Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
3.5 / 5 (10 voti)

Yelloh ! Village Le Ridin

Lieu-dit Mayocq
80550, Le Crotoy
Francia

Yelloh ! Village Le Ridin è un campeggio a Le Crotoy, Francia. Yelloh ! Village Le Ridin ha wifi, un negozio campeggio, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Strutture cucina
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Ester Bouma
Olandese
Door een storing bij het pinautomaat hebben wij ons verblijf helaas twee keer betaald. Al vaak contact opgenomen via mail en telefoon met de camping en met yellohvillage, waarbij we meerdere malen de bewijsstukken (bankafschriften) hebben meegestuurd, maar tot op heden geen geld terug gekregen. Alleen maar de reactie dat we maar 1 keer hebben betaald. Wij zijn ontzettend KWAAD en TELEURGESTELD!! Wij willen ons geld terug. De service is heel heel heel SLECHT!!
1 anno ago

Pete
Olandese
Helaas moet ik een negatieve recensie schrijven. In het begin hebben we deze camping als gezin prettig ervaren. Maar bij de afbetaling via de pin automaat, ging het mis. Het apparaat gaf een storing aan, hierdoor moesten wij opnieuw betalen. Achteraf blijkt nu dat we twee keer hebben betaald. Hierover al contact gezocht met de camping en de organisatie. Met de nodige bewijsvoering van de bankafschriften. Helaas laat de camping en de organisatie niets meer van hun horen en houden zich van de domme en weigeren het bedrag terug te geven. Dit is mijn ogen zeer onwenselijk eigenlijk schandalig. Daarom raad ik deze camping niet aan en ook geen camping van de organisatie Yellow Village. Het is betreurenswaardig hoe ze hiermee omgaan, dit toont geen service.
1 anno ago

Fam.S.
Olandese
Voor de 3e X genieten. Hoog serviceniveau, vriendelijk personeel (dit jaar de Nederlandse topper Juliette), schone cottage, heerlijk zwembad, gemoedelijke sfeer, fietsverhuur, winkeltje met basics, leuk restaurantje, fijne cottage en lekkere verse broodjes. Zat te doen in de regio! Niet teveel Nederlandse gasten; doorgang camping soms naar het zuiden wrslk. Vooral voor jonge kids leuk. Geen last vd grindwinning gehad. Strand Mahon is super. Tip: een anderstalige zender voor de niet Fransen mss. Verder genoten.
1 anno ago

Familie Douma
Olandese
Wij hebben een heerlijke week gehad op deze camping! We verbleven in een chalet die schoon en netjes was. Het personeel was behulpzaam en we hadden heerlijke warme broodjes iedere ochtend. De camping heeft een heel mooi zwembad, je kunt er lekker eten in het restaurant en er wordt van alles georganiseerd voor de kinderen. We hebben ook heel erg genoten van de prachtige omgeving. Wij kunnen ons totaal niet vinden in de negatieve reacties gelukkig!
1 anno ago

Obbus
Olandese
Dit jaar ipv een chalet met de caravan op plek 78. Vriendelijk onthaal. Plek met voldoende privacy en plek voor de auto. In omgeving zat te doen. Sanitair OK. Zwembad en restaurant aan de overkant. Receptie met mini-winkeltje. Leuke speeltuin. Relatief veel stacaravans en chalets. Broodjesservice. Wifi matig. Fietsverhuur. Van de zandwinning geen last gehad. Restaurantje schijnt OK te zijn. Soort kidsclub aanwezig.
1 anno ago

Jan verstraete
Olandese
Prima accommodatie, alles netjes. Keuken kan beter . Vriendelijk personeel. Klein mankement werd niet verholpen. Zonder communicatie
1 anno ago

maartje
Olandese
Vriendelijk personeel, mooie staplaats. Elke ochtend verse broodjes, maar deze moet je daags tevoren wel bestellen. Heel veel Fransen op deze camping. Ook wat Belgen en Britten, veruit de minste Nederlanders. Zwembad is mooi maar het water is erg warm. Het sanitair is ronduit smerig, warm water onder de douche is geen garantie. Het sanitair is sterk verouderd en het stinkt in de doucheruimte. Dit park is meer gericht op de verhuur van chalets. De staplaatsen liggen tussen de chalets in. De grindmijn die even verderop ligt is vanaf 5:30 uur duidelijk hoorbaar op de camping en is een soort van wekker. Alleen in het weekend kun je genieten van de rust. Voor een yelloh camping is dit echt beneden de standaard.
1 anno ago

Fran
Olandese
Mooie rustige nette camping met afgeschermde plekken. In september hebben wij via yellow een cottage gehuurd. De cottage was nieuw, schoon en fris. De campingmedewerkers waren zeer aardig en behulpzaam. Mooi klein maar schoon zwembad. Het restaurant had een eenvoudige kaart maar de kwaliteit van het eten was goed. De omgeving was zeer interessant, maar wel erg rustig. Had met de tijd van het seizoen te maken.
1 anno ago

Marinde
Olandese
Voor 2,5 geboekt op deze vakantie. De camping vinden was al een hele kunst, die ligt ergens weggemoffeld achter een zandverwerkingsplaats. Hier hebben wij overigens geen geluidshinder van ondervonden. Wij vonden dat de website van deze camping alles heel rooskleurig schetst: prachtige omgeving, 1,5 km van het strand, dichtbij leuke boulevard en stadjes. Werkelijkheid: Saaie omgeving (in 2 weken tijd geen enkele winkel open geweest in grote steden rondom le Crotoy!!), ja, 1,5 km van het strand, maar water is in deze aftakking van een baai niet te bekennen. De 'leuke boulevard' bevat 5 visrestaurants, maar koffie mag in de middag niet op het terras genuttigd worden ook al is deze leeg! Het sanitair op de camping is gedateerd, het water van de leidingen drupt op je hoofd in de douche. Wifi kun je kopen, maar op de hele camping geen bereik, wel geld teruggekregen. Na 2 weken van ellende vertrokken, ookal hebben we gewoon de volle mep moeten betalen. Eens maar nooit meer, geen 4 sterren!!!!
1 anno ago

Andrea
Olandese
Geweldige camping. Ik had geen hoge verwachtingen, zeker gezien de reviews op zoover. Alles overtroffen ! Niet al te groot. Personeel erg vriendelijk. Wij waren met 2 kinderen van 1 (bijna 2) en 3 jaar. Wat hebben ze genoten! Heerlijk iedere dag op de springkussens, trampoline en glijbaan. Eten in t restaurant is prima ! Je kan er op t terras eten of binnen, maar take away is ook mogelijk. Zwembad is heerlijk. Niet heel groot maar voor ons perfect, lekker overzichtelijk. Wij verbleven in een nieuwe cottage (nr 29). Top! Super schoon en mooi. Fijn dat je een afgebakend terras hebt. De omgeving vonden wij buiten verwachting mooi. Nu hadden wij super mooi weer, dat scheelt denk ik wel. Wij verbleven er 2 weken maar hadden ons er nog makkelijk een week kunnen vermaken Aanraders: stoomtrein, krabbetjes vangen in de baai, kastelen en natuur
1 anno ago