Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
3.5 / 5 (3 stemmer )

d'Iloa

Courty
F-63300, Thiers (Puy de Dome)
Frankrig

d'Iloa er en campingplads i Thiers (Puy de Dome), Frankrig. Hunde er tilladt på denne campingplads. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Mobile bungalower

Faciliteter
Wifi
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Pierre
Hollandsk
Municipal met recreatiepark(je) en water er direct naast. Erg leeg in de 3e week van augustus. Grote niet afgeschermde plaatsen. Wel in gedeelten ingedeeld. Mogelijkheid voor brood bestellen. Schoon sanitair. Thiers echter op 7 km afstand. We hebben hier 2 nachten gestaan. Camping zelf erg eenvoudig. (eigenlijk gemeente Courty)
2 år siden

margo
Hollandsk
camping met een schitterend zwembad, gemeente bad waar je gebruik van mag maken als je op de camping staat. Ook gelegen in een mooi natuurgebied, met rivier en speeltuinen. Het enige nadeel voor ons was dat er geen winkel is, je kunt niets kopen, maar er is op een paar km een hélé grote supermarkt. We zijn er al 3 zomervakanties geweest. De meeste mensen komen er maar voor 1 nacht, dus veel wisselende bezoekers
2 år siden

Ben en Paulien
Hollandsk
Prachtige grote campingplaatsen met genoeg schaduw. Wij hadden pech met onze camper en werden door garage hier naar toe verwezen. Een week hier gestaan en ons niet verveeld, prachtig gebied., wat we met een huurauto hebben ontdekt. Iedere morgen verse baquettes en verdere boodschappen in Thiers gehaald. Veel hulp gehad van de beheerder en zijn vrouw, toen onze camper gerepatrieerd moest worden en wij met het vliegtuig terug naar Nederland moesten vliegen. De volgende dag kregen wij thuis een mailtje van de beheerder, dat de camper ook onderweg was naar huis. Alles dik oké.
2 år siden