Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (63 votos )

Eelerberg

Ossenkampweg 4
7447 PR, Hellendoorn
Países Baixos

Eelerberg é um parque de campismo localizado em Hellendoorn, Países Baixos.Eelerberg O wi-fi, a restaurante y a piscina interior. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Restaurante
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Luus
Holandês
Wat een fijne plek! Wandelen, hardlopen of MTB op de Eelerberg en de camping is precies wat je van een natuurcamping wil!
6 meses ás

Marian
Holandês
Fijne stacaravan of chalet. Alles voorradig. Prachtig verblijf.
6 meses ás

thea en harrie soesman
Holandês
weinig verlichting. (geen lantaarnpalen)
6 meses ás

Elsa
Holandês
Wij hebben genoten! De Eelerberg is een prachtige camping.
6 meses ás

EdBorgman
Holandês
Het eerste dat opviel was de rust. Geen verkeerslawaai. Alle voorzieningen zagen er piekfijn uit. Een slimme oplossing voor het niet hoeven gebruiken van muntjes bij de douche. Helaas was het weer er niet naar, maar er is een fors zwembad. Ook handig dat er gegeten kan worden.
6 meses ás

Bert van Halderen
Holandês
Prachtige camping voor rustzoekers, waarbij ook de persoonlijke invulling door de eigenaren niet onvermeld mag blijven. Je voelt je echt welkom. Ruime plekken met voldoende schaduw door bomen.
6 meses ás

Gigi
Holandês
Ik zat in een trekkershut en kwam om 19.20 uur aan na een intensieve fietstocht, met echte trek en laag in energie. Helaas bleek het restaurant al dicht, dit was niet duidelijk op de website gecommuniceerd. Heel jammer, anders had ik onderweg gegeten, maar was echt doorgefietst om er alvast lekker te zijn en neer te kunnen strijken. Teleurstelling dus. De man van het restaurant was wel heel behulpzaam om te kijken of ze nog wat te eten konden regelen voor mij, helaas waren dat alleen dingen met kaas die ik door mijn lactose intolerantie niet kan eten. Gelukkig kwam het goed dankzij de pizzabezorger. De zwerfhut was netjes en heel fijn met toilet. Helaas was het licht ongezellig. De douche was prettig en schoon, maar een ongezellige ruimte met rare muziek. Kortom op een natuurplek als deze had ik een wat veelzijdiger menu verwacht met ook vegan opties en een wat meer knusse sfeer.
6 meses ás

Elke en Koos
Holandês
Mooie, speels opgezette camping. De beheerders hebben er voor gezorgd dat alles strak georganiseerd is, maar dan wel op een hele prettige manier. Wij komen hier vast nog wel eens terug.
6 meses ás

Marjoke
Holandês
De camping ligt prachtig, de eigenaren sporen niet. Nog nooit eerder zo iets meegemaakt, wat een fijne vakantie moest worden , bleek een strafkamp vol met regels te zijn. Geen woorden voor, zijn na 1 nacht vertrokken, was met Manon en Rik niet te communiseren. Ik zeg : bedenk je goed voor je hier heen gaat.
6 meses ás

Bianca
Holandês
Vanaf aankomst werden we meteen zó onvriendelijk bejegend door de eigenaar. Hij gaf ons vanaf de eerste minuut het gevoel dat we niet welkom waren. Toen 1 van ons aangaf dit heel onprettig te vinden kregen we een grote mond en gaf hij o.a. aan dat het niet pastte en dat we maar weg moesten gaan (?!). De eigenaren hanteren hun regels op een rigide manier, het zijn enorme controle freaks. Ze fietsen de hele dag langs om je in de gaten te houden. We waren aan het uitpakken en moesten de auto binnen 15 minuten wegzetten, een tent die iets te groot uitviel naar hun zin moest verplaatst worden, tegen de kinderen deden ze onaardig, ze hebben 0 zelfreflectie. Buren bleken dezelfde ervaring te hebben. Hele nare mensen, nog nooit zoiets meegemaakt. Heel kamp opgezet, maar volgende dag alles afgebroken en naar een camping vertrokken die wél weet hoe het hoort. De ligging is mooi, maar door de manier waarop ‘geregeerd’ wordt een dikke vette no go
6 meses ás

