Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (13 votos )

Natuurkampeerterrein De Klashorst

Rheezerweg 123
7795 DB, Diffelen
Países Baixos

Natuurkampeerterrein De Klashorst é um parque de campismo de 30 em Diffelen, Países Baixos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Instalações da cozinha
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Egon
Holandês
Wij hadden trekkershut Skyte 2. Pluspunten Mooie locatie, rustig/stil, uitzicht op grote wei met koeien Leuke camping Leuk huisje met veel ramen Goede WiFi Minpunten Niet schoon, lege fles wijn en ballonnen vorige gasten lagen er nog. Niet gestofzuigd en gedweild, duidelijk geen schoonmaak, veel dode vliegen en algeheel onverzorgde indruk. Ongewassen gebruikte moltons op de matrassen. De vele mooie ramen nog nooit gewassen en erg vies, jammer met het uitzicht ook op de sterren. Opengebroken achterdeur met uitstekende spijkers die met een schuifje op slot moet. Weinig bestek en borden. Waar de verhuurder niets aan kan doen: extreem veel vliegen (plusminus 75 in drie dagen) en muggen eind oktober
5 meses ás

M boersma
Holandês
Heerlijk een weekend weg geweest. prachtige ligging en wakker worden met mooi uitzicht. Wat een bijzonder vriendelijke mensen hier! Sanitair en douch zijn mooi schoon en we komen hier zeker van het zomer terug! Fikki stoken op de algemene vuurplaats is leuk! Zo ontmoet je nog eens mensen! Absoluut een aanrader!
11 meses ás

André de Wit
Holandês
Gekampeerd met een daktent en met de hond.We hebben ons prima vermaakt en genoten ‘s avonds van ons eigen kampvuur. Prachtig gelegen natuurkampeerterrein aan de rand van het bos, dichtbij de Overijsselse Vecht. Op een 3-tal mooie plekken mogen staan: open, zonnig en tussen de bomen. Elk met een eigen sfeer.Relaxte, behulpzame en (hond)vriendelijke eigenaren met oog voor de natuur en bushcraft.Goede voorzieningen: luxe sanitair, wasmachine, koelkast, oplaadmogelijkheden, WiFi, app met info en bestelgemak.‘s Morgen wakker worden met zingende vogels en ‘s avonds pitten met kwakende groene kikkers: heerlijk!We komen hier zeker terug!
1 ano ás

André de Wit
Holandês
Gekampeerd met een daktent en met de hond. We hebben ons prima vermaakt en genoten ‘s avonds van ons eigen kampvuur. Prachtig gelegen natuurkampeerterrein aan de rand van het bos, dichtbij de Overijsselse Vecht. Op een 3-tal mooie plekken mogen staan: open, zonnig en tussen de bomen. Elk met een eigen sfeer. Relaxte, behulpzame en (hond)vriendelijke eigenaren met oog voor de natuur en bushcraft. Goede voorzieningen: luxe sanitair, wasmachine, koelkast, oplaadmogelijkheden, WiFi, app met info en bestelgemak. ‘s Morgen wakker worden met zingende vogels en ‘s avonds pitten met kwakende groene kikkers: heerlijk! We komen hier zeker terug!
1 ano ás

Dhr Thaler
Holandês
Mooie natuurcamping aan de rand van groot natuurpark waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Modern sanitair voorzien van vloerverwarming. Ruime plekken.
1 ano ás

Wilbert Vink
Holandês
Super gezellige camping! Fijn dat je een kampvuurtje mag maken en hierop je ontbijtje bakken en de billy boven het vuur hangt.
1 ano ás

B. van de Camp
Holandês
Martin is zeer behulpzaam: bij onze aankomst stond de sauna warmgestookt naast de hut te wachten. Trekkershut was prima, evenals het sanitair. En de ligging naast een bos is prachtig.
2 anos ás

