Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
4 / 5 (5 stemmer )

Bambi

H”lmkeweg 1
D-32699, Rott-Extertal (Teuroburgerwoud)
Tyskland

Bambi er en campingplads med 30 teltpladser i Rott-Extertal (Teuroburgerwoud), Tyskland. Hunde er tilladt på denne campingplads. For tøjvask, er vaskemaskiner tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Madlavningsfaciliteter
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hygiejne
Vaskemaskiner


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Matthe
Hollandsk
Mooie rustige camping met grote staanplaatsen. Wat verouderd sanitair. Wel keurig schoongehouden. Jammer dat je niet even in de receptie kunt rondsnuffelen om op zoek te gaan naar folders. Ze liggen er wel, maar je kunt er niet bij. Mooie steden in de omgeving. In een vorig review wordt geschreven over het “lawaai” van de windmolens. Ze staan er, je ziet ze op afstand, maar veroorzaken geen, of nauwelijks lawaai.
1 år siden

Jannie
Hollandsk
Prachtige plaatsen voor de caravan. Heel jammer van de windmolens op het terrein. Wij waren er met vocht/nat weer en horen ze constant . Volgens de eigenaar van de camping hoor je ze niet bij mooi weer. Sanitair erg verouderd en overal spin raggen en schimmel plekken.
2 år siden

Peter Swolfs
Hollandsk
Wij hebben een week op deze camping doorgebracht. Er zijn veel toeristische plaatsen hellend, met een leveller is dit echter geen probleem. Elektra gaat via een meter, dat is wel zo eerlijk. De receptie was niet bezet, er is wel een bel, maar daar wordt niet altijd op gereageerd. Buiten het seizoen wordt alleen brood op bestelling geleverd op zondag. De camping ligt aan een bos en naast een in bedrijf zijnde boerderij. De omgeving is prima, leuke stadjes, mooie natuur en tal van bezienswaardigheden.
2 år siden

e
Hollandsk
Prima ouderen camping, erg rustig, ongeveer 2 km vanaf Bosingen waar verschillende winkels zitten, vlakbij Hamelen enz. Naast een in werk zijnde boeren bedrijf. Sanitair is verouderd , maar schoon, plekken zijn erg ruim , niet altijd even val voor mensen met een tent, maar wel voor caravans.!
2 år siden

Douwma
Hollandsk
Leuke kleine coulisse camping. Zeer stil gelegen aan bosrand bij een boerderij waar geen last van wordt ondervonden. Heel geschikt voor ouderen. Zeer grote campingplaatsen. Naar Hollandse begrippen erg goedkoop. Prachtige omgeving en makkelijk mooie oude Duitse plaatsen te bezoeken (Lemgo. Rintellen en Harmelen)
2 år siden