Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
Cães
3.5 / 5 (11 votos )

Break Out Groningen

Hoofdweg 163
9614 AD, Harkstede
Países Baixos

Break Out Groningen é um parque de campismo de 200 em Harkstede, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil y a quadra de ténis.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Merendero
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Quadra de ténis


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Marcha
Holandês
Honden welkom! Oh nee toch niet. Je hond is welkom op de camping, maar mag nergens komen. Ook niet aangelijnd. Op iets wat op een terras lijkt mag de hond zelfs niet mee voor een kop koffie. Heel jammer! Adverteer dan gewoon niet dat honden welkom zijn op jouw camping. Ik ben op elk willekeurig terras welkom met mijn hond, maar niet op deze camping waar honden “welkom” zijn.
5 meses ás

Geertje
Holandês
Wij zochten een camping waar onze kinderen van 11 en 13 jaar leeftijdsgenoten konden treffen en outdoor activiteiten konden doen. Dat is zeker gelukt bij Break Out. Waterskiën, bilboarden, klim parcours, zeskamp, weerwolven bij het kampvuur werden door het animatieteam goed verzorgd en was kosteloos voor de kinderen. Ze hebben een fantastische tijd gehad.Vanwege de regenval stonden wij met onze tent op het veld van de groepsaccommodatie. Dat was prima. Daar mochten we een kampvuur maken. Gezellig!De service is prima en het personeel erg vriendelijk. Binnen een paar dagen weten ze je naam. Die persoonlijke aandacht waarderen wij.Het sanitair is wel gedateerd en het was niet telkens even schoon. Dat ligt natuurlijk ook aan de gasten, maar een extra poetsbeurt zou wel mogen. Op het terrein is ook wel wat achterstallig onderhoud en het groen was aan een flinke snoeibeurt toe. Naar ons idee wordt er wel aan gewerkt.
1 ano ás

Marcha
Holandês
Honden welkom!Oh nee toch niet.Je hond is welkom op de camping, maar mag nergens komen. Ook niet aangelijnd.Op iets wat op een terras lijkt mag de hond zelfs niet mee voor een kop koffie.Heel jammer! Adverteer dan gewoon niet dat honden welkom zijn op jouw camping.Ik ben op elk willekeurig terras welkom met mijn hond, maar niet op deze camping waar honden “welkom” zijn.
1 ano ás

Jolanda
Holandês
super leuk geholpen bij de receptie dachten met ons mee we konden een dag langer blijven en later op de dag weg sanitair was schoon het enige wat ontbrak was een babyboom met een babybadje
2 anos ás

Ozzie
Holandês
Camping met ruime plaatsen, toiletten waren schoon. De kinderen konden waterskiën en zelf hebben wij ook watergeskied. Een heel leuke ervaring. Verder waren er ook meerdere andere spannende activiteiten, zoals een klimpark en boogschieten,
2 anos ás

Jeroen
Holandês
Wij hebben van deze locatie zeer genoten, een mooie plek, praktisch aan het meer met de camper. Voor de kinderen veel te doen en als je er van houdt ook voor de volwassenen, wij verbaasde ons over dat voor het animatie gedeelte voor de kinderen all-in was. Ze hebben vlotten gebouwd, archery tag gedaan en als klap op de vuurpijl ook een uur kunnen waterskiën, zelfs wij mochten meedoen met deze activiteit. Er was tijdens ons verblijf ook de mogelijkheid om een dag, voor een klein bedrag p.p., onbeperkt gebruik te maken van alle faciliteiten van het park, er kon geklommen worden in het klimpark, boogschieten, waterskiën, SUPpen, met een slee een skiesprong toren af dit allemaal begeleid door zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, ' shout-out naar Bas en Abel' die ons verblijf onvergetelijk hebben gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar. Ben je in voor een sportieve vakantie en ben je niet bang om nat te worden niet al te jonge kinderen?
2 anos ás

Joost Voorthuizen
Holandês
De website is veelbelovend. Maar voelt een alsof je een huis op fundi ziet en alles met groothoeklens in gefotografeerd. De sfeer is naargeestig, ondanks de mooie omgeving. Onderhoud laat te wensen over. Na een regenbui staat het veld blank en ook groen is treurig. Veel oude rommel/ speel plekjes en 1 nieuw toilet gebouw. Weinig vertier op de camping zelf op skibaan en klimbaan na.
2 anos ás

Josee Kuijpers
Holandês
Wij hebben een week gekampeerd, ruime plekken, gras, bomen & zon, geen eikenprocessie rups, schoon en genoeg sanitair, twee strandjes, goed zwem water, leuke animatie, twee jongens van 13 hebben zich prima vermaakt, klimpark ontzettend leuk, waterski baan, escape room, genoeg speelplekken, het restaurant aan de plas heeft een prima kaart, aardige en behulpzaam personeel. Kortom heel fijne week gehad!
2 anos ás

Monique
Holandês
Wij stonden op plek 36 met onze caravan omdat de camping vol zou zijn. Wij verbaasde ons over de vele lege plekken voor een camping die vol zou zijn. Sanitair was eenvoudig en niet altijd schoon. wel was er warm water voor de afwas. Kinderen hebben zich prima vermaakt met het klimpark en het waterskiën. Denk niet dat we nog eens terugkomen, het was leuk voor een weekje.
2 anos ás

Josje Daroudi
Holandês
Het zou zo mooi kunnen zijn, maar wij zijn eerder vertrokken vanwege onhygiënische toiletgebouwen. Corona lijkt niet te bestaan op deze camping. Ook zijn er geen speelplekken voor de kinderen, en veel loslopende honden. Geen toezicht, dus veel lawaai en vaak tot laat in de nacht veroorzaakt door de stacaravans. Er zijn maar weinig kampeerders met tent of toercaravan er is volop ruimte. In de buurt zijn alle campings vol. Ik snap de positieve reviews niet , hebben zij soms oogkleppen op? Gelukkig dankzij omgeving hebben ons toch bijna twee week kunnen vermaken. Wij komen nooit weer.
2 anos ás

Beijer
Holandês
Park ziet er opgeruimd uit. Oude chalets worden verwijderd Super leuke stek. Wij staan op nr 15 met de camper. Uitzicht op het meer, met waterski baan. Leuk terras aan, op het water. Wij hebben het hier geweldig. Komen zeker terug.
2 anos ás