Reijnen-Wolters
Holandês
Prachtige locatie, het is er echt stil. Wat ons erg goed heeft gedaan. Maar de eigenaren, zijn niet sociaal, schreeuwen op afstand dat de hond aan de lijn MOET. We stonden op een groot hondenveld op de natuurcamping waar nog 3 andere plaatsen bezet waren. En als de eigenaren de moeite zouden nemen om eens een praatje met je te maken, en kennis te maken met onze hond dan hadden ze begrepen dat onze hond prima bij ons blijft en andere mensen niet lastig valt. Maar nee, je krijgt schreeuwend te horen laatste waarschuwing hond aan de lijn. Ik denk dat de eigenaar militair is geweest, wat ook in vorige reacties te lezen is. Of ze houden niet van honden. Dus 1 advies als je een hond hebt en je wil na deze camping. Ga niet!!!! Het toiletgebouwtje zou best een opknap beurt kunnen gebruiken. Dousch apart die zijn prima.
6 meses ás

RiaS
Holandês
Ruime plaatsen schoon sanitair, Wel vaak zat het sanitair lang dicht voor schoonmaak. Verder vond ik de composthoop bij de buitenafwas stinken en kwam daar ongedierte op af. Ik miste een lamp bij de buitenafwas en het pad was te smal waardoor je niet achter elkaar langs kon. Dopje/ slang op de kraan zou ook helpen tegen het spetteren. Van de 5 door ons bezochte camping was dit de duurste maar niet de beste.
6 meses ás

Chris
Holandês
Een hele ‘groene’ camping aan een mooi natuurgebied. Erg ruime plekken dus je zit niet op de buurman’s bord te kijken. Mooi schoon zwembad en genoeg speelfaciliteiten voor de kinderen. Vriendelijke eigenaren en personeel. Mijn twee dochters hebben een hele fijne vakantie gehad in de tent 😊
7 meses ás

fam. Luttikhuis
Holandês
Heerlijke camping met ruime plekken, genoeg speelgelegenheid en fijn zwembadje.
7 meses ás

Marcel
Holandês
Camping ligt mooi in het bos. Veel natuur en rust. Er is ook een zwembad aanwezig om in af te koelen. Al met al dus een prima ervaring zou je denken... Helaas was niets minder waar. De eigenaren laten je geen seconde met rust. Continue fietsen ze langs en geven ze commentaar op alles wat niet aan hun regels voldoet. Als je hier op volwassen wijze een gesprek over wilt voeren krijg je als antwoord dat je te gast bent in hun achtertuin en dat je je te houden hebt aan hun regels. Eigenaren zijn op geen enkele wijze bereid iets met de feedback te doen of zich open te stellen voor de ideeën en wensen van hun gasten. Ook het sanitair was niet in orde. Toiletbril lag vol met ontlasting. Erg vies. We zijn een keurig stel dat zich prima aan de regels houdt en kamperen al een leven lang, maar zoiets als dit hebben wij nog nooit meegemaakt. Geen enkele gezelligheid of flexibiliteit. We voelden ons behandeld als een stel kleuters. Nooit meer.
7 meses ás

A.
Holandês
Camping ligt mooi in het bos. Sanitair is echter slecht onderhouden en vies. Het zwembad is verouderd en geen ligstoelen. De eigenaren willen overal controle over. We hoorden ze tegen elkaar zeggen dat ze willen weten waar en wat je aan het doen bent, omdat ze anders onrustig worden. Lees: onbeschoft Het is een extreem autistisch beleid, dat het volledige vakantiegevoel bij aankomst al verpest. Probeer je het netjes te bespreken met de eigenaar, dan krijg je een grote mond. Klantonvriendelijkheid tot de met. Iedere zelfrespecterende volwassene moet hier ver uit de buurt blijven.
7 meses ás

Sandra
Holandês
Bemoeizucht in het kwadraat. De beheerders zijn extreem op de regels en tijd. Als je een relaxte vakantie wil, blijf hier dan weg. Mijn partner en ik hebben met verbazing gekeken hoe een leuke familie verderop werd behandeld. Ook wijzelf hebben de nodige aanvaringen met de eigenaren gehad en voelde ons er absoluut niet op ons gemak. Mooie camping, dus het is echt zonde dat er op deze manier met klanten wordt omgegaan. Wij komen hier nooit meer terug en raden ieder ander aan om hier vooral weg te blijven.
7 meses ás

