Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Hunde
3.5 / 5 (11 stemmer )

Auensee

Gustav-Esche-Strasse 5
D-04159, Leipzig
Tyskland

Auensee er en campingplads i Leipzig, Tyskland. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Restaurant
Kørestolsadgang

Betingelser
Hunde

Hobby
Legeplads


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Eric Menkehorst
Hollandsk
Bij aankomst tref je een onverzorgde omgeving aan, zodat je denkt waar is de camping? In ons geval zat (wat later bleek) de receptie nog dicht (luxaflex toe/ Mittagsruhe) en zochten we waar de camping dan wel lag. Dan maar de onverzorgde parkeerplaats voorbij en we zagen een bordje"zur Campingplätze". Dus toch een camping! Caravan weggezet en op zoek naar iemand die een nieuwe gast wil ontvangen. Komen we toevallig de mevrouw van de receptie (bleek later) tegen, die ons zei, dat ze eerst iets moest eten en dat we ons later konden aanmelden. Dus later naar de receptie, waar we een portier tege kwamen. Waarom we doorgereden waren bij (wat bleek) de receptie te zijn. Er volgde een verhoor over ons niet te begrijpen gedrag. Zeer onvriendelijk!! Wij dachten nog, dat je op een camping te gast bent. Volgens hem niet! We mochten ons bij de wel vriendelijke mevrouw inschrijven.Vervolgens kwamen we op een onverzorgd terrein met ongemaaid gras.
10 måneder siden

Jannie
Hollandsk
Prima camping met schoon sanitair. Ruime plekken. Goede camping om leipzig te bezoeken. Vriendelijke ontvangst.
2 år siden

Gert Vermeer
Hollandsk
Handige plekken voor 1 nacht, heerlijke warme douches, en vlakbij (7,5 km) vanaf centrum.
2 år siden

Yvonne
Hollandsk
Prima plek niet ver van het centrum wat prima op de fiets te doen is!! Heerlijke douches en lekkere broodjes te bestellen!! Prima camping!!
2 år siden

Eveline
Hollandsk
Geen bijzondere camping, plaatsen met vrij veel schaduw, sanitair verouderd en het restaurant is gesloten. (beetje vergane glorie) Leipzig was met de fiets over de dijk goed te bereiken. Wel vervelend dat iedereen via de ingang de camping op kan (geen controle) Tijdens ons verblijf zijn bij de mensen naast ons rugzakken uit de voortent gestolen en bij de mensen achter ons zijn 4 fietsen gestolen en er waren nog 2 gezinnen deze nacht de dupe van dieven. Dit schijnt vaker op deze camping te gebeuren hoorden wij. In het hek aan de achterkant zit een groot gat dus ook langs deze weg kan men makkelijk de camping op en weer af.
2 år siden

Van suylekom
Hollandsk
Wij waren hier voor de 7e keer om de paar jaar hier een paar dagen. We zijn ons nu echt rot geschrokken zo als het er nu bij staat alles vies of kapot . Het was de mooiste en beste camping van Duitsland zelfs in de DDR tijd was het netter Heel jammer verder een goede locatie met de camper.
2 år siden

Andreas
Tysk
In der ersten Nacht wurde das Fahrrad unseres Sohnes, welches angeschlossen neben dem WoMo stand, gestohlen. Reaktion des Rezeption: „…Das kommt hier fast täglich vor, mindestens einmal pro Woche…“. Nachdem wir unsere Vermutung ausgesprochen hatten, dass bei der Häufung evtl. das Personal seine Finger im Spiel hat, wurden wir vom Platz „komplementiert“. Auf eine Reaktion von Knaus-Campingplätze warten wir bis heute. Mein Tipp: Unbedingt meiden.
2 år siden

Iet
Hollandsk
Vriendelijk ontvangst. Grote camping, Ruime plekken, voor kinderen speeltuin en tennisgelegenheid. Sanitair netjes ( pas opgeknapt ) Broodjes af te halen tussen 8-10 uur. Er is zelfs gelegenheid om in zelfde gebouw te ontbijten. ( Restaurant voor diner is nog niet in bedrijf ) Enige nadeel was het slechte wegdek vanaf Ingang camping tot aan het kampeerveld. Supermarkten en eettentjes 5 a 10 minuten verder op. Met de fiets ben je in 20 minuten in het centrum langs dijk en parken. Met de auto ben je ook 20 minuten of langer onderweg vanwege veel stoplichten en eenrichtingsverkeer. Prachtige stad. Zeker een aanrader. Wij hebben genoten.
2 år siden

A.Nagengast
Hollandsk
Behulpzame receptie, grote plaatsen, zeer schoon sanitair. Ideaal voor bezoek Leipzig via mooi fietspad langs de rivier. Prijs voor 2 personen 20,- Euro zonder electra. André Nagengast Hoogezand.
2 år siden

sdeweerd
Hollandsk
Grote Camping in Leipzig Noord. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Leipzig en omgeving. Ruime plaatsen met zon en schaduw. Camping kent geen Mittagsruhe. Wel is de receptie van 13 tot 14 uur gesloten. Met de douches is het oppassen. Regelmatig wordt het water ineens zo heet, dat je er beslist niet onder kunt blijven staan.
2 år siden

R.Frieling
Hollandsk
We zijn nu een paar dagen op deze camping grote plaatsen (dachten we) tot dat er ineens iemand bij ons op de plaats komt staan. ( Zonder overleg) Mocht van de receptie zei ze Nagevraagd bij de receptie ,die wisten te melden dat waar wij staan de plaats verhard is ( maar dat zijn er vele die gewoon leeg staan,) Vreemde manier van doen, Dit hebben wij nog nooit op welke camping dan ook meegemaakt ! verder is de camping wat verouderd en zijn de wc en douche echt wel aan vervanging toe. prijs kwaliteit laat te wensen over ! restaurant is in de winter gesloten
2 år siden