Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}
Wifi
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (6 stemmer )

de Collonges-la-Rouge - Aquadis Loisirs

Moulin de Valane
19500, Collonges-la-Rouge (Correze)
Frankrig

de Collonges-la-Rouge - Aquadis Loisirs er en campingplads med 100 teltpladser i Collonges-la-Rouge (Correze), Frankrig, beliggende i regioneno Limousin. de Collonges-la-Rouge - Aquadis Loisirs har wifi, en restaurant og et indendørs pool. Hunde er tilladt på denne campingplads. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Mobile bungalower

Faciliteter
Wifi
Snackbar
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads
Udendørs pool


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Mir
Hollandsk
Het is een goedkope camping waarbij je gebruik mag maken van het gemeentelijk zwembad. Ze zijn wel streng bij het zwembad, maar de kinderen vonden het prima.Onze plek was groot. Overige plekken waren kleiner. Overal schaduw.De bakker komt rond 8:15 luidt toeterend bij de ingang staan en wekte ons daarmee elke ochtend. Dat hebben wij als irritant ervaren. Er was geen enkele mogelijkheid om uit te slapen. Het sanitair is oud. De douche is of ijskoud of bloedheet en de leidingen maken veel herrie. De toiletten zijn gedeeld en de mannen hebben geen urinoirs maar een plasgoot. Daardoor stinkt het er continu naar urine. Zeep en toiletpapier waren regelmatig op. Er was ook een kinderkamp op de camping, waarbij er ca. 20-25 kinderen tegelijk gebruik maakten van de weinige toiletten. Na die tijd in de avond was alles vies en op en was er geen schoonmaakronde meer. Zeker niet corona-proof. Weinig Nederlanders, jammer voor onze kinderen.
10 måneder siden

SAILLY
Fransk
Camping très calme et agréable. Les enfants apprécient tout particulièrement l'accès à la piscine et ses toboggans. Le cadre est également magnifique sans aucune nuisance sonore. Commerces à proximité et possibilité d'aller visiter Collonges sans avoir à prendre la voiture. Bref, une très belle surprise pour un prix tout à fait convenable.
2 år siden

boerefijnac
Hollandsk
Deze camping ligt precies tussen Meyssac en Collognes-la-Rouge in. De stadjes zijn lopend te bereiken en een bezoek meer dan waard, vooral in Meyssac wordt in de zomermaanden veel georganiseerd. De camping ligt in een dal een eindje van de doorgaande weg. veel overlast van verkeer is er dus niet. De kampeerplekken bevinden zich op gras al zijn niet alle plekken even vlak, soms licht hellend. Is de plek vlak dan is de bodem vaak aan de natte kant en bij regen snel modderig. Ook zijn er mobilhomes en blokhutten te huur. Sanitair is redelijk en nauwelijks toereikend bij een volledig bezette camping en daardoor ook snel vies. Campinggasten hebben gratis toegang tot het gemeentezwembad wat naast de camping ligt. Hier zijn ook snacks van goede kwaliteit te koop. Voor kinderen zijn er speeltoestellen en worden activiteiten georganiseerd. Er is ook een tv zaal met biljart, taffeltennis e.d. Hier is ook gratis wifi. Voor wat je ervoor betaald is dit geen verkeerde camping.
2 år siden

GABOULEAUD
Fransk
cadre agréable dans camping tranquille, malgré peu d"animations en soirée. Idéal pour se reposer
2 år siden

Marieke
Hollandsk
Echt een super camping is dit! Mega leuk zwembad voor de kids, met mooie glijbanen. Is nog erg nieuw. Netjes sanitair. Echte aanrader !!! En iets meer Nederlanders zou leuk zijn.
2 år siden

bob van de giessen
Hollandsk
Verbeven er in het voorseizoen mei 2006. Volop rust,, ruime plaatsen, vriendelijke receptie, bereidheid om vragen te beantwoorden en informatie van de omgeving te verstrekken. Supermarkt 'om de hoek', kwartiertje lopen. Terrein was goed onderhouden, waren bezig het mooie zwembad seizoenklaar te maken. Alleen telefooncel was buiten werking. (altijd nog goedkoper dan gsm)
2 år siden