Kirsten
Holandês
Eigenaren hanteren op militaire wijze strikte regels en controleren voortdurend of deze worden nageleefd. Na het opzetten van mijn tent bleek deze te groot voor de geboekte plek. Op de vraag of ik eerst kon avondeten, voordat ik de tent zou afbreken en verplaatsen, werd gezegd dat dit onacceptabel was en ik direct de tent moest weghalen. Op agressieve toon werden we toegesproken en behandeld als een stel opstandige kleuters. Meteen de tent op een nieuwe plek gezet maar bij de ingang stonden veel brandnetels. Gevraagd of de eigenaar deze misschien kon weghalen, omdat mijn kinderen zich eraan bezeerden. Eigenaar zei dat hij niet bereid was voor mij te rennen en de brandnetels hoorden daar te staan. Verplaats je tent dan nog maar een keer was hun antwoord. De eigenaar ging wederom op een onredelijke wijze in de aanval, en adviseerde mij naar huis te gaan omdat er geen match was. Ongelooflijk! Vol. dag vertrokken naar een leuke camping!
7 meses ás

Bianca
Holandês
Vanaf aankomst werden we meteen zó onvriendelijk bejegend door de eigenaar. Hij gaf ons vanaf de eerste minuut het gevoel dat we niet welkom waren. Toen 1 van ons aangaf dit heel onprettig te vinden kregen we een grote mond en gaf hij o.a. aan dat het niet paste (?!). De eigaren hanteren hun regels op een rigide manier, het zijn enorme controle freaks. Ze fietsen de hele dag langs om je in de gaten te houden. We waren aan het uitpakken en moesten de auto binnen 15 minuten wegzetten, een tent die iets te groot uitviel naar hun zin moest verplaatst worden, tegen de kinderen deden ze onaardig, ze hebben 0 zelfreflectie. Buren bleken dezelfde ervaring te hebben. Hele nare mensen, nog nooit zoiets meegemaakt. Heel kamp opgezet, maar volgende dag alles afgebroken en naar een camping vertrokken die wél weet hoe het hoort. De campingligging je mooi, maar door de manier waarop ‘geregeerd’ wordt een dikke vette No-Go! Afschuwelijke ervaring.
7 meses ás

Anneke
Holandês
Een natuurcamping die haar naam eer aan doet. Mooi in de natuur, veel groen, rust. Ruime plekken en goed gecentreerde speelplekken op de velden. Schone toiletten en met de bistro een fijne koffieplek op de camping. Genieten van het schone zwembad. Prachtige omgeving. Zeker een aanrader!
7 meses ás

Fam. W
Holandês
Rik en Manon zorgen voor een warm welkom op hun prachtige camping. De kinderen hebben zich perfect vermaakt in de speeltuinen. De camping heeft mooie plaatsen en voldoende schaduw en zon. Ruim opgezet en toch knus. Sanitair ook prima in orde. En het zwembad biedt verkoeling op warme dagen. De omgeving is fantastisch om te wandelen en fietsen. Vanuit de camping een kinderwandeltocht gedaan door het bos met onderweg leuke opdrachten en als beloning een ijsje! Voor de oudere kinderen is het avondzwemmen echt een feestje. Wij gaan hier zeker nog eens naartoe.
7 meses ás

Jan
Holandês
Heerlijke kleinschalige camping
7 meses ás

J. Visser
Holandês
We vonden het een prachtige camping . Zeer gemoedelijk en sfeervol met jullie weitjes . Ontzettend lekker zwembad maar voor mij iets lastig in te komen vanwege een glad trapje en een wat hoge afstap aan de ondiepe zijde. Ik miste daar een trap. Sanitair was prima maar wat onduidelijke afbeeldingen . Je zoekt naar man vrouw kant maar alles blijkt door elkaar . Vind ik persoonlijk iets minder. Ook was t erg lawaaierig in t washok met slaande deuren. De komposthoop zou ik zelf niet bij t sanitair doen en zo dicht op de buitenaanrecht. Er waren nmlk nu veel wespen. Verder onwijs gaaf en gezellig weekend gehad. Enorm sfeervol. We komen absoluut weer.
7 meses ás