M. Bronsvoort
Holandês
Prachtige omgeving. Camping heeft ook een mooie ligging. Vriendelijke eigenaren. Vanuit het groene boekje op deze camping terecht gekomen. Wel erg duur in vergelijking wat je ervoor krijgt. Stond in het groene boekje vermeld dat je je afvalwater en toilet kon lozen en dus camper vriendelijke camping was. Maar helaas....we konden niks kwijt met de camper. En dat voor meer dan 34 euro per nacht. Ook was het sanitair niet goed schoon en erg weinig. Nieuwe gebouw was erg mooi maar ook na een gebruik van 3 jr toch al erg verschimmeld en vies. Voor ons geen terug komst meer. Voor dat geld kan je op mooiere en schonere campings zitten.
2 anos ás

fam.Jansen-van Dalen
Holandês
Trekkershut voor 4 pers. Zijn hier 2 nachten geweest, heerlijk gefietst in prachtige omgeving en bij thuis komst een heerlijke douche in super verzorgde toiletruimte die zeer ruim en luxe is. De trekkershut heeft alles wat nodig is voor een goede overnachting incl kookgerei ed. Voeg daarbij de zorgzaamheid van de beheerders die voor ons al een kacheltje aangezet hadden zodat de kou uit de woning was. Kortom prima toeven daar!
2 anos ás

Janneke
Holandês
Gezien het voorspelde mooie weer en voorgenomen trailrun besloten een dag eerder af te rijzen naar Overijssel. Afgelopen vrijdag om 18.45uur aangekomen op het kampeerterrein. We werden zeer gastvrij ontvangen. We mochten zelf een plekje uitzoeken en hebben een houtkacheltje geleend. ( echt een aanrader! Erg leuk en het ultime buiten gevoel om een vuurtje te maken en ook nog functioneel en heerlijk warm!) kacheltje is bovenop plat, waardoor we hier prima op konden koken en ons zelf warm houden gedurende de frisse avond. Na het verzorgingsmoment in het moderne, warme en prachtig schone sanitairgebouw, in de slaapzak gekropen. Gedurende de nacht hoor je veel "bos geluiden" en zodra het ochtend begint te worden worden de vogels steeds actiever! Heerlijk wakker worden! 'S morgens was de tent wat stug van de vorst, dus snel water gekookt voor thee en ontbijt. Waarna we de tent weer inpakte en vertrokken naar ons doel; Salland trail te Nijverdal. Kortom het was een verassend leuk weekend! Erg mooi weer, prachtige omgeving. perfecte kampeerplaats met vriendelijke beheerders, veel vrijheid en de luxe van mooi schoon en warm sanitair! Zeker een aanrader!
2 anos ás

Sander Bouwman
Holandês
Wij stonden hier tijdens oud en nieuw met onze tent. Zeer gastvrije eigenaar, mooie plekken om te staan. Het huren van de houtkachel was erg prettig gezien de koude avond en nacht. Ook het sanitair was erg mooi. We komen graag nog eens terug (met kinderen) voor de bushcraft!
2 anos ás

Elizabeth
Holandês
voor de grootte van de camping veel te weinig sanitair, waarvan de helft ook nog eens in een verouderd en vies hok. Ook de parkeerplaats achter op de camping waardoor je de hele dag heen en weer rijdende auto's voor je tent langs hebt, is niet bepaald prettig. De omgeving is wel geweldig. Bos, de Vecht, gezellige terrasjes.... Heerlijk gefietst en gewandeld.
2 anos ás

José
Holandês
Prachtig en divers kampeer terrein, keuze uit beschutte of juist zonnige staanplaatsen, alles bijzonder goed onderhouden. Het nieuwe sanitairgebouw is bijzonder luxe, geen 'wc rol onder je arm' hier. Het zandpad naar het parkeerveldje loopt langs de bosrand met er tegenover 1 of 2 staanplaatsen, het is een keuze om daar te gaan staan, er zijn genoeg mooie staanplaatsen als alternatief. Wij kregen de vrije keuze om een staanplaats te vinden en hebben het heerlijk rustig gehad.
2 anos ás