Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Hunde
3.5 / 5 (8 stemmer )

Birkensee

Campingplatz Birkensee
30880, Laatzen (bij Hannover)
Tyskland

Birkensee er en campingplads i Laatzen (bij Hannover), Tyskland. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Snackbar

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Annie
Hollandsk
camping werd grondig opgeknapt, vooral entree en restaurant (was nu gesloten). Sanitair was netjes, ontvangst vriendelijk. Afgebakende plekken maar ook groot grasveld met vrij kamperen en leuke speeltuin. DIcht bij Hannover, maar afslag was aan drukke weg.
11 måneder siden

Mirjam
Hollandsk
Gastvrouw was erg aardig en behulpzaam. Snelweg is goed te horen, dus als je daar gevoelig voor bent is dit geen goede camping. Sanitair was ruim voldoende. Vanuit de camping is Hannover per fiets goed bereikbaar.
2 år siden

Wiebke-albers
Tysk
Wir waren für zwei Nächte da. Der Empfang war sehr freundlich und hilfsbereit. Die Sanitärräume haben uns allerdings wenig zugesagt. Auf den ersten Blick sieht es sehr schön aus, aber ein permanenter Urin-Geruch und einige Schimmelstellen trügen den ersten Eindruck. Ein riesiger Berg an Gartenabschnitten direkt an den Stellplätzen, dahinter zwei gammelige Wohnwagen bzw. Wohnmobile, die wohl scheinbar jetzt Abfall sind. Der See sieht schön aus, aber umzingelt von Dauercampern. Die Nähe der Autobahn ist zwar praktisch, aber natürlich auch gut zu hören.
2 år siden

Havos
Hollandsk
Het enig goede aan deze camping is de uitgang! Zelden een viezere en ongeïnteresseerder bende meegemaakt. Het 'restaurant' is ondergebracht in een tent, het nieuwe toiletgebouw is in 2015 opgeleverd volgens de folder en waarschijnlijk ook bij oplevering voor het laatst schoongemaakt. De toeristische plekken bevinden zich alle ver van de ingang en aan de overzijde van de Birkensee - een kolkje waarin niet gezwommen, gevaren of gevist mag worden - en de voorzieningen bestaan hier uit één waterkraan en twee Dixie's, chemische toiletten zoals deze te vinden zijn bij bouw - werkzaamheden. Het heeft ons doen besluiten vroegtijdig naar huis te gaan. In de ruim 40 jaar dat wij kamperen hebben wij nog nooit zo'n sof meegemaakt. Rij er voorbij!
2 år siden

Familie Berg
Tysk
- sehr unfreundlicher Betreiber - direkt neben der Autobahn und dementsprechend laut - Sanitäranlagen sehr unsauber und ungepflegt - schöner Teich auf dem Gelände mit Dauercampern rundrum
2 år siden

Leonard van bakel
Hollandsk
Deze camping heeft geen enkele voorziening voor outdoor reizigers met een klein tentje. Je kunt er alleen schuilen in het restaurant. De campingmanager laat je liever in de regen zitten dan toestemming te geven om een bank te verplaatsen onder een afdak. Het personeel was ronduit onbeleefd. Voor caravan, camper en grote tent misschien een aardige plaats. Fietsers en wandelaars kunnen deze camping beter voorbij gaan.
2 år siden

Loes
Hollandsk
Wij konden de camping moeilijk vinden, maar dat lag waarschijnlijk aan ons. In de directe omgeving niet veel te doen/bezichtigen vonden wij. Vriendelijk personeel. Vooraan staan vooral vaste caravans, verder van de ingang de toeristische plaatsen. Deze werden vooral gebruikt door mensen die maar 1 nacht bleven. Lekker rustig op de camping. Voor kinderen genoeg te doen, die konden ook zwemmen in het meertje.
2 år siden

Spaan46
Hollandsk
Een camping aan een meertje, waar op een deel van de oever stacaravans staan, waar je niet tussendoor kunt. Je moet helemaal naar de andere kant van het meer lopen om bij het water te komen., De douches zijn in een betonene gebouwtje en zijn gewoon een paar douchekoppen aan een muur. Volgens de gids zou het een rustige camping maar de snelweg ligt er pal naast. Toegegeven 's-nachts viel het lawaai erg mee.
2 år siden