Johan
Holandês
Camping in mooie afwisselende omgeving met veel mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Geschikt voor kinderen en senioren. Royale plaatsen. Een camping waar je graag terugkomt.
7 meses ás

Dora
Holandês
Na het inchecken naar onze plaats verwezen. Ik moest direct mijn auto op parkeerplaats zetten terwijl de tent er nog niet stond en wij onze spullen nog uit de auto moesten halen. Onze buren hadden de tent net staan maar moesten verkassen omdat de tent te groot was voor de plek vlg beheerder. Beheerder komt regelmatig, net alsof wij kleine kinderen zijn. Niet gastvrij en de boerderij is oud bollig. Veel wespen want wij stonden vlak bij de composthoop. Wij komen hier niet terug
7 meses ás

Van Dijk
Holandês
Rustige camping, ruime plekken, mooie omgeving.
7 meses ás

H.Wisman
Holandês
Mijn zus verbleef met haar camper op de camping en wij hadden een trekkershut. Er voor gezorgd dat we bijna naast elkaar stonden. Vriendelijke eigenaren. Sanitair is erg schoon!! Wordt 2x per dag schoongemaakt. Alleen restaurant heeft geen grote keuze.
7 meses ás

Fam Zwanenburg
Holandês
Super camping met hartelijke eigenaren!! Er hangt een gezellige, gemoedelijke sfeer en er wordt keihard gewerkt door de crew om het ieder naar de zin te maken. De plekken zijn ruim, het sanitair wordt goed en regelmatig schoongemaakt en het eten is gewoon lekker! De trekkershutten en kampeerbungalows zijn zeker ook aan te raden!
7 meses ás

Ton en dineke biesot
Holandês
Ieder jaar gaan we wel naar camping eelerberg in Hellendoorn dit jaar al 3 keer de laatste keer hebben we de drie kleinkinderen meegenomen die hebben echt genoten heel veel vrijheid op het terrein veel spelen sporten fietsen en heerlijk zwemmen ook naar het speelbos Rik en Manon zijn gemoedelijke en gezellige eigenaren we hebben een fijne tijd gehad en gaan zeker terug gelukkige opa en oma
7 meses ás

Zomergast
Holandês
Een heerlijke camping in prachtige omgeving. Leuke en grote speeltuin, veel groen, horeca en fantastisch zwembad die voor alle leeftijden leuk was. Camping is goed onderhouden en eigenaren en medewerkers zijn vriendelijk. Voorzieningen zijn goed en alles is aanwezig. Goed warm water voor afwassen bijvoorbeeld of een vriezer en koelkast waar je gebruik van kan maken. Het sanitair wordt 2 keer per dag schoongemaakt maar grondig wordt er niet gewerkt en hier is voor de camping nog veel verbetering te behalen! Heel de dag de radio aan in het toilet gebouw hoeft voor ons niet, maar dat is voor ieder persoon anders. Er is fietsverhuur op de camping aanwezig, zeer betaalbaar, maar staat van de fietsen was niet goed. De kinderfiets was wel in goede staat. Hopelijk zijn de vriendelijke camping-eigenaren ook bereid hier nog kritisch naar te kijken. Al met al een camping die wij ten zeerste aanraden, we hebben het er hééél fijn gehad.
7 meses ás

Tineke
Holandês
Hou er rekening mee dat als je op vogelveld staat dat je redelijk ver van het toilet gebouw zit.
7 meses ás

Hester
Holandês
Omdat wij een dagje naar attractiepark Hellendoorn gingen, hebben we last-minute een trekkershut met onze kinderen geboekt. Wat een heerlijke camping, heel vriendelijk ontvangst. Een geweldig ruim en rustig zwembad met een leuke glijbaan. Fonteintjes waar de kinderen kunnen spelen. Leuke speeltuinen! De trekkershut was zelfs voorzien van een toilet. We komen zeker terug, en dan wat langer!
7 meses ás

