€17.5
pr nat
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Telte
Campingsvogne
Autocampere
Elektricitet
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
3.5 / 5 (11 stemmer )

Camping Reisach-Mühle

In der Hälde
74172, Neckarsulm
Tyskland

Camping Reisach-Mühle er en campingplads med 30 teltpladser i Neckarsulm, Tyskland, beliggende i regioneno Baden-Württemberg. Hunde er tilladt på denne campingplads.

På Camping Reisach-Mühle er det muligt at campere med en telt, en campingvogn eller en autocamper. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en tennisbane.

For tøjvask, er vaskemaskiner og tørretumblere tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Telte
Campingsvogne
Autocampere
Mobile bungalower

Faciliteter
Elektricitet
TV forbindelse
Wifi
Camping butik
Brød hos spot
Snackbar
Restaurant
Kørestolsadgang
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Teater/biograf
Legeplads
Børne animation
Tennisbane
Minigolf område
Fiskning

Hygiejne
Puslebords faciliteter
Vaskemaskiner
Tørretumblere


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Dia van Ballegoyen
Hollandsk
Wij komen hier eigelijk al jaren voor één nachtje op doorreis.Daarom dachten wij , laten we dit nu weer doen omdat het ons eigenlijk wel altijd beviel.Maar wat we nu meegemaakt hebben slaat alles. Twee jaar later( in 2020 zijn we niet geweest vanwege corona) Is de camping verandert in een migranten- camping. Veel lawaai, ruzies en s' morgens vroeg om zes uur worden de mensen opgehaald om naar hun werk te gaan. Wij stonden naast een caravan van een arbeids migrant die rijp was voor de sloop en niet toonbaar.Dus mensen ga hier niet naar toe!!!!!
10 måneder siden

Elke M.
Tysk
Freundliche Vorab-Kommunikation. Stellplätze auf unparzelliertem Schotterrasen. Es war nicht voll und somit Platz nach Belieben. Sanitärbereich OK. Für eine Übernachtung immer wieder.
1 år siden

fam. van Zandvoort
Hollandsk
we hebben hier vaker overnacht en inderdaad soms is het te druk en sta je te kort op elkaar wel verdiend de eigenaar een compliment, wij waren op terugreis vanuit Italië en kwamen op zo'n 5 km voor de camping in een flinke file terecht, in deze file werd onze caravan vanachter aangereden door een Hongaarse vrachtwagen die er bij de eerste de beste gelegenheid vandoor ging, ik had gelukkig wel foto's kunnen nemen van zijn kenteken. Toen wij op de camping aankwamen en ons verhaal deden nam de eigenaar gelijk de telefoon om de snelweg politie te bellen en te vragen wat wij het beste konden doen, na advies van de snelweg politie heeft de eigenaar voor ons naar de lokale politie gebeld en voor ons het verhaal gedaan en ons geadviseerd hoe dit af te handelen en ons naar de dichtstbijzijnde politiepost gestuurd met het dringende advies om vooral aangifte te doen. Geen moeite was hem te veel om ons te helpen en ook hield hij voor ons een plaatsje vrij want wij moesten met caravan en al naar de politie . wij willen de eigenaar dan ook hartelijk bedanken voor zijn goede advies en hulp
2 år siden

Albert
Hollandsk
In de Anwb-gids gevonden als overnachtingscamping en op de heenweg waren we de eerste en kon ik nog een beetje ruimte reserveren, het was echter propvol 's avonds. Op de terugweg getwijfeld om deze camping nog eens te bezoeken, toch gedaan omdat het restaurant op loopafstand de doorslag gaf. Dit was echter wel echt de laatste keer. Je betaald een normale overnachtingsprijs en het enige wat de camping beheerder wil is zoveel mogelijk caravans op een zo klein mogelijke oppervlakte. Wij konden zelfs niet eens naast onze caravan zitten. Nooit meer deze camping.
2 år siden

magic
Hollandsk
een echte doorreiscamping! Eigenaar propt mensen zoveel mogelijk op elkaar voor het geval er nog meer mensen bij komen. Waardoor je dus een kleine plek hebt! Auto voor de tent, kan er dus niet naast. Door dat geprop blijft aan het einde van de dag de halve camping leeg! Zonde had hij dat anders aangepakt hadden we misschien nog eens gekomen! Camping uit ANWB gids gehaald maar waar is dat zwembad???(Nee ik bedoel niet die van over de weg en waar je dus entree voor moet betalen! )Slecht hoor van de ANW ! Sanitair redelijk schoon echter weinig water uit de douche.
2 år siden

vrouwkje_visserman
Hollandsk
Als je geen navigatie hebt, moet je goed opletten als je de snelweg afkomt. Bordjes die de camping aangeven zijn niet altijd goed zichtbaar. Vriendelijke eigenaar. Caravans worden op een rijtje naast elkaar gezet. Nog genoeg ruimte om te zitten (zonder voortent). Weinig informatie over omgeving o.i.d Zelf zoeken naar winkels. In Neckarsulm geen Turistburo kunnen vinden. Drukke omgeving. Wij stonden in juli 3 nachten op deze camping.
2 år siden

Jan S
Hollandsk
Dit is een camping voor een zeert kort verblijf. Je krijgt een kleine plek toegewezen op een veldje met wat gras. Er is geen zwembad en ook geen eetgelegenheid op de camping zelf. De receptie is bijna altijd onbemand en je wordt geholpen via een telefoon. Zeer onpersoonlijk. Op de camping staan ook veel caravans van mensen die in de omgeving werken. Dat betekent dat de douches vaak vol zijn.
2 år siden

Mike
Hollandsk
Een camping welke je alleen dient te gebruiken voor een overnachting onderweg naar de volgende camping op naar huis. Er zijn geen plekken voor een langer verblijf. Camping gedeelte welke voor toeristen is bestaat uit twee velden met als ondergrond grind en een klein stukje gras. Daardoor dat er geen vaste plekken zijn worden er zoveel mogelijk overnachters toegelaten. Sanitair is schoon en voldoende aanwezig. Er is geen restaurant aanwezig op de camping maar deze vindt je een paar honderd meter voor de camping. Verder is er naast de camping nog een zwembad. Wil je alleen overnachten en heb je geen stroom, water of santair nodig wordt de parkeerplaats van het zwembad veel gebruikt als overnachtingsplek. Veel campers. Camping is 5 minuten gelegen vanaf de autobahn, maar buiten gehoor afstand.
2 år siden

holta1109
Hollandsk
Prima camping met vriendelijke eigenaar. Sanitair netjes. Door ons gebruikt als overnachtingscamping. Geen restaurant op camping. Wel restaurant op loopafstand. Maar dat was erg duur, eten redelijk, bediening waar-de-loos. Voor ons een reden om deze camping niet meer als overnachtingscamping te gebruiken. Jammer voor de eigenaar want die deed het verder uitstekend.
2 år siden

Inka
Hollandsk
Camping ligt op een kleine 10 minuten van de snelweg. Je hebt geen last van het geluid van de snelweg. De "poort" gaat om 7 uur open dus geen last van vertrekkende campinggasten vroeg in de ochtend. Ook naast je caravan nog ruimte om te zitten.
2 år siden

w
Hollandsk
Prima camping om te overnachten op doorreis naar Oostenrijk e.v.
2 år siden