Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (14 votos )

Camping De Veldzijde

Honingloweg 10
7581 PK, Losser
Países Baixos

Camping De Veldzijde é um parque de campismo de 30 em Losser, Países Baixos, localizado na região da Transisalania. Para a lavandaria há máquinas de lavar y secadores de roupa disponível.

Características do local

Alojamento
Barracas de campo
Caravanas
Autocaravanas
Bangalôs móveis
Apartamentos

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio
Sem carro

Sanitário
Máquinas de Lavar
Secadores de roupa


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Angelo
Holandês
De camping was aantrekkelijk, met nette sanitaire voorzieningen in een prachtige setting. De welkomstervaring had echter beter gekund. Het ontbrak aan een plank bij de wastafels om onze toilettas op te plaatsen, deze moest op de vloer staan. De handzeep in het toilet was op en werd niet aangevuld. Het was niet toegestaan om handwas te doen, hoewel er wel een wasmachine aanwezig was, was er geen droger. De eigenaren waren alleen zichtbaar tijdens het afrekenen.
3 meses ás

Luk
Holandês
Dit jaar waren wij de pioniers onder de kampeerders. De beheerders hebben een handleiding met regels opgesteld, zorg ervoor dat je deze grondig doorleest om fouten te voorkomen. Het terrein lijkt een beetje op een weide met minimale beschutting. De kampeerplaatsen zijn verhard en het gedeelte waar de voortent komt te staan is bedekt met grind. Het sanitair en de douches zijn keurig, maar er is geen warm water bij de wasbak in de doucheruimte. Er is een andere ruimte verderop waar je eventueel kunt scheren. We hadden een nieuwe caravan met vloerverwarming en vonden de 6 AMP wat aan de lage kant.
5 meses ás

Matthieu vd Bosch
Holandês
Mooi gelegen,ruime plaats, mooi nieuw sanitair,duurzaam milieu bewust,prachtige(fiets)omgeving en lieve gastvrouwen en partners,altijd belangstellend!Kleinschalig, We komen terug!
1 ano ás

Harry
Holandês
Mooie rustige camping met grote plekken. Goed onderhouden. Caravan staat op beton plaat en voortent/luifel op grind dus waterpas. Vriendelijke eigenaars en altijd tijd voor een praatje. Alles wordt goed onderhouden en schoon. Top camping
1 ano ás

Den Tuinder/ in 't Veld
Holandês
Wat een gastvrijheid! Vriendelijke eigenaren/ schoon sanitair en er is aan alles gedacht om te zorgen dat je een fijne vakantie hebt! Maar even fietsen/ rijden tot je in Losser zelf bent en je daar je boodschappen kunt doen of een hapje kunt eten. Prachtige omgeving voor kinderen maar geen voorzieningen. Daarom ook niet terecht dat dit ingevuld moet worden.
1 ano ás

Sjoerd en Maaike
Holandês
Prachtige camping keurig onderhouden en zeer vriendelijke eigenaar waar je je meteen bij thuis voelt. Kortom top verblijf gehad zullen zeker weer gaan.
2 anos ás

Henk & Tine Langedijk
Holandês
Prima camping voor onthaasten goede en schone voorzieningen Kortom een aanrader !!!
2 anos ás

C. L. Caron
Holandês
14 dagen hebben we gekampeerd met onze nieuwe caravan op een fantastische plek dichtbij huis. Genoten van de betrokken- en hartelijkheid van Caroline en familie; voor ons en iedereen en voor álles op en rondom de camping. Genoten hebben we ook van het mooie groen en de rust, heerlijk om te weten dat deze supercamping zo dichtbij huis ligt.... Losser is de moeite waard en zeer zéker minicamping 'De Veldzijde'.
2 anos ás

Klaas en Sieco Nolles
Holandês
Een vriendelijke ontvangst op een mooie, keurig en goed onderhouden camping. Ruime verharde plaatsen. Het sanitair is netjes en schoon. De camping ligt op loop/fietsafstand van het centrum van Losser. Voor wandelaars en fietsers een prachtige omgeving. Op het receptie-huisje staat in het Twents "blij dat je er bent" en dat gevoel heb je inderdaad.
2 anos ás

RobJan en Bettina de Bruine
Holandês
We werden hartelijk welkom geheten door Carolien, die ons uitlegde hoe we bij ons plaatsje kwamen. Ons plaatsje bleek een mooie grote plaats te zijn waar onze camper twee keer op zou kunnen staan. De plaats was voorzien van een betonnen rijvlak voor de caravan of camper en een grindstrook voor tafel en stoeltjes. Zo had je nooit last van kapot gras of drassigheid. Het sanitair van de camping wordt mooi schoon gehouden en is van een kwaliteit die je thuis ook zou waarderen. Betegelde muren van de vloer tot aan het plafond en een douchestraal die je zelf kunt bedienen qua temperatuur en volume. Heerlijk! Verder hangt er een mandje met verse eitjes en staat er een vrieskist met allerlei soorten ijsjes. Zelf pakken en wat geld in een blikje doen. Veel gasten blijken hier al jaren te komen wat een soort familiesfeer geeft. Wij schreven ons in voor een BBQ -avond en dat was een erg gezellig gebeuren. Voor herhaling vatbaar!!
2 anos ás

Wijfjes
Holandês
Een hele mooie camping, rustig. We stonden onder de appelbomen. Het sanitair was netjes en schoon. De caravan stond waterpas op de betonnen ondergrond en waar je luifel of voortent staat is grind, als het regent zakt het water direct in de grond. Aardige mensen. Veel fietsmogelijkheden, vlakbij het dorp Losser. Verse eitjes op de camping.
3 anos ás

Harry en wil voorthuis
Holandês
Eigenlijk niks. Het is zoals het is. Een hele fijne beschaafde en mooie camping met allerhartelijkste eigenaren. Zeer goed en schoon sanitair, lekkere verse eitjes. Heerlijk toeven in een echte landelijke sfeer. Prachtig om te fietsen. Genoeg winkels in de buurt. We komen graag terug.
3 anos ás

Piet Ruigrok
Holandês
wij waren hier van 18 tot 25 augustus 2019. Wat een verrassing!! Heerlijke mensen, een bijzonder mooie camping met ruimte voor de gasten en een super uitzicht over de omgeving. De camping ligt vlakbij de plaats Losser en naar de plaats De Lutte zijn het vijf heerlijke kilometers fietsen. Voor ons een verademing en heerlijk dit adres te kunnen bijschrijven op de favorieten lijst. Maar ehhh ….. Niks maar ehhh , gewoon heen gaan...
3 anos ás

Tjerk En Tilly
Holandês
In augustus waren wij voor de tweede keer op deze camping …. heerlijke vakantie gehad. De camping is SUPER netjes en de beheerders SUPER aardig. Groot voordeel is dat de camping vlakbij het dorp ligt (ideaal voor de dagelijkse boodschapjes, maar natuurlijk ook erg leuk om een hapje te gaan eten in 1 van de gezellige restaurantjes). Wij komen zeker weer terug!!
3 anos ás