€14.4
pr nat
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Telte
Campingsvogne
Autocampere
Elektricitet
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Fiskning
3.5 / 5 (13 stemmer )

Camping Oderbrücke

B27
37197, Hattorf
Tyskland

Camping Oderbrücke er en campingplads med 100 teltpladser i Hattorf, Tyskland, beliggende i regioneno Niedersachsen. Camping Oderbrücke har wifi og en restaurant. Hunde er tilladt på denne campingplads.

På Camping Oderbrücke er det muligt at campere med en telt, en campingvogn eller en autocamper. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en minigolf område.

For tøjvask, er vaskemaskiner og tørretumblere tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Telte
Campingsvogne
Autocampere
Mobile bungalower

Faciliteter
Elektricitet
TV forbindelse
Wifi
Camping butik
Brød hos spot
Snackbar
Restaurant
Kørestolsadgang
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge
Bil gratis

Hobby
Teater/biograf
Legeplads
Børne animation
Tennisbane
Minigolf område
Fiskning

Hygiejne
Puslebords faciliteter
Vaskemaskiner
Tørretumblere


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Marja
Hollandsk
Wat een teleurstelling. De omschrijving op de website komt totaal niet overeen met de werkelijkheid. Vervallen, slecht onderhouden camping. Ontvangst was bijzonder onvriendelijk. Receptie vaak niet geopend, geen beheerder te zien op terrein(hele dag niet). Riviertje onbereikbaar door grote verwaarloosde groenstrook tussen kampeerplek en rivier. Sanitairgebouw dames stond vloer half onder water, nooit gezien dat er werd schoongemaakt. We hadden gereserveerd en moesten bij aankomst gelijk alles betalen. Eerder vertrokken om naar een betere, gezelligere camping af te reizen.
10 måneder siden

Vera Van Schijndel
Hollandsk
Wat een spijt zeg. Deze camping eigenaar en zijn dochter geven niets om hun camping of gasten maar vooral om geld verdienen. Vervallen, verwaarloosde en slecht onderhouden indruk. De mooie foto’s en het goede cijfer op Zoover is echt al van een hele tijd geleden. Sanitair niet 1 keer schoongemaakt toen wij er 16 dagen waren, zowel voor als achter niet. Toiletpapier niet aangevuld. Brillen waren afgebroken en de ontlasting zat tot boven in de pot. Het water van de douches was ijskoud, zeker als er iemand voor je was geweest. Ook bij de afwas was er geen warm water meer als er iemand voor je was geweest. Het was allemaal duidelijk niet berekent op zoveel mensen. Animatie was er niet terwijl dat wel op de website staat. Restaurant zat dicht. Het is een vrij goedkope camping maar dan nog mag je voor het geld wat je wel moet betalen, een warme douche en zeker schoon sanitair verwachten. Stoom geen 6 maar 16 ampère. Omgeving maakt veel goed.
10 måneder siden

vera v.
Hollandsk
Wij moesten dit jaar noodgedwongen een andere camping zoeken omdat onze camping was overstroomd in de Eifel. Afgegaan op de goede referenties kwamen we hier terecht. Maar oh, wat een spijt zeg. Deze camping eigenaar en zijn dochter geven niets om hun camping of gasten maar vooral om geld verdienen. Als je de camping op rijdt maakt het een vervallen, verwaarloosde en slecht onderhouden indruk. De mooie foto’s en het goede cijfer op Zoover is echt al van een hele tijd geleden. Het enige pluspunt is het nieuwe sanitair bij de dames en achterin op de camping. Alleen, helaas, dat werd niet schoongemaakt. In de bijna 2 weken dat wij er stonden achter op de camping is het niet 1 keer schoongemaakt, zowel voor als achter niet! Toiletpapier werd niet of zelfden aangevuld en het werd in de loop van de week drukker dus werd het ook steeds vuiler, zo smerig bah. Brillen waren afgebroken en de ontlasting zat tot boven in de pot. Op een dag deed zelfs het water en wc het helemaal niet meer. Je moest voor een douche naar voren omdat de douches achter waren afgesloten. Alleen als je dacht na een lange dag wandelen in de bergen, een heerlijke douche te kunnen nemen, kom je ( letterlijk) van een koude kermis thuis. Het water van de douches was ijskoud. Wij hadden uitgevonden om heel laat in de avond te gaan, dan was het afwisselend heet en koud. Bij de afwas was er geen warm water meer als er iemand voor je was geweest. Het was allemaal duidelijk niet berekent op zoveel mensen. Animatie was er niet terwijl dat wel op de website staat. Restaurant zat dicht. Het is een vrij goedkope camping maar dan nog mag je voor het geld wat je wel moet betalen, een warme douche en zeker schoon sanitair verwachten. Deze camping eigenaren moet zeker in de leer bij de campings aan de Eifel. Dan weet hij hoe het hoort om een camping te runnen en hoe je je gasten moet behandelen. Ook loog hij over de stroom. Het is geen 6 ampère maar 16 ampère. Al met al reden voor ons om hier nooit meer te komen.
10 måneder siden

peter simons
Hollandsk
Ligt aan een doorgaande weg, best gehorig wat verkeer betreft' Sanitair is niet meer van deze tijd. Vies, staat soms met je voeten tot enkels in het water, dus tussen andermans haren. Bah Het warme water is niet te regelen. de hele tijd koud, dan weer gloeiend heet. Niet veilig. Zeker niet met kleine kinderen. verder een prima camping, fijne eigenaren mooi terras. Maar hygiëne is toch wel belangrijk voor een leuke vakantie
2 år siden

