Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (12 votos )

Rijsterbos

Marderleane 4
8572 WG, Rijs
Países Baixos

Rijsterbos é um parque de campismo de 100 em Rijs, Países Baixos. Rijsterbos O wi-fi, a tenda de campismo, a restaurante y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Frank
Holandês
Op zich een fijne camping, zeer prettig contact en alles is keurig op orde. Fijn dat we wat later mochten vertrekken! Het zwembad kan wel een opknapbeurt / likje verf gebruiken en het sanitair gebouw in het midden van de camping is echt afgeschreven. Wij stonden met onze caravan op veld N op een prima formaat plek met eigen waterpunt en stroom voor €40 per nacht voor 2 volwassenen en 2 kids. Wat absoluut niet bij ons past zijn de "vaste bewoners" die dagelijks bij elkaar klieken en al vroeg aan het bier beginnen met muziek erbij, dat was wel echt tamelijk ordinair...
7 meses ás

Jannie
Holandês
Heerlijke gezinscamping dicht bij het Ijsselmeer en het bos! Onze kinderen waren niet weg te slaan bij het animatieteam! Er werden allerlei leuke activiteiten georganiseerd en daarnaast hebben wij ons ook goed vermaakt in het buitenzwembad. Het is mogelijk om in het eetcafé een frietje of lekkere pizza te scoren wat wij ideaal vonden met de kinderen. Het sanitaire gebouw is onlangs gerenoveerd en ziet er fantastisch uit! Wij kijken uit naar de zomervakantie op deze camping!
9 meses ás

Suus
Holandês
Camping is overgroot gedeelte stacaravans en ons kent ons. S avonds mag er tot 23.00 herrie worden gemaakt en mag je nog de camping op. Kinderen gaan hier qua lawaai dan ook helemaal los (incl alle honden!) en onze kleine kids konden dan ook niet slapen. De plekken liggen naast de doorgaande weg en dit geeft veel geluidsoverlast. Sanitair voor bij de receptie is goed schoon, bij de speeltuin is het een slagveld. Veldjes zijn prima, zwembad is niet verwarmd en verouderd. Wassen en drogen kost je een vermogen. Droger is slecht en na een uurtje is je was nog nat waardoor je weer een nieuw muntje van 3,50 mag halen. We hebben een fijne vakantie gehad en heerlijk de omgeving bezocht, maar van dit type camping moet je houden.
2 anos ás

Ninon Hermans
Holandês
Camping bestaat 75% uit vaste langdurige plaatsen. Er zijn maar 4 velden voor caravans/tenten. Ondanks dat het vroeg in het jaar is was onze plaats zanderig met plukken verdord gras. Er was een nieuw haagje geplant, waar de helft van de planten al van verdord was, niet voldoende water gegeven. Jammer! Eigenlijk is dat een goede typering voor deze camping. Er spreekt geen aandacht of zorg uit vanuit de beheerders. Bij de toiletgebouwen (die nog dicht waren vanwege Corona) lag tot heuphoogte bladerafval, zelfs de wasbakken lagen vol bladeren. Er was duidelijk al maanden niet naar omgekeken. De ingang van de receptie kan wel een bezem en lapje gebruiken. In de avond waren er veel muggen, overdag viel dat mee. Mooie omgeving, vooral Sloten en Stavoren vonden we geweldig mooi. Positieve punten zijn het prive sanitair, prima in orde! De plaatsen zijn ruim. Nadat de tv aansluiting niet werkte kwam de beheerder de dag erna kijken.
2 anos ás

Simon van Zandvoort
Holandês
Geweldige camping waar we al jaren met heel veel plezier komen en ook van plan zijn nog heel lang te blijven komen.
2 anos ás

Koopmans
Holandês
Sanitair was erg vies, camping veel vaste plaatsen.
2 anos ás

Fam. Vermeir
Holandês
alles is er goed super-eten super-personeel en super-ligging, super puur natuur om te wandelen en fietsen
2 anos ás

Ellen
Holandês
Fijne camping! Direct naast de camping loop je het bos in. Zwembad is prima maar niet verwarmd. Geweldig animatieteam. Sfeer onderling van de jeugd is geweldig. Iedereen speelt met elkaar en denkt om elkaar. De rust keert in de avond weer terug , een goede nachtrust!! Attractiepark in Rijs is erg leuk en betaalbaar. Veel mooie dorpjes. Wij waren verrast door de mooie omgeving en de Friese gastvrijheid.
2 anos ás

Trees
Holandês
er is bitter weinig te doen in de omgeving, Het strand aan het ijsselmeer is schitterend
2 anos ás

Wilma Verkleij
Holandês
Camping staat in een mooie omgeving. Je kunt er genieten van bos, strand en leuke dorpjes. Camping heeft veel te bieden, maar is helaas wel verouderd en slordig onderhouden. Zwembad is, in tegenstelling wat op de website staat, niet verwarmd. Water is daardoor erg koud. Ook oogt het rommelig om het zwembad: niet geveegd en veel kale plekken in het gras. Recreatieteam is leuk voor de kinderen.
2 anos ás

Energance
Holandês
Tops: Leuke animatie (vooral de pyama disco)!! Vriendelijk personeel! Na een wandeling van ongeveer 20 minuten door het bos kom je bij een prachtig strand aan het IJsselmeer. (met de auto ongeveer 5 minuten) Tips: Achterste toiletgebouw flink verouderd en niet netjes. Geen handdoekjes om je handen te drogen waardoor de vloer erg vies wordt en glad. Om bij de chemisch toilet gedeelte van de camping te komen moet je eerst over een grote bult tuinafval lopen. Het zwembad is prima.
2 anos ás

jan rienk
Holandês
vriendelijk en behulpzaam personeel, heerlijk rustig in het naseizoen, prachtige fietspaden en dorpjes in de directe omgeving
2 anos ás