Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (11 votos )

Vinkenhof

engwegen
6305 PM, Schin op Geul (Valkenburg)
Países Baixos

In Zuid-Limburg bij Valkenburg ligt Camping Vinkenhof. Op de camping zijn een klein zwembad, verschillende speelgelegenheden en animatie aanwezig. Het restaurant heeft een eenvoudige kaart en er is ook een snackbar. Vanaf de camping zijn er meerdere wandelpaden te volgen. Steden als Gulpen of Maastricht liggen dichtbij en zijn een bezoek waard.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Yvonne v. Rooij
Holandês
We hebben het verblijf in de lodge als prettig ervaren!
1 ano ás

Jeannette Crouwel
Holandês
Heerlijk. Fijne rustige camping in een prachtige omgeving
1 ano ás

Mirjam Hoogeveen
Holandês
Een rustige, kleine camping in een prachtige gebied. Met 2 gezinnen hier geweest. In een Woodlodge + campingplaats met privé sanitair. De Woodlodge's zijn prima, goed voorzien en een mooi groot terras. De campingplaats die wij hadden was niet groot, maar bijbehorende sanitair was schoon en praktisch. Valkenburg was dichtbij, verder was er genoeg vertier in de omgeving.
1 ano ás

Peter
Holandês
Leuke rustige camping, zeer vriendelijk personeel. Er staan een paar picknick tafels bij de kleine tent plaatsen. Mooi gelegen, mooi om te wandelen en of te fietsen
1 ano ás

Meskens - Persoons
Holandês
Gezellige camping met uitstekende ligging. Proper,rustig,...gezellig terras waar je superlekker kan eten. De keuken verdient een pluim.
1 ano ás

Marcel Timmerman
Holandês
De camping ligt mooi gelegen aan de Geul. We hadden comfort plus plaatsen gereserveerd. Gezien de recente overstromingen een geluk. Deze plekken stonden redelijk droog. De andere plekken waren vaak erg modderig. De plaatsen waren voor een comfort plus nog best klein. Auto en caravan op de plek, maar wel strak tegen elkaar. Er is parkeer gelegenheid tegenover maar die wordt veelal door de eigenaar en personeel gebruikt. Speeltoestellen zijn ruim voldoende. Ook is er animatie voor de kinderen. De garagebox die hiervoor bedoeld was is ook garage voor fietsen. Sanitair is eenvoudig maar voldoende schoon. Zwembad is lekker maar erg klein. Restaurant is keurig.
1 ano ás

Jansen Evers
Holandês
Zeer gezellige camping netjes en verzorgd. Ondanks alle regen hebben we het toch leuk gehad.
1 ano ás

Paul
Holandês
Mooie Camping, goed onderhouden. Schitterende ligging.De keuken van het restaurant Viva La Vink is verrassend goed.Vriendelijke mensen!
1 ano ás

Herman Lurvink
Holandês
Knusse camping goed voor gezinnen met kleine kinderen
1 ano ás

Karin Claus
Holandês
Vorig jaar last minute nog een plekje kunnen krijgen (schelterplaats) dit jaar vrij vroeg in het seizoen een weekje camping geboekt en een mooie tentplaats kunnen krijgen.Gelukig was onze week bij Vinkenhof vrij zonnig en warm zodat we gebruik hebben kunnen maken van het zwembad en wandelingen in de omgeving.Heerlijk gegeten op het terras.Daar de camping te kampen had met wateroverlast (overstroming van de geul) was het op sommige plaatsen nog een beetje modderig voornamelijk waar je met de auto naar je tent kon rijden. Voor de rest geen sporen van de overstroming bemerkt.Top camping en behulp ame eigenaar en personeel.Op naar volgend jaar.
1 ano ás

Erwin
Holandês
De ligging van de camping is mooi.Alle ruimte is minimaal.(paden,kampeerplaats,parkeerruimte)De camping plaatsen zijn te klein.waardoor je afhankelijk bent van de buren om bij de kampeerplaats te komen.(diverse keren gehad dat je met de auto er niet langs kunt omdat alles vol staat...)Er zijn tevens te weinig parkeerplaatsen op de camping,parkeren aan de weg mag niet en riskeer je een boete......Kortom voor ons een eenmalig bezoek aan deze camping.
1 ano ás