Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (10 stemmer )

du Toy

1284 Route des Carroués
40990, Herm
Frankrig

du Toy er en campingplads med 30 teltpladser i Herm, Frankrig. Hunde er tilladt på denne campingplads. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Mobile bungalower

Faciliteter
Wifi
Madlavningsfaciliteter
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Ron en Petra
Hollandsk
We hebben 1 nacht op deze camping gestaan!!! Prima sanitair super schoon!! Fijne plek als Overnachtingscamping!!!!! We vonden het wel een nadeel dat er geen verlichting op de camping is!
2 år siden

Anne
Hollandsk
Het is een prachtige camping met mooie natuurlijke plekken tussen de schaduwrijke bomen. Je hebt er een prachtig uitzicht. Voor de kinderen is er voldoende en uitdagende speelruimte. De eigenaar en zijn familie is ontzettend aardig, rustig, behulpzaam en relaxed. Voor een bezoekje aan de huisarts ging Adele (de dochter van de eigenaar) zonder problemen mee om te vertalen. Je kunt optimaal genieten van de eetgelegenheid die er is. Er wordt dagelijks voor ongeveer €10,00 heerlijke daghappen gemaakt (elke dag weer anders) bereid met verse ingrediënten en volgens mij nog biologisch ook. Er is een buitenkeuken waar je kunt bqq en/of mag koken. Je mag altijd gebruik maken van de lange tafels met bankjes en stoelen die er staan, waar je ook je zelf bereide eten mag opeten. Heel gezellig doet dit alles aan, want iedereen is vrolijk. Wij hebben daar dagelijks gebruik van gemaakt. Als je daarna weer bij je tent bent geniet je van de rust die er ook is op de camping. Heerlijk!
2 år siden

Hoppieh
Hollandsk
Een camping waarop het zeker in het voorseizoen voor één nacht goed toeven is. Het terrein is zo natuurlijk mogelijk gehouden, maar er is op de zeer ruime plekken goed te staan, afkoppelen was zelfs niet nodig. Het sanitair ie zeer eenvoudig maar wel schoon.. Het enen huisje had geen warm water maar wel licht. Bij het andere huisje was het precies andersom. Grappig is het mozaiek bij het sanitair.
2 år siden

desdouets
Fransk
fidèle depuis de longues années; reçu avec la même gentillesse, attention. Le métier de Vincent le "patron",c 'est de façonner des séjours de détente, de plaisir et de convivialité quant à Bruno,qu' il ne revienne pas il gâcherait notre quiétude et notre convivialité
2 år siden

Julie
Fransk
On a l'habitude des campings car on campe depuis plusieurs années. Là on a trouvé un coin vraiment reposant, loin du bruit et des voitures, et pas trop loin de la mer ! on n'y va pas tous les jours d'ailleurs car c'est tellement beau sur place qu'on peut rester juste à rien faire. Les vacances quoi...
2 år siden

M.J.
Hollandsk
Na het lezen van de reviews hier gekozen voor deze camping. Wij hebben een iets andere mening dan de meesten mensen hier die een reaktie plaatste. Wij vinden het een heel ongezellige plek, weinig licht onder de naaldbomen wat zeker als het weer wat minder is geen pretje is. Ook vinden wij het niet meer van deze tijd dat er vaak geen warm water is om te douchen. Omgeving ook niet echt geweldig en zee lastig te bereiken. Nee ons zien ze hier nooit meer.
2 år siden

Aerts Tinne
Hollandsk
Formidabel ,rust,heel mooi,geweldig voor onze honden,veel plaats.Heel vriendelijke uitbater,gewoon zalig.
2 år siden

mignon
Fransk
Accueil chaleureux. Personnel disponible. Environnement paisible pour les petits comme pour les grands!
2 år siden

Bruno
Fransk
Nous sommes arrivés avec notre camping-car vers 19h15 et voulions rester une nuit, notre fils de 5 ans dormait déjà. Le responsable nous a montré un emplacement avec électricité avec beaucoup de froideur (précisant qu’il n’aimait pas trop les camping-cars !!). Je lui ai ensuite demandé où se situait l’aire de vidange des eaux usées, et là directement il nous a répondu : « ça me fait chier, vous pouvez partir !! » Fatigués par le trajet, nous n’avons pas su quoi lui répondre, n’ayant jamais été accueillis de cette façon dans aucun camping. Vraiment dommage, car le site nous paraissait sympa.
2 år siden

F.Verwer
Hollandsk
Een mooie camping, geweldige plekken maar; Vanaf 5 uur in de middag wordt er op het ruime speelterrein door vele kinderen gespeeld. dat hoort erbij. Maar dat gaat de hele avond tot middernacht door. Moet kunnen zegt de eigenaar. Het is een aire naturelle en een kindercamping. Er is geen reglement waarin staat dat het na 10 of 11 uur stil moet zijn. Weg rust en stilte. ( Na 10 uur kwamen de grote chillen op de hangplek met geschreeuw en smartphones. De eigenaar was en is niet bereid hier iets aan te doen. hij waardeert het zelfs !! Als je dus een rustige camping zoekt ben je hier aan het verkeerde adres. Wij zijn de volgende dag gauw vertrokken. We hoefde niet te betalen want we waren niet tevreden. Dus rust en avondstilte niet naar deze camping .
2 år siden