Hans
Hollandsk
Mooie ligging aan de rand van de Harz. Vriendelijke eigenaren. Ruime plaatsen Sanitair wat gedateerd maar voldoet. Heerlijke speeltuin voor de kinderen. Leuk restaurantje
2 år siden

Meike leineweber
Tysk
Wir verbrachten ein sehr schönen urlaub miit unseren kindern uund kommen sehhr gerne wieder
2 år siden

Beate leineweber
Tysk
Ein sehr schöner Campingplatz für Kinder optimal Es wird viel geboten ... So das wir Eltern uns gut erholen können..
2 år siden

Albert en Harmina
Hollandsk
Je kunt er echt lekker eten in het restaurant. De beheerders zijn vriendelijke mensen. Ze spreken ook Nederlands en we konden zelfs in ons eigen dialect met ze babbelen. We hadden een ruime plek. We kampeerden er met onze kinderen en kleinkinderen in twee tenten. Waarschijnlijk zijn we hun oudste kampeerders (bijna 70 en 71 jaar) dit jaar. Ja, echt in een tent. Wc's waren altijd netjes schoon en van het nodige voorzien. Zelfs vloeibare handzeep en papieren handdoekjes. Ook de douches waren prima schoon. Het "goud" zoeken in de Oder, het riviertje dat langs de camping stroomt, was super voor de kinderen en het loonde ook nog een ijsje). Er werd best veel voor de kinderen gedaan. Er is ook een mooie, ruime speelgelegenheid voor de kinderen. Eén afwasgelegenheid vonden we een beetje zuinig.
2 år siden

Remy
Hollandsk
Vriendelijke Nederlandse eigenaren, gemoedelijke sfeer, prachtige speeltuin, genoeg watertappunten, stageld heel betaalbaar (zeker met pasje van SVR, ACSI e.d.) en mooie omgeving. Mijn dochter van 7 heeft zich heel goed vermaakt met alle Nederlandse leeftijdsgenootjes. Wij stonden op het tentenveldje aan de Oder (waar overigens ook caravans geplaatst werden). De mooiste plek van de camping, vonden wij. Veel privacy, alleen wel heel ver lopen naar het toiletgebouw. Het toiletgebouw is verouderd maar wel schoon. We hebben de afwas steeds bij de tent gedaan omdat er maar één afwasgelegenheid is voor de hele camping. Meteen vanaf de camping kun je mooi wandelen en fietsen, ook genoeg ruimte om onze hond uit te laten. Campingeigenaren weinig gezien op de camping, maar altijd bereid te helpen als je naar ze toe komt. Ik vond het wel prettig dat we niet zo in de gaten gehouden worden. Er hangt een 'laat maar waaien'-sfeertje. :-)
2 år siden

Wij
Hollandsk
Het is een rustige camping, ondanks dat het toch redelijk groot is. De locatie was goed: aan een doorgaande weg waar je nagenoeg niets van hoorde (en wij hebben een tent). De kavels zijn redelijk groot, behalve vooraan op het ‘plein’. Er is echter niet overal schaduw, deze zomer was dat een must en wij hadden dat niet! We hebben gebruik gemaakt van de broodjesservice. Heerlijke, soms nog warme, broodjes. Het restaurant zag er goed uit, maar wij hebben er geen gebruik van gemaakt. De kinderen zochten elkaar snel op en er was veel speelgoed aanwezig zoals skelters en fietsjes. Op de website stond een prachtig beekje. Dat was er ook, maar je kon er bijna niet bij komen door de grote bossen brandnetels/ onkruid! Douches en wc’s sterk verouderd, stonken, liepen niet goed door. Vies. Ver lopen over grote brokken grind. Er was 1 afwasplaats voor de hele camping. Tot slot misten we de verlichting ‘s nachts. Sfeer op het veld/camping was goed.
2 år siden

Fam. Buikema
Hollandsk
We hebben enorm genoten van deze natuurlijke camping. Enorme ruimte. Je mocht zelf je plek uitkiezen.
2 år siden

Els
Hollandsk
We sluiten ons aan bij eerdere reviews van dit jaar: gebrek aan afwasruimte, verouderd en vies sainitair, slecht in te regelen kranen. De blokhut was niet schoon, het rook rondom de blokhut niet fris. Kinderen hebben zich wel goed vermaakt met andere kinderen op de camping.
2 år siden

Peeters
Hollandsk
Gastvrij onthaal, de receptie is de hele dag open, geen middagrust. Uuitstekend restaurant bij de camping. De camping ligt aan een doorgaande weg. Het sanitair is niet erg modern, maar wel heel schoon. Veel vaste plaatsen, welke om de toeristenvelden gesitueerd zijn. Er is een grote speeltuin voor de kinderen. Er is ook een animatieprogramma zowel voor kinderen als voor volwassenen.
2 år siden