Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
4 / 5 (10 stemmer )

Biggesee Kessenhammer

Kessenhammer 3
57462, Olpe
Tyskland

Biggesee Kessenhammer er en campingplads med 200 teltpladser i Olpe, Tyskland. Biggesee Kessenhammer har en camping butik og en restaurant. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

For tøjvask, er vaskemaskiner tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Madlavningsfaciliteter
Camping butik
Snackbar
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads

Hygiejne
Vaskemaskiner


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Pandeau
Hollandsk
Sanitairgebouw met douches en warm water. Toiletpapier aanwezig indien het bezoekers aantal niet te groot was. Vanaf sommige delen een stevig wandeling om er te geraken. Zeer bescheiden winkeltje/receptie met wel elke ochtend verse broodjes. In verhouding tot het gebodene stevige prijzen. Kleine plekken, pal op elkaar. De achterburen hadden geen eigen toegang en moesten via ons plekje aan en af reizen. Deel van de camping ligt in een kom zonder uitzicht, vaste plekken met vele verwaarloosde caravans. Het meer is vanaf het tweede deel camping ver lopen. Geen wifi kunnen ontdekken, we zaten op een plek kort bij de uitgang met de hele dag aan en af reizenden. De de camping zelf kent weinig natuur. Misschien leggen we de lat hoog maar nee...
2 år siden

Familie M
Hollandsk
Positief: Sanitairgebouw met gratis douches en warm water. Zeer netjes en fijne douches. Toiletpapier aanwezig. Meer toegankelijk zonder entree en direct vanaf camping. Kleine kiosk met broodjesservice bij receptie. Betaalbaar. Negatief: Zeer chragrijnig onthaal door receptioniste Kleine plekken, pal op elkaar Tweede deel van de camping omsloten door heuvels, geen uitzicht Veel vaste gasten met lelijke bouwsels aan de caravans, hutje mutje Meer vanaf tweede deel camping ver lopen Strandje steil, vies (drollen), geen afgezet deel voor zwemmen (loopt snel af) Camping langs vrij drukke weg Speeltoestellen kapot Geen animatie voor kinderen Geen wifi kunnen ontdekken, misschien was het er wel Vooral geen fijne sfeer, en echt geen natuurkampeerterrein, zeker gezien de kleine plaatsen. Wij zijn na een nacht vertrokken naar een veel leukere en gastvrije camping aan de overkant van het meer met prachtig uitzicht en meer te doen voor kinderen.
2 år siden

Andries Jagt
Hollandsk
Echt een leuke campeerplek voor tentkampeerders. Plekken met stroom vlakbij een mooi stuwmeer. Helaas moet je je campingspullen vanuit de auto op een bolderkar leggen en heen en weer lopen naar je kampeerplek. Er zijn maar 2 bolderkarrren en deze zijn uiteraard in gebruik net als jij ze nodig hebt. Het zou makkelijker zijn als je toestemming krijgt om bij laden en lossen je auto bij je kampeerplek te zetten. Daar is niet over te onderhandelen. Er zijn ook vaak dagjesmensen om te zwemmen en die liggen dan op het gras. Het zal ongetwijfeld met veiligheid te maken hebben. Maar er is ook regelmatig niemand op het gras. Bijvoorbeeld ‘s morgensvroeg of als het regent of in de avond. De kampeerbaas is streng en naar mijn idee star. Op het moment dat ik met hem in gesprek wilde gaan, draaide hij zich om en liep weg. Als je last van je rug hebt, moet je of hier niet heen gaan of hulp inschakelen.
2 år siden

Geesje
Hollandsk
Op de camping is er sinds kort de mogelijkheid om een compleet ingerichte tent (met comfortabele veldbedden) te huren, wat wij dus ook hebben gedaan. De camping ligt in een klein dal aan de Biggesee. De douches en het gebruik van de keuken en vriezers is geheel gratis.Wasmachines en drogers zijn aanwezig (tegen een kleine vergoeding) Het is een geweldig mooi wandelgebied met veel wandelroutes en voorzien van goede bewegwijzering. Groot viswater met veel vis. De zeer gastvrije eigenaren, Kalle, Erika en dochter Lorena Keseberg, zien graag dat men tevreden is en doen daarvoor ook hun uiterste best. De gerechten die moeder Erika uit de keuken tovert zijn geweldig en tegen een fijne prijs en het Krombacher bier, met liefde getapt, smaakt geweldig. In de directe omgeving zijn er veel attracties en mogelijkheden om met de kinderen iets te ondernemen. Je hoeft hiervoor niets verder te reizen dan in ons eigen land. Gefietst hebben we ook. Er zijn diverse punten om fietsen te huren w.o. E-bikes, want op sommige route heb je deze wel nodig. Wat wij er vonden was rust, natuur en hartelijkheid en een mooi ingerichte tent. We hebben een heerlijke vakantie gehad en komen zeker regelmatig terug om te genieten.
2 år siden