Hilde & Marijn
Holandês
Wat een geweldig leuke tijd hebben wij gehad op natuurcamping Eelerberg! Ruime plekken, warm welkom, dikke pluim ook voor de vriendelijke medewerkers! Het gevoel van "niks moet" overheerst op de camping. Er is animatie maar ze is niet te aanwezig als je niet wil deelnemen, je kan de rust opzoeken in de mooie omgeving maar ook gezellig naar één van de speeltuintjes of het zwembad, zelf koken of heerlijk lekker eten in de boerderij. Echt een supercamping om met kleinere kinderen te verblijven!
7 meses ás

Margriet de Vries
Holandês
Het was een kort maar zeer plezierig verblijf. Vriendelijke ontvangst, fijn restaurant en schoon sanitair. Als ik nog jonge kinderen zou hebben, dan beveel ik deze camping zeker aan. Veilig en genoeg mogelijkheden om op ontdekking te gaan.
8 meses ás

Linde en Annette
Holandês
We voelden ons gelijk thuis. Mooi om te ervaren hoe Rik, Manon, de dochters en het personeel met de campergasten en de dieren omgaan. We voelden ons gezien op een positieve manier. Ook voor hun kookkunsten komen we graag terug!
9 meses ás

Marjan
Holandês
Onderscheid tussen natuurkampeerterrein en de natuurcamping is niet te merken. Hygiëne is er niet. Douches zijn smerig. Haar in de doucheputjes, ventilatoren vol stof, vies plafond. Beheerders zijn bemoeizuchtig en houden je in de gaten. Misschien minder vaak rondfietsen en zelf eens schoonmaken ipv tienermeisjes?
9 meses ás

Gerke
Holandês
Prettige ontvangst mooie sta velden sanitair oke
9 meses ás

Anne-Miek Bodewes
Holandês
De camping is erg mooi. Grote plekken, gastvrije eigenaren en ook het personeel is erg vriendelijk. Schoon sanitair, en! Genderneutraal! Zo groen en zoveel vogels, heerlijk. De omgeving is prachtig. En we hadden ook nog eens top weer, dat was een cadeautje. We hebben genoten en komen graag terug.
9 meses ás

Danie Meerman
Holandês
Heerlijk rustig. Veel samen spelende kinderen zonder schermpjes. Prima startpunt voor wandelaars en fietsers.
9 meses ás

Helgo Beurkens
Holandês
Mooie camping met ruime plekken op prachtige locatie. Bos met mountainbikeroutes om de hoek en zwembad voor afkoeling op de camping. Restaurant prima voor een eenvoudige hap en al het personeel op de camping is erg vriendelijk. De rust wordt duidelijk bewaakt, dus geen herrie maken. Sanitair schoon, lekker douches.
9 meses ás

Leo
Holandês
Leuke kleine camping in de uiterste noordpunt van de Sallandse Heuvelrug. Grotendeels omgeven door maisvelden en graslanden. Tijdens ons verblijf helaas winderig weer, wat goed te merken was bij bv de buiten-afwasplaats. Ruime plaatsen en netjes sanitair. Eigen boerderij-restaurant op de camping. Helaas wel voor het eerst sinds we kamperen (1981) niet met de hond welkom in het restaurant, terwijl je wel met de hond op de camping welkom bent. Dus de eerste avond buiten in de wind op het terras met de hond gegeten. Rest van de vakantie elders uit eten geweest met de hond. Jammer, anders hadden we daar ook regelmatig een bakkie gedaan en krantje gelezen!
9 meses ás

Petra
Holandês
Weer heerlijk thuiskomen op deze camping 💝 We gaan nooit naar dezelfde camping behalve de Eelerberg dus. Elk jaar een weekend of zoals nu met Hemelvaart , 5 nachten gestaan. De camping was vol maar wat een rust, heerlijk. Manon en Rik houden de boel goed in de gaten en daar houden wij van. Respect voor natuur en medemens , heel belangrijk! In overleg is er toch veel mogelijk. De heerlijk grote plekken, prachtige omgeving voor de fietser en wandelaar, de rust, elke dag verse broodjes, een kleine kaart, het kopje koffie en natuurlijk het zwembad maken deze natuurcamping compleet! 💝
9 meses ás

Frank
Holandês
Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren Mooie ligging camping, groene campeervelden, schoon wasgebouw. Komen zeker terug voor een langer verblijf.
10 meses ás

