Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
4.5 / 5 (6 stemmer )

De Houten Paardjes

Rondeweiweg 20A
3235 CN, Rockanje
Nederlandene

De Houten Paardjes er en campingplads i Rockanje, Nederlandene. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Bil gratis

Hobby
Legeplads


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Esra
Hollandsk
Wat een fijne, serene, relaxte en schone (vooral de sanitaire voorzieningen) kampeerplek. Het ligt direct bij de ingang van de duinen en vlakbij het Noordzeestrand. De toegang tot het Noordzeestrand is rustiger dan die van Rockanje. De eerste strandtent bij Rockanje is op 30 minuten loopafstand (wat ook een prachtige strandwandeling is). Kortom, een uitstekende kampeerplek voor wie niet in de drukte wil kamperen. Voor de kleintjes is er een speeltuin, maar vooral veel strand en zee 👌.
1 år siden

Achterhoekie
Hollandsk
Camping ligt heel rustig; tegen de duinen aan, waar je goed kunt wandelen. Ook met hond. Campingplaatsen zijn ruim. Waterkraan en stroom aanwezig. Auto parkeren op speciale velden. Redelijke prijzen, vooral gezien het feit dat kamperen dicht bij zee meestal duurder is.Nadelen: - Als je op de achterste velden staat (hoge plaatsnummers), dan is het ver lopen naar het toiletgebouw. Ook P. is nogal op afstand (sjouwen). - In het toiletgebouw is geen toiletpapier. Dus net als in de jaren '70 moet je met je toiletrol onder je arm over de hele camping lopen. Dat is niet meer van deze tijd!- Als je je plaats nummer weet, plaats je caravan/camper dan niet tussen het nummer dat je op gekregen hebt en de volgende paal met nummer. Nee! Je plek wordt afgemeten tussen 2 palen met een witte kop! Maar ja... hoe kon je dat weten! Je moet dus min of meer vóór het paaltje met het nummer erop gaan staan!
2 år siden

Fam Bakker
Hollandsk
Wat een ontzettend nette camping, strand op loopafstand, en zeer goed onderhouden toiletgebouwen. Wij komen zeker nog een keer terug naar deze nette mini camping.
3 år siden