Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
Hunde
3 / 5 (4 stemmer )

Bergseecamp

Bergseestrasse 1
D-37170, Delliehausen
Tyskland

Bergseecamp er en campingplads i Delliehausen, Tyskland. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Hennie
Hollandsk
De camping is prachtig aangelegd, maar qua voorzieningen totaal verouderd, de eigenaar rekent 12,50 per persoon en wil het liefst enkele dagen vooruitbetaald hebben. Na een nacht en twee keer douchen met bijna koud water in een toiletgebouw met verrotte deurposten en overal spinraggen hadden wij het wel gezien. Niet naar toe gaan tenzij je zelf toilet en douchegelegenheid hebt.
2 år siden

Gerrie
Hollandsk
Als je rust, natuur en stilte zoekt, is deze camping zeker aan te bevelen. Het sanitair is verouderd, maar wordt wel redelijk schoon gehouden. Herr Giesecke is een oude baas die de camping met weinig middelen en mankracht draaiende houdt. De aanleg van de camping en de Bergsee zijn zijn grote trots. Ooit is hij in deze vroegere groeve zijn levenswerk begonnen. Behalve de lekkere broodjes die je kunt bestellen, heeft de camping qua georganiseerde activiteiten niet veel te bieden. Wij werden gastvrij onthaald. De omgeving is zeer de moeite waard.
2 år siden

nicoline_1
Hollandsk
Het is een prachtig terrein, waar je altijd zon en schaduw kunt vinden. Pal naast de camping ligt een bergmeertje. Wel is duidelijk dat de 84-jarige eigenaar de camping niet mee heeft laten groeien met de tijd. Het sanitair is verouderd (bij zowel de heren als dames 1 goede douche met deur en daarnaast 2 douches met klapdeurtjes waar je je kleding en handdoek buiten de douche moet hangen) en wordt matig schoon gehouden, broodjes zijn niet meer op de camping te bestellen (wel js er 5 min rijden verderop een prima bakker). Op het terrein zijn veel waterkranen, die het echter geen van allen doen, de verlichting op het terrein brandt 's nachts ook niet. Prachtige omgeving en vogelliefhebbers komen ook aan hun trekken op de camping. spannend was de vos met jonkies die elke nacht op bezoek kwam. Volgend jaar neemt een vrouw uit de omgeving de camping over, wie weet wat dit zal brengen? De camping heeft veel potentieel, we hebben ondanks het verouderde wel genoten.
2 år siden

Van der Spoel
Hollandsk
Gedateerde camping met dito eigenaarsechtpaar. De prijs is belachelijk hoog: voor 2 volwassenen en 2 kinderen betaalden wij in het laagseizoen 42,85 per nacht! Dit bedrag is veel te hoog omdat: - tijdens ons verblijf van 7 dagen is er een keer (!) schoongemaakt in het sanitair - de camping en het sanitairgebouw gedateerd is (douche met 'saloon' klapdeurtje als afscheiding). - er op de camping verder niets aan service is (ook geen enkel licht op het terrein bij duisternis!), anders dan dat je broodjes kunt bestellen voor de volgende ochtend. De prijs vermeld op de site van de camping is veel lager dan bovengenoemd bedrag, maar aangekomen op de camping roept de eigenaar dat andere tarieven gelden en dat dit dan allemaal inclusief is (stroom en afval). Prima, denk ik dan, dan de verwarming maar op stroom ipv gas. Krijg ik bij het afrekenen de wind van voren omdat ik zoveel stroom gebruik! Het geheel is duidelijk niet met de tijd mee gegaan. Advies: niet heen gaan.
2 år siden