Gutach, Tyskland.

Billeder

Vurderinger

Camiel van Damme
Hollandsk
Relaxte camping. Aardige voorzieningen zoals zelfgebakken broodjes de hele dag door. Er komen ook veel gasten om te eten op het terras, voor het uitzicht. Vrije kampeerders worden letterlijk vrij gelaten dus het is een beetje afwachten of iedereen jouw vrije ruimte respecteert. Wij hadden de pech van een weekend reünie van motorrijders die tot ca 2u in de nacht doorgingen met gezelligheid... Sanitair is ook ok maar niet spectaculair. Gaan wel soepel om met Corona regels. Prettig. Van de genoemde gastvrijheid van de eigenaren hebben wij niet zo veel gemerkt. Maar evengoed hebben we erg genoten van de plek en dus het uitzicht! Hapje eten op de camping ook relaxed.
1 år siden

Thijs
Hollandsk
Wij hebben enkele dagen op deze camping gekampeerd tijdens het Orgelfest 2017 in Waldkirch, wat op zichzelf al een aanrader is. De camping is keurig onderhouden en is voorzien van nieuw sanitair, dat goed wordt schoongehouden. Wij stonden op een tentenveldje met een werkelijk prachtig uitzicht over het Eltztal. Er was elektriciteit naast de tent. Bij de kiosk konden we 's ochtends verse broodjes en beleg kopen. Het is wel een paar km lopen naar Waldkirch zelf maar daar krijg je wel een heel mooi uitzicht voor terug. De eigenaar was bijzonder vriendelijk. Vanuit de camping kun je mooie wandeltochten de heuvels in ondernemen.
2 år siden

cor
Hollandsk
zeer vriendelijk personeel, wij vonden de camping echt minder, sanitair was niet goed schoon. Veel vaste gasten en het straatje waaraan wij stonden, was voor ons een benauwd gebeuren. Voor ons niet weer. Kan mij wel voorstellen dat anderen dit juist weer prima vinden. Voor ons alleen niet.
2 år siden

carla voorneveld
Hollandsk
Voor je rust een prima camping, en je kunt er heerlijk eten. voor de kleintjes wat minder geschikt, maar er zijn campings zat voor kleintjes met allerlei animatie . hier kun je van de rust genieten, en hondvriendelijk.
2 år siden

Monique Dijns
Hollandsk
Bij aankomst op de camping regende het pijpenstelen en meer. We hebben even mogen wachten en beoordelen of het te doen was om ons tentje op een mooie snel droge plek neer te zetten. Dat lukte! De campingeigenaar organiseert met grote regelmaat muziekfeesten waar veel lokale bevolking op af komt. Helaas is het sanitair daar dan niet op berekend en wordt pas de volgende dag weer schoon gemaakt. Daar moet je wel tegen kunnen. Er staan vooral vast campinggasten en er is maar voor de helft plek voor tijdelijke gasten. Het houdt niet weg dat men allemaal erg sympathiek is en zijn best doet om als je Duits niet helemaal voldoende is, zich verstaanbaar probeert te maken !
2 år siden

vanderjonckheyd
Hollandsk
hele toffe camping baas die bereid is een handje te helpen indien nodig heel lekker eten het sanitair is tip top in orde elke vrijdag avond is er een feestje das heel tof want te voet naar het dorp is toch wel wat ver wij waren er met de motor en savonds te voet iets gaan drinken hebben we toch maar 1 keer gedaan
2 år siden

Wielke
Hollandsk
Wij kwamen hier terecht omdat de door ons uitgekozen camping vol was. We zijn 8 dagen gebleven! Heerlijk, althans op het tentenveld wat eigenlijk buiten de camping ligt. Prachtig uitzicht. Geen afgebakende plekken, dus heel veel ruimte rondom de tent. Ik zou beslist niet op de camping zelf willen staan, veel vaste gasten, tuinkabouters e.d. Maar het terras daarentegen is supergezellig. Vriendelijke mensen, een ontspannen eigenaar. Geen regels en toch loopt alles op rolletjes. Het sanitair wordt supergoed bijgehouden. Paar keer per dag wordt het schoongemaakt.
2 år siden

Gijs en Sandra
Hollandsk
Omdat alle supergoed gewaardeerde campings volledig uit hun voegen knapten besloten we om verder te kijken, waarna we bij Elztalblick uitkwamen. Leuke, gezellige terrascamping met prima san. voorz. en genoeg ruime plekken voor een tent. (Vriendelijke eigenaar leende me nog een stekker die ik was vergeten). Wij stonden wel óp de camping tussen de jaarplaatsen ipv op het veldje voor de camping. Geen enkel probleem en wij vonden het juist relaxed en genoten van de rust. Vanaf de camping kun je heel simpel mooie hikes beginnen naar de Kandel (±1250m) of met de auto naar het gezellige dorpje. Wij waren er 2 dagen maar hadden er graag langer willen blijven. Dan hadden we ook nog wat tijd doorgebracht in de Biergarten op de camping ;)
2 år siden

Peter
Hollandsk
We hebben er één nacht overnacht tijdens onze reis naar Italië. Bij aankomst was het was regenachtig, maar de andere morgen was het halfbewolkt en wat een geweldig uitzicht! Zelfs de Vogezen in Frankrijk waren te zien. Fantastisch beheerdersechtpaar: behulpzaam en prima eten in de kiosk. Aanbevelingswaardig voor de doorreis. Denk echter bij de terugreis richting snelweg (5) om de afslag, anders kom je in het centrum van Freiburg terecht, wat ongewild een doolhof oplevert.
2 år siden

roosvdhorst
Hollandsk
Moet zeggen dat deze camping me positief verrast heeft. Het is echt een familiecamping. heel gemoedelijk. De biertuin is erg gelieft bij de locale mensen. De camping is niet duur. 18 euro per nacht en dan nog 1.40 tax p.p.p. Wel heel veel regen gehad.
2 år siden

Hordijk
Hollandsk
Prima camping om een weekend door te brengen op doorreis. Omgeving is prachtig en zelf stonden we op een terras met fantastisch uitzicht tot zelfs de Vogezen. Camping is eenvoudig met biertuin waar je prima kan eten. Omgeving is ook schitterend.
2 år siden