Mark & Marleen
Holandês
Prachtig gelegen camping met zeer ruime plaatsen. Rust, maar tegelijktijd voor kinderen enorm veel te doen. Een professionele boomhut, speeltuin, zwembad, een speelbos en allerlei leuke activiteiten zoals mini pizza’s bakken. ‘s Ochtends heerlijk verse bolletjes, smiddags verse appeltaart en ‘s avonds huisgemaakte pizza. In de omgeving is het erg mooi fietsen en vanaf de camping mooie wandelingen.
1 ano ás

Danie en Tineke
Holandês
Prachtige Natuurcamping, waar je vogels hoort fluiten en af en toe een landbouwmachine langs hoort komen. Je komt er tot rust! ’s Avonds nog even wandelen op de camping en genieten van de rust en het uitzicht aan de rand van de camping. De plekken zijn ruim, zodat je veel privacy hebt als je dat wilt. In de omgeving kun je heerlijk fietsen richting Lemelerberg of Sallandse heuvelrug en de boodschappen neem je onderweg dan even mee. Of je gaat gezellig eten op de camping: niet duur en erg lekker. Hou je van wandelen: bos, hei en platteland….. voor elk wat wils. Hier kom je voor je rust en is alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf aanwezig. Wij gaan dit jaar voor de 6e keer! We zijn blij met Rik en Manon die de rust waarborgen!
1 ano ás

Jan en Elly
Holandês
Wij hebben deze camping 2 jaar achter elkaar bezocht en precies gevonden wat we zochten. Een camping die ligt in een omgeving waar je fijne fietstochten kunt maken. De beheerders zijn gastvrij en hebben oog voor hun gasten. Ze laten duidelijk weten wat wel en wat niet kan. Het handhaven van de regels is o.i. bevorderlijk voor een rustige en gezellige sfeer. Het kampeerterrein heeft mooie plekken, is schoon en goed onderhouden. Het restaurant heeft een eenvoudige menukaart waar je na een dagje fietsen een smakelijk hapje kunt eten. Het zwembad hebben we niet benut, maar ziet er voor liefhebbers uitdagend uit. Wij hebben genoten en komen graag nog eens terug.
1 ano ás

Raoel
Holandês
- het is rustig maar er is genoeg te doen voor de kinderen: speeltuintjes, een waterpomp en een mooie hut om te schuilen - er is een eetgelegenheid waar je lekker ongezond frietjes en pannenkoeken kunt krijgen, maar er is ook gezond en vegetarisch aanbod! Het is echt moeilijk om een vergelijkbare camping te vinden. Je kan meestal kiezen uit veel natuur en dat kinderen zich vervelen en eten moet je zelf maken, of juist een plek waar de kinderen zich vermaken maar dat alles in het teken staat van ijs en frietjes, te kleine staanplaatsen, drukte en overal auto's. We kijken elk jaar weer rond of er nog andere campings zijn, maar telkens komen we weer terug...
1 ano ás

tanja en Kees
Holandês
Het is een heerlijke camping met alles erop en eraan. We hebben er lekker en betaalbaar gegeten. Helaas hadden wij het weer niet zo mee anders hadden we heerlijk kunnen zwemmen. Velden zijn ruim opgezet en in de omgeving konden we mooie fietstochten maken. Plekken zijn groot en er is veel groen. Sanitair is niet heel modern maar wel schoon.
1 ano ás

Wouter
Holandês
Al meerdere jaren zijn we in de meivakantie te vinden op deze natuurcamping. De plekken zijn erg ruim en er is voor ieder wat wils. Wil je dicht bij een speeltuintje of liever wat achteraf, het kan allemaal. Sanitair is prima, schoon en verwarmd. Lekker voor in de meimaand :-) De eigenaren zijn vriendelijk en houden graag contact met de kampeerders. Voor de kinderen worden leuke activiteiten georganiseerd. Een kampvuur met marshmallows zit er altijd wel in. De natuurcamping ligt aan de rand van een prachtig bosrijk gebied. Je kunt zo vanaf je kampeerplaats het bos in wandelen. Wat wil je nog meer. Voor wie wat verder wil kan naar de Lemelerberg fietsen. Wij komen in 2022 weer terug.
1 ano ás

