Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
4.5 / 5 (5 votos )

Minicamping Broedershoek

Koksweg 1
4371 RC, Koudekerke
Países Baixos

Minicamping Broedershoek é um parque de campismo localizado em Koudekerke, Países Baixos.

Fotos

Críticas

Ton Teseling
Holandês
Een leuke minicamping. Compact en gezellig. Aardige en behulpzame eigenaren. Altijd in voor een praatje. Super schoon sanitair. De toiletpottten zijn aan de lage kant, maar dat kan de kampeervreugde niet beïnvloeden. Naast de camping een vakantiepark, van de faciliteiten daar mag je gebruik maken. De weg langs de camping kan soms wat gehorig zijn maar dat stoort mij persoonlijk niet. We staan hier een seizoen, en zijn erg blij met ons plekje. Supermarkt en bakker op 5 minuten fietsen. Volop vismogelijkheden in de buurt. Het strand op een kwartiertje fietsen. Een aanrader!!!
7 meses ás

Ton Teseling
Holandês
Een leuke minicamping.Compact en gezellig.Aardige en behulpzame eigenaren.Altijd in voor een praatje.Super schoon sanitair.De toiletpottten zijn aan de lage kant, maar dat kan de kampeervreugde niet beïnvloeden.Naast de camping een vakantiepark, van de faciliteiten daar mag je gebruik maken. De weg langs de camping kan soms wat gehorig zijn maar dat stoort mij persoonlijk niet.We staan hier een seizoen, en zijn erg blij met ons plekje.Supermarkt en bakker op 5 minuten fietsen.Volop vismogelijkheden in de buurt.Het strand op een kwartiertje fietsen.Een aanrader!!!
1 ano ás

Denise
Holandês
Een echte mini camping, centraal gelegen. Het is er gezellig. Doordat je op een veld staat, is er al snel contact met de andere kampeerders. Vriendelijke eigenaresse. Doordat het semi verbonden is aan een vakantiepark, kun je smorgens verse broodjes krijgen en is er een frituur. Toiletten en douches worden schoongehouden. Enige kleine nadeel is dat er een weg gaat langs de camping, als je in een tent staat kun je soms wat motoren horen rijden. Wij stonden aan de andere kant van het veld, dus hadden er daardoor minder last van. Al met al, echt een aanrader de camping.
2 anos ás

Joke
Holandês
Het is een rustige camping die goed ligt helaas waren bedden in stacaravans niet naar behoren het leek of de muizen er aan gevreten hadden. ook hadden we het zaaltje gehuurd om daar een feest te vieren helaas was de heer des huizes niet zo vriendelijk als mevrouw. een paar keer commentaar leveren en met problemen niet handelen zoals het hoort als verhuurder van een zaaltje. ook moest alles dezelfde avond alles verwijderd worden terwijl men weet dat wanneer er een buffet bezorgd wordt dit niet op de zelfde avond opgehaald kan worden en ook zeer zeker niet op zondag. ik beveel niemand aan om daar een feest te geven.
2 anos ás

fam Schrauwen
Holandês
met zijn allen genoten in een leuke mooie omgeving en fijne accommodatie
2 anos ás