Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
4.5 / 5 (10 stemmer )

am Ahrtor

Kalvarienbergstrasse 1
53474, Bad Neuenahr-Ahrweiler
Tyskland

am Ahrtor er en campingplads med 30 teltpladser i Bad Neuenahr-Ahrweiler, Tyskland. am Ahrtor har wifi og en camping butik. Hunde er tilladt på denne campingplads. For tøjvask, er vaskemaskiner tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
TV forbindelse
Wifi
Camping butik
Kørestolsadgang
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hygiejne
Vaskemaskiner


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

arieke
Hollandsk
Camperplekken aan de rivier de Ahr, 10 min. lopen van de Altstadt. Nieuw, superschoon en verwarmd sanitair, warme douche 1 euro, verder geen faciliteiten. Uitstekende plek met de wijngaarden ook op 10 minuten lopen voor prachtige wandelingen. Voor herhaling vatbaar.
2 år siden

William
Hollandsk
Wij stonden 5 nachten op de kleine camping. De ontvangst was zeer hartelijk door eigenaresse Petra. Zij is erg vriendelijk en gaat heel leuk met haar gasten om. Mede dankzij het geweldige weer vonden wij het verblijf uitstekend. Camping ligt mooi aan de Ahr en aan het schitterende dorp Ahrweiler. Plaatsen niet al te groot maat voldoende. Sanitair zeer fraai en superschoon. Voor kinderen wat ons betreft niet echt geschikt. Wij komen zeker nog een keer terug!
2 år siden

J.Wiersma
Hollandsk
Camping “Am Ahrtor” is ideaal gelegen aan de stadspoort van de historische stad Ahrweiler. Er zijn twee rijen kampeerplaatsen, één direct aan de Ahr en één daarachter. De camping is knus en klein met 30 staanplaatsen. De mooiste stekken liggen langs de oever van de Ahr (60-80 m2), hier niet meer dan een ondiep beekje. De grootste plekken (100 m2) aan de huizenkant. Er staan voldoende bomen voor de nodige schaduw. Alle plekken hebben halfverharding. Er is een nieuw sanitairgebouw te betreden middels een zgn. sani-code. Heren en dames gescheiden. Erg schoon en voldoende capaciteit. Aan het einde van de camping ligt een grasveld, speciaal bestemd voor tenten. Er is geen camperservice, maar je chemisch toilet kan wel geleegd worden. Een grotere supermarkt is op 10 min lopen. Camping is open van 10.00 – 19.00 uur. Tussen 12.00 en 15.00 uur is er ‘mittagsruhe’.
2 år siden

John
Hollandsk
mooie camping om het prachtige Ahrtal te bezoeken. Centrum van Ahrweiler ligt op 5 minuten lopen.
2 år siden

Gerrie en Dick
Hollandsk
Wij komen al meerdere jaren op deze knusse camping die maar een paar honderd meter van het gezellige centrum van Ahrweiler ligt. De camping heeft vanaf dit seizoen een compleet nieuw sanitairgebouw. Ontvangst altijd erg hartelijk. Kortom een prima plek voor ons om na een reis nog even een paar nachtjes te staan voordat we definitief naar huis rijden.
2 år siden

Hans en Ger Janssen
Hollandsk
Ligging uitstekend wat de plaats Ahrweiler betreft. Volop gelegenheid om te fietsen en te wandelen. Sanitair Perfect!!!! Erg gastvrij en vriendelijk.
2 år siden

Omanido
Hollandsk
Wij, ouder echtpaar, kamperend met tent, dus achteraan de camping, hebben hier 13 dagen gestaan. Dat geeft aan dat we het prima naar onze zin hebben gehad. We hebben gefietst, gewandeld, getreind, boodschappen gedaan, veel geluierd en gelezen en zijn zeer tevreden. We noemen ook de minpunten. Het kampeergedeelte heeft echt behoorlijk te maken met verkeersgeluid van de weg aan de overzijde van de Ahr. In het weekend kan het op het kampeerdeel net een muziekfestival terrein zijn: de tenten en tentjes staan dan wel heel dicht op elkaar. We hebben met de regelmaat van de klok ijsvogels kunnen spotten, soms zelfs van behoorlijk dichtbij. Ook hebben we een keur aan parkvogels gezien. De camping ligt tegen het centrum van Ahrweiler aan. Zonder meer een leuk stadje. Ten slotte: er is geen wifi. Het nadeel is duidelijk, het voordeel was dat we het ene boek na het andere hebben verslonden. (In het centrum van de stad zijn diverse gratis wifi plek
2 år siden

leo
Hollandsk
Ideaal gelegen camperplaats annex camping. 2 rijen kampeerplaatsen, direct aan de Ahr en een daarachter. Sanitair te betreden middels een zgn. sani code. Erg schoon en voldoende capaciteit. Ondanks rusttijd van 12-15 uur is het toch mogelijk om dan op de camping te arriveren. Meestal is Petra wel aanwezig. Camping af, brug over en vrijwel direct in het stadje. Genoeg terrasjes en eetgelegenheden
2 år siden

Leo&Mar
Hollandsk
Aardige eigenaresse, 2 rijen (1 aan de Ahr en 1 rij daar achter). Uitstekend sanitair, te bereiken met pincode. Plaatsen ruim genoeg maar er zijn wel kleinere bij bv. nr 18. Op 5 min. lopen van Ahrweiler met veel horeca en winkels . Erg laag tarief. Vaak volgeboekt.
2 år siden

Jeanne Maten
Hollandsk
Super leuke camping aan de Ahr. Klein maar gezellig. Wandelen winkelen fietsen alles kan. Wij komen hier al een aantal jaren en vinden het nog steeds fijn. Ik hoop dat ik hiermee niet teveel mensen op het idee breng om ook te komen want reserveren word steeds moeilijker. We gaan in Oktober nog een weekje voor de tweede keer dit jaar. Lekker.
2 år siden