Marion
Holandês
We hadden dit jaar een chalet. Waar we normaal kamperen. Mooie camping in prachtige wandel en fietsomgeving. Met respect voor de natuur. Rik en Manon doen alles voor een goed verblijf. Zeker een aanrader met kinderen maar ook gewoon om met elkaar te zijn.
1 ano ás

Richard
Holandês
Voor de 2e keer. Weer op het konijnenveld met de tent. 16 dagen gestaan. Ook vanwege Corona besloten hier naartoe te gaan. Zwembad, eten en drinken op de camping. De kinderen worden af en toe ook vermaakt, zoals je eigen pizza maken, weerwolf spel.. Heerlijke plek.
1 ano ás

John en Petra
Holandês
Op deze camping is het nog echt kamperen! Rust, ruimte en midden in de natuur. Geen overbodige animatie en extra s maar gewoon goede kampeerplekken, schoon sanitair, gezellig restaurant en goede beheerders. Rick en Manon zijn zichtbaar en zorgen dat het rustig en netjes blijft. Fantastische plek waar we graag terug komen.
1 ano ás

Hilda en benno
Holandês
Goeie service leuk contact met Manon en Rik fijne douche lekker croissants kan er lekker een hapje eten Nadeel je moet weer een keer naar 🏠 Zo bij fiets en wandel routes
1 ano ás

S. Rietveld
Holandês
De bungalow geboekt voor wat comfort met een baby en peuter, maar die was niet te vinden. De slaap ruimtes met een houten wandje gescheiden (niet tot het plafond), kapotte plastic stoelen, een vieze krakende vloer en het was er minstens zo koud als in een tent. Na 10 min de auto uitladen voor het hutje kwam de eigenaar aanfietsen met het verzoek de auto gauw weer weg te zetten en ook bij het plaatsen van een windscherm kwam de eigenaar langs met het verzoek deze snel weg te halen. Geen vrijheid, geen comfort en wel de hoofdprijs. Never again!
1 ano ás

Jeroen
Holandês
eigenaren controleren alles en iedereen,Overal hebben ze regeltjes voor bedacht of ze bedenken ze terplekke. ze fietsen meerdere keren op staffeltijden de camping rond. En spreken je overal op aan. Kinderen wordt de hele dag gezegd wat er allemaal niet mag. Je moet s'avond optijd terug zijn want de campingeigenaar wacht je op.Sanitair is gewoon vies. Zelf na het schoonmaken. 2 tieners maken het schoon als vakantie baantje. Dus wat kun je dan verwachten.Schimmel op de plafonds en muren.Plafond zit vol met vliegen. Er zijn meerdere open gft stortplaatsen.En daar wemelt het van het ongedierte. Animatie is gewoon slecht. Zwembad wordt niet verwarmd. De waterdruk van de douche wordt express geknepen. Er komen 3 straaltjes uit de douchekop, dus in 4 minuten kun je nauwelijks de champoo van jezelf afspoelen. En als je de campingbaas aan ergens overaan spreekt kun je een grote bek terug krijgen.
1 ano ás

Wim van den Bos
Holandês
Al Jaren gaan wij in het pinksterweekend kamperen op een natuurcamping met drie gezinnen met kinderen. Camping Eelerberg is ook een prachtige natuurcamping in een mooie omgeving. Nadat de kinderen eindelijk op bed lagen, waren wij nog even aan het borrelen bij de tent, gewoon op normale gesprekstoon, geen muziek en met respect voor de buren. Maar de regel van 23:00 STIL! werd ons op een nogal onbeleefde toon duidelijk gemaakt door de eigenaar. Dit leverde een vervelende woordenwisseling op en gaf ons het gevoel als of we op ponykamp waren. Je wordt gewoon om 23:00 door de eigenaar naar bed gestuurd op een toon als of je 10 jaar bent. De volgende ochtend de woordenwisseling uitgepraat met het eingenaarsechtpaar, wederom op een klantonvriendelijk toon. Tip, vermeldt duidelijk op jullie website dat 23:00 stil in beton gegoten is en dat na 23:00 groepen uit elkaar moeten. Dit scheelt veel vervelende discussies en frustraties van gasten.
1 ano ás

