Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingplads kan kun reserveres pr. telefon. +49 17694053534
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
Hunde
3.5 / 5 (3 stemmer )

De Wittsee

Am Wittsee 23
D-41334, Nettetal
Tyskland

De Wittsee er en campingplads med 100 teltpladser i Nettetal, Tyskland. De Wittsee har en camping butik og en restaurant. Hunde er tilladt på denne campingplads. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Mobile bungalower

Faciliteter
Camping butik
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Hbj Sterken
Hollandsk
rommelig tussen de vaste plaatsen kan je een plek vinden.voor kinderen helemaal niks alleen een schommel en glijbaantje.wel een heel net wc douche gebouw.prijs is zeer hoog 24,50 per nacht.
3 år siden

mlcvangeffen
Hollandsk
Camping Wittsee in Nettetal is een rustige camping en elke plaats heeft een eigen kraantje en stroom. Het sanitair is in het oude gebouwtje vernieuwd en er staat een nieuw gebouwtje bij met vier douches en 4 wc's. Ziet er keurig uit. Het is erg rustig op de camping en er zijn veel vaste staanplaatsen. Voor bij het kantoortje is gratis WiFi. Vooraan is een druk restaurant de Wittsee waar je heel goed kunt eten. Rond de meren kunt je mooie wandelingen en fietstochten maken. We hebben daar twee nutria's in het water gezien. Dat is een bever/ rat. Venlo is per fiets goed bereikbaar, leuke stad met terrassen aan het water.
3 år siden

Paul Kreijen
Hollandsk
Camping De Wittsee in Nettetal- Leuth Ligt in Duitsland even ten oosten van Venlo . Het is een oude camping die vroeger alleen vaste kampeerders had . Maar nu komen er plaatsen vrij , die de nieuwe vriendelijke eigenaar veranderd in trekkersplaatsen. Midden in de wirwar van camping straatjes met hoge hagen en oude stacaravans is er een klein mooi grasveldje met een geheel nieuw mooi en schoon toiletgebouw. Wij zijn hier vier nachten geweest en zelfs in het hoogseizoen was het hier heerlijk rustig. Wel vonden wij de prijs erg hoog voor dergelijke eenvoudige camping zonder zwembad en ook geen Wi-Fi . Vlakbij is een zeer goed restaurant aan het meer. De camping is zeer geschikt voor fiets-toerisme , maar ook voor wandelaars. Jammer dat de camping niet direct aan het meer ligt. Het meer is jaren geleden recreatief geweest , maar nu geheel aan de natuur terug gegeven. Daardoor zie je hier heel veel watervogels . De natuur is er schitterend over een heel groot Fietsknoop - gebied .
3 år siden