Geesje
Hollandsk
De camping ligt direct aan het meer en is voor alle gasten bereikbaar vanaf de zonneweide. De omgeving biedt de mogelijkheid tot wandelen, fietsen, varen en vissen. Een winkel voor vis materialen en de benodigde vergunning is direct bij de camping aanwezig. Dichts bijzijnde steden zijn Olpe, Attendorn en Giessen. In de direct omgeving zijn er diverse attracties voor groot en klein.
2 år siden

Henk
Hollandsk
Echt een natuurcamping, goede ligging aan de Biggesee. Lekker rustig en kinderen kunnen lekker zwemmen in de Biggesee. Op loopafstand een leuk, gezellig en zeer goed restaurant, tevens een gezellig café. Zwemmen kan in de Biggesee of in Olpe waar een groot binnenbad, buitenbad, sauna, glijbaan en nog vele zwem en speel mogelijkheden aanwezig zijn. Tevens is Olpe een leuke en oude stad om te wandelen en winkelen. Verder vele wandel en fiets routes. Tevens in de omgeving vele pretparken en een vogelpark.
2 år siden

Ria en Ron
Hollandsk
De camping is gelegen aan een uitloper van de Biggesee. Trailerhelling in de buurt. Mooi om te vissen en te kayakken. Tegenover de camping is een winkel met visgerief : vriendelijke, behulpzame eigenaar. De huidige eigenaar heeft de camping zo'n anderhalf jaar geleden overgenomen. Sanitair is netjes, de douches prima. Er is een deur tussen de douche en het hokje waar je je kleren kan hangen. Je kan verse broodjes, croissants en koffiekoeken bestellen. De dame aan de receptie ( dochter van de eigenaar ) is vriendelijk en behulpzaam. In Olpe ( zo'n 5 km ver ) is voldoende gelegenheid om boodschappen te doen. Wij hadden een fijn verlengd weekend en komen zeker terug.
2 år siden

Fam. la Fontaine
Hollandsk
Positief: Goed verzorgt sanitair gebouw, inclusief gezamenlijke koelkast wat je kunt gebruiken en kookfornuis. optie voor wasmachine en wasdroger ter betaling. Douches zonder timer en gratis. Zwemmeer direct vanuit de tent te gebruiken. Heerlijk kunnen zwemmen en genoten van een mooi uitzicht. Negatief: Stug personeel. Auto mag alleen tegen betaling bij de tent, anders moet je deze verderop bovenaan parkeren buiten de slagbomen. Op dag van vertrek (vroeg in de ochtend tussen 07:00-08:00) niemand aanwezig om de slagboom te openen zodat we de spullen kunnen inladen. Alles moeten tillen de heuvel op naar de auto. Uiteindelijk eigenaar toch aanwezig maar doet de slagboom stug niet open. Zeker niet klantvriendelijk terwijl je netjes betaald hebt. Omgeving is weinig te doen. Geen fijne wandelpaden of leuke bezienswaardigheden.
2 år siden

Ria Hoekstra
Hollandsk
Geboekt comfortplek inde veronderstelling dat deze groter is dan een gewone plek. Kwamen op het tweede veld op de camperplekken. Bijna alles leeg. Een dag later parkeerde er een levensgrote camper pal voor onze neus. Stond bijna tegen onze luifel aan. Meteen gevraagd waarom ze niet een paar plaatsen verderop wilde gaan staan maar dit moest van de campingeigenaar omdat alle andere plaatsen gereserveerd waren. Maar 4 dagen later was alles nog leeg en we zijn weggegaan. Het sanitairgebouw was voldoende en schoon. Konden niet met de honden vanaf de camping zwemmen maar langs de Biggesee is voldoende gelegenheid om te zwemmen. Prachtige omgeving. Kom graag terug maar dan op een andere camping.
2 år siden

Spaan46
Hollandsk
Camping is gesitueerd aan een meer, waar je wel in kunt vissen met vergunning maar niet in kan zwemmen. Het sanitair is van goede kwaliteit en ook schoon. Het is een lang gerekte camping waar het achterste gedeelte ook nog een sanitairgebouw heeft. Brood is 's-morgens te verkrijgen bij de receptie. Hou wel rekening met de mittagsruhe bij aankomst of vertrek. Buiten de camping is een restaurant, dat ook bij de camping hoort. Je kunt er wel wandelen, maar dit zijn ook fietspaden waar nogal hard op gefietst wordt. De plekken voor de toercaravans zijn op het gras, niet duidelijk afgezet.
2 år siden