Wim van den Bos
Holandês
Jaarlijks gaan wij in het Pinksterweekend met drie gezinnen gezamenlijk kamperen. Altijd op een natuurcamping aangezien de ligging van en de atmosfeer van deze campings altijd goed zijn. Ook de Eelerberg is een mooi aangelegde kindvriendelijke camping in een geweldige omgeving. Maar dan het dilemma, wat ons verbaasde en wij hierover op de eerst avond een vervelende discussie kregen met de eigenaar van de camping, het is de bedoeling dat het op de camping om 23:00 STIL is en dan ook echt stil! Dat betekend groepen uit elkaar, tandenpoetsen en naar bed! De manier en toon waarop dit werd medegedeeld was zeer onbeleefd en ontaarde hierdoor ook in een vervelende woordenwisseling. Hier dan ook een tip van mij: Vermeld duidelijk op jullie website voor toekomstige gasten en jullie zelf dat het gewenst is dat iedereen op 23:00 stil is en groepen dan uit elkaar moeten. Scheelt jullie zelf en toekomstige gasten een boel frustraties.
1 ano ás

Familie
Holandês
Het is een prachtige camping in een prachtige omgeving, maar de eigenaren zijn zeer strikt en op de regels. Ze fietsen de hele dag als handhavers over de camping waardoor wij ons continue gecontroleerd voelden. Hierdoor gaan wij op zoek naar net zo een mooie, maar andere camping!
1 ano ás

Gerjan
Holandês
Verder een echte natuurcamping, maar de eigenaresse komt niet klantvriendelijk over, is zeer streng in haar opmerkingen en antwoorden.
1 ano ás

Ella
Holandês
Wij hebben ruim een week op het tentenveld gestaan. Super leuk dat er een tentenveld was en de plekken waren heel ruim! Ook vlakbij het sanitair, dat groot en schoon genoeg was, lekkere broodjes (chocoladebroodjes!) in de ochtend, goede appeltaart en een gezellig terras om ook in de avond te eten. Voor de rest een heerlijk rustige camping, aan het bos, geen drukke wegen in de buurt en om 23.00 stil. Zeker geschikt voor wandelaars en rustzoekers! En nog een bijkomend voordeel, een zwembad voor de hete dagen.
1 ano ás

Suzanne
Holandês
Sfeervolle camping, niet te groot en niet te klein. Alles aanwezig: mooie speeltuintjes een klein speelbos, afhaalsnacks, terras, overdekte sjoelbak, pingpongtafel en wifi bij ingang, familie douche en babybad. Vanaf de camping loop je zo het bos in, met uitgezette paaltjeswandelingen. Wij hebben reeën en konijnen gezien. Onze kinderen hebben 2 keer op het paard mogen rijden tijdens de 10 dagen dat we er waren en meegedaan met 2 andere georganiseerde activiteiten. Met een half uur fietsen ben je bij 2 verschillende speelbossen, fijn in deze tijd dat deze wel open zijn. De camping eigenaars zijn heel vriendelijk en behulpzaam en soms ook direct en duidelijk. Wij hebben genoten en keren graag nog eens terug.
1 ano ás

Stegeren
Holandês
Wij zijn met ons gezin op doorreis en overnachte op deze camping. We zijn positief over deze camping en accomodatie.Het is een kleine, rustige en gezellige camping, in de bossen, zoals je van een natuurcamping verwacht. Eigenaren waren vriendelijk en waren zichtbaar op de camping. Dit hebben wij als prettig ervaren. Toiletgebouw was standaard en prima onderhouden. Wij sliepen in een trekkershut. Deze was compleet en schoon.Ben je een natuurliefhebber en hou je van een knusse en gemoedelijke camping, dan ben je aan het goede adres. Verwacht je volop amimatie, luxe sanitair, een volgebouwde campeerplek met voortent, luifel en schuurtje. Wil je ronddobberen in een groot zwembad... ga dan niet naar een natuurcamping.
1 ano ás

Dorien ten Have
Holandês
Leuke camping met aardige eigenaren. Middenin de bossen, echt in de natuur lekker eten en speelplaats en dieren voor kinderen